B.Özçivit Muhteşem Yüzyıl’da

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.120
fft85_mf1545862.Jpeg

‘ÇET’ NiRE MALKOÇOĞLU NiRE?

Oyuncu Burak Özçivit, final yapmaya hazırlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinden geçen sezonun flaş yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’a geçiyor. Özçivit, ‘Malkoçoğlu’ rolüyle ekrana gelecek

- İki diziyi de yapan Tims Productions’ın sahibi Timur Savcı’yla görüşen oyuncu, şimdiden at binme, kılıç kullanma gibi dersler almaya başladı bile.

- Özçivit, dizide yüzlerce süvarili bir ordunun başında bulunacak.

- Bu kadar önemli bir projede rol alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, sık sık Kanuni Sultan Süleyman’la (Halit Ergenç) karşı karşıya gelecek.
Milliyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.120
790698303375.jpg

Önceki malkoçoğlu gibi çapkın olacağım

'Küçük Sırlar' dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, yeni sezonda 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Malkaçoğlu' karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Önceki gece 'Küçük Sırlar' ekibi için düzenlenen iftar yemeğine katılan Özçivit, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her projede kendini yenilediğini söyleyen başarılı oyuncu, Malkoçoğlu'nu hak ettiği gibi canlandırmak için at binme eğitimi aldığını anlattı.
14159183.jpg

ÇOCUKLUĞUMUN KARAKTERİ
Özçivit, gazetecilerin, "Malkoçoğlu ile özdeşleşen Cüneyt Arkın kadar başarılı olacağınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Malkoçoğlu'nu herkes farklı şekilde canlandırır. İnşallah ben de layıkı ile canlandırabilirim. Benim de daha önce canlandırılan Malkoçoğlu gibi sevgililerim olacak ve çapkın olacağım! Malkoçoğlu çocukluğumun karekteri, bu yüzden bu role yürekten hazırlanıyorum. Rol gereği 50 kişinin karşısına çıkarım!"

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.120
spacer.gif

14245417.jpg

Kanuni'nin fedaisi Malkoçoğlu

Yeni Malkoçoğlu Burak Özçivit, zorlu rolünün hakkını vermek için elinden geleni yapıyor

spacer.gif

'Küçük Sırlar'da rol alırken 'Muhteşem Yüzyıl'a transfer olan Burak Özçivit, Edirne’de devam eden çekimlerde ter döküyor. Tüm boş vakitlerinde at binmeye gittiğini ve kılıç dersleri aldığını söyleyen Özçivit, tarihte padişahların en güvendiği aile olan Malkoçoğulları’ndan Bali Bey’i canlandıracağı için heyecanlı olduğunu söylüyor:
"Bali Bey, Malkoçoğlu sülalesinden geliyor. Malkoçoğlu gerçek bir Türk beyi ve bir kahramandır. Malkoçoğulları, 7 yaşından itibaren at üzerinde büyürler. Kılıç onların vücudunun bir parçası gibidir. Bali Bey, büyük komutandır. Padişahın savaştaki sağ koludur. Bu rolün altından kalkmak için çok çalışıyorum. Fetihler yapmaya geldim."
'KAFAMI BOŞALTIYORUM'

HT Magazin'de yer alan habere göre; Tatil yapmamasına rağmen Edirne’nin uçsuz bucaksız ovalarında kafasını boşalttığını söyleyen Özçivit, "Öyle bir ortam var ki, kendimi 1500’lü yıllarda hissediyorum. Ağustos sıcağında deri savaş kıyafetleriyle saatlerce at üstünde kılıç sallamak hiç kolay değil. Sahneler için Halit ağabey ve Okan bana hep destek oluyor" diyor.
Hürriyet

H

Hera

Misafir
Hadi bakalım Hakkından geiceğe benziyo RoLünün fragmanlarda gördüğüm kadarı ile Bu arada Çerezimi Cipsimi her Bişeyciklerimi hazır Ettim Muhteşem Yüzyılı Bekliyorum 4 gözle bu gece :zuzu::zuzu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
yakışmış yaa iyi bi transfer olmuş şimdiden heycanla bekliyorum:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar