Ayy ben nasıl zayıflıcam :):)

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
slm canlarım :D:D:D
dogurdum ya ben sımdı cok sukurler olsun rabbıme ..:)
ama ben sımdı nasıl zayıflıcam yaaa
dogumda aldıgım 25 kılodan sadece 7 8 kılosu gıttı gerısı bana kaldı ıyımı ya :dusun:bıde benım karnımda sarktı napcam ben sımdı akıl verın bana yaff :dusun:cok fenayım catlaklarımda cok fazla ısyan etmıyorum kesınlıkle ama su sarkık karın canımı sıkıyor yaaaa :(:dusun:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
canim benim bildigim dogum sonrasi korseler var özel anneler icin onu tavsiye ederim
ben kullanamadim malesef icim komple dikisli oldugu icin doktorum izin vermedi
bendede sarkiklik var zaten kurtulamadimda
ama dogum sonrasi kullanan cok arkadasim vardi ve cokta memnun kaldilar sifir göbekle dolaniyolar simdi
insallah saglikli bir sekilde kurtulursun fazla kilolarindan ve sarkikligindan
:aglayan:ben ne yazikki basaramadim 4yildir:aglayan:

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
canim benim bildigim dogum sonrasi korseler var özel anneler icin onu tavsiye ederim
ben kullanamadim malesef icim komple dikisli oldugu icin doktorum izin vermedi
bendede sarkiklik var zaten kurtulamadimda
ama dogum sonrasi kullanan cok arkadasim vardi ve cokta memnun kaldilar sifir göbekle dolaniyolar simdi
insallah saglikli bir sekilde kurtulursun fazla kilolarindan ve sarkikligindan
:aglayan:ben ne yazikki basaramadim 4yildir:aglayan:

hadı yaaa ...canım dr ızın vermedımı :S ayy benım dr nıye korse tak dedı o zaman :S:S

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
canim benimki sezeryan diildi
ben normal dogum yaptim
fakat yasadigim aksilikten dolayi
ic organlarim parcalanmisti
ve ameliyat oldum
sayisiz dikis atildi bana
o yüzdende izin vermedi doktorum
ama senin durumu bilemicem

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
başlığı görünce direk atladıme nede olsa aynı dertten muzdaripim:cokkomik:yarın az yeme seanslarıma başlayacam bakalım.keten tohumu yeşil çay 2 lt su olaylarına gircem inş yarın:D

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
ay ıyı hosta ben bırde emzırıyorum canlarım :D:D:Dayy sukurler olsun yınede bebegım saglıklı olsunda katlanırım bır sure daha :D
ama benı sıkı bır rejım beklıyor :D

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ne kadar oldu canım doğum yapalı buda çok önemli eğer yeni yaptıysan doğumunu acele etme derim emziriyorum dıyosun bununda kilo vermen açısından etkısı var hele ilk çocuğunsa dahada kolay verırsın kılolarını

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
slm canlarım :D:D:D
dogurdum ya ben sımdı cok sukurler olsun rabbıme ..:)
ama ben sımdı nasıl zayıflıcam yaaa
dogumda aldıgım 25 kılodan sadece 7 8 kılosu gıttı gerısı bana kaldı ıyımı ya :dusun:bıde benım karnımda sarktı napcam ben sımdı akıl verın bana yaff :dusun:cok fenayım catlaklarımda cok fazla ısyan etmıyorum kesınlıkle ama su sarkık karın canımı sıkıyor yaaaa :(:dusun:

cnm dpgum yapmadıgım ıcın ıncım gıbı onerıde bulunamıca ama bıraz zaman gecsın doktor spora ızın verdıgnd e mekık uzerıne calısırz ıstersen gobek egsersız vıdeolarını uygularsın bır<zda cardıo tarzı yaptınmı verırsın ıns kılolarını ama buara yıyıpte dahada alma sakın

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
ne kadar oldu canım doğum yapalı buda çok önemli eğer yeni yaptıysan doğumunu acele etme derim emziriyorum dıyosun bununda kilo vermen açısından etkısı var hele ilk çocuğunsa dahada kolay verırsın kılolarını

daha 1 hafta oldu canım...ama canımı sıkıyolar...6 aylık hamıle gıbısın karnını baglamassan yada korse takmassan sarkması boyle kalır dıyorlar psıkolojım bozuldu kendımı kocakarı gıbı hıssettım....yavrum geldı cok sukur kesınlıkle ısyanım yok kesınlıkle...ama kendıme gelmem lazım ...-hmm

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
daha çok yenisin canım sen bakma etfafın dedıklerıne bıraz kendını topladıktan sonra doktoruna danış eger müsade ederse korse kullan bebişin bıraz hareketlensın sen bıle farkına varamayacaksın nasıl zayıfladıgının inan bana bu arada güle güle büyüt bebeğinı canım

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
daha çok yenisin canım sen bakma etfafın dedıklerıne bıraz kendını topladıktan sonra doktoruna danış eger müsade ederse korse kullan bebişin bıraz hareketlensın sen bıle farkına varamayacaksın nasıl zayıfladıgının inan bana bu arada güle güle büyüt bebeğinı canım

ayy ısallah sekerım :D:D

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sıkı rejim değilde abur cubur yeme ve ekmeğini 1dilim ye bol su iç hiç kilon kalmaz sarkıklıkta 1sene sonra falan biraz toparlar o kadar sıkma ama karnındamı çatlak var onun çaresi pek yok işte bildiğim

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Forem bir abla tavsiyesi annemden gelen bir öneri bu tatlım;
Kadın doğum sonrası 40 gün boyunca vücudunu toparlama tekrar yenileme aşamasıdır.
Sana tavsiyem sık sık bebişini emzir birtanem..Çünkü sen bebişi emzirdikçe vücut kendini toparlıyor birtanem.
Ayrıca henüz daha yeni annesin ve zamana bırakman gerekecek hemen veremiyebilirsin kilolarını birtanem.:dusun:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
forem bebişin hayırlı olsun kuzu..aman kilo nedir ki verilir bebeğini sağ sağlim aldın ya kucağına sen ona bak...allah kuzunla kocanla bir ömür mutlu olmayı nasib etsin sana bitanem...:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar