Aylin ve Soner'in yatak odası yok satıyor

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
aylin_ve_sonerin_yatak_odasi_yok_satiyor_1.jpg


30 yılı aşkın süredir mobilya sektörüne kattığı yeniliklerle her zaman sektörün bir adım önünde olmayı başaran Fatih Kıral Mobilya son günlerde dizilerde de başrolde yer alıyor. Başta Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Yalan Dünya olmak üzere izlenme rekoru kıran dizilere mobilyalarıyla renk katan markanın ürünleri ise yok satıyor.
Kanal D'nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki sadece dramatik hikayesiyle değil görselliğiyle de seyirciye ulaşıyor. Son olarak Aylin ve Soner'in saadet yuvasında yer alan yatak odası ince detayları, sadeliğiyle izleyenlerin merakını uyandırırken tasarımın altındaki imza Fatih Kıral Mobilya oldu. Dizideki yatak odası sahnesinden sonra Fatih Kıral Mobilya'ya aynı yatak odasına sahip olmak isteyenler başta olmak üzere birçok talep geldi ve satışlarda büyük bir patlama yaşandı.
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan Dünya'da da yine mobilyalarıyla göz dolduran Fatih Kıral Mobilya'nın çizgisine Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Yasemin'in kızının yatak odasında rastlamak da mümkün. Kids by Fatih Kıral ürünleri ile döşenen odada bir genç kızın sahip olmak isteyeceği birçok tasarıma yer veriliyor.
Mobilya sektöründeki öncülüğünü televizyon dizilerindeki başarısıyla da kanıtlayan Fatih Kıral Mobilyalarının yer aldığı diziler arasında ayrıca; Papatyam, Başrolde Aşk ve Yahşi Cazibe'de geliyor. Bu dizilerin dikkat çeken tasarımları da Fatih Kıral Mobilya'ya ait.


alintidir
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
güzelmiş, ama arka fonda osmanlı motifli duvar kağıdı, bunun olmazsa olmazıdır :)

bu arada aklıma geldi: Pargalı İbrahim Paşa ve Hatice Sultan'ın odası da çok hoştu.....
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst