Bizim ki işi kökünden çözdü köye taşındıkŞu köy problemleriiiiiigg bıhtıkkdaha iki gün önce story’sini attım

Bizim ki işi kökünden çözdü köye taşındıkŞu köy problemleriiiiiigg bıhtıkkdaha iki gün önce story’sini attım
Dönersin bence öyle aşırı bir kilo da almamışsınayy bilemiyorum inşAllah eski kiloma dönerim dönmeliyimesim çıtır çıtırken ben daha çıtır olmalıyım
canım cok bi boyum yok o yüzden kilom fazla geliyorDönersin bence öyle aşırı bir kilo da almamışsın
Boyunu söylemedin
Ohh maşallah maşallahBizim ki işi kökünden çözdü köye taşındık![]()
![]()
![]()
SağolTeşekkürler canım seni tanımakta güzel
Anladım canım benim ideal 64 müşcanım cok bi boyum yok o yüzden kilom fazla geliyor
Aman ne yapayım mecburiyetten işteOhh maşallah maşallahyapabiliyorsan ne ala
Olsun temiz köy havası işte misAman ne yapayım mecburiyetten işte
Aynen bostan da ektik bakalım olacak mıOlsun temiz köy havası işte mis
Olur olur hava şartları bi dengelenseAynen bostan da ektik bakalım olacak mı
Hayırlısı bakalım köylü oluveğdikOlur olur hava şartları bi dengelenseyazmı kışmı beli degil
Kız sen köyden taşınmadın mı yoksa bn mi yanlış hatırlıyorumHayırlısı bakalım köylü oluveğdik
Kv gile taşındık ya hani anlaşamadık ben babam gilin evinde kalıyorum babam gilin evide aynı köyde ayrı mahalledeKız sen köyden taşınmadın mı yoksa bn mi yanlış hatırlıyorum
Tamam şimdi anladım canımKv gile taşındık ya hani anlaşamadık ben babam gilin evinde kalıyorum babam gilin evide aynı köyde ayrı mahallede
He kız derdini anlattıydı bi kaç ay önce unuttunmuTamam şimdi anladım canım
Saglık olsun canım benim boşver herkes ettigini bulur.Kv gile taşındık ya hani anlaşamadık ben babam gilin evinde kalıyorum babam gilin evide aynı köyde ayrı mahallede
Biliyorum öncesinden deHe kız derdini anlattıydı bi kaç ay önce unuttunmu
İyiyse sorun yok benimkiler ikiside aynı tencere kapakSaglık olsun canım benim boşver herkes ettigini bulur.
Bak bizim perşembe kaynanatör gelecek oğlana bakmaya
Ammaaan ne iyi ne iyi deccalİyiyse sorun yok benimkiler ikiside aynı tencere kapak
Aynı tas aynı hamamAmmaaan ne iyi ne iyi deccal