Antepliseda
Daimi Üye
Buda güzeldi .Çok haklısın tabiki o yüzden bizde simdi kazancımızı çar çur edip yiyoruz mal mülk almıyoruzki ilerde pişman olmayalımfakirliginibaskaboyutatasiyanbitter
Buda güzeldi .Çok haklısın tabiki o yüzden bizde simdi kazancımızı çar çur edip yiyoruz mal mülk almıyoruzki ilerde pişman olmayalımfakirliginibaskaboyutatasiyanbitter
Ex gelinim fakirlik değil bu en güzelini yapıyorsun emin ol olanı kendin ye rahatını,sağlığını, ömrünü heba etmeden yaşa yoksa sonra inan acımıyorlarÇok haklısın tabiki o yüzden bizde simdi kazancımızı çar çur edip yiyoruz mal mülk almıyoruzki ilerde pişman olmayalımfakirliginibaskaboyutatasiyanbitter
Küçük elimde telefon görünce istiyor. Bende o uyuduğunda veya oynadıölnda telefona bakıyorum.
Ay alıştıda mı zor kopuyorlar telefondanKüçük elimde telefon görünce istiyor. Bende o uyuduğunda veya oynadıölnda telefona bakıyorum.
telefonu ne zaman elime alsam burayada bakıyorum bazen bakıp çıkıyorum birşey yazmıyorum öyle![]()
İşte alışmasın diye gizli gizli bakıyom bendeAy alıştıda mı zor kopuyorlar telefondan
Hic heba edemem kendime harciyorumEx gelinim fakirlik değil bu en güzelini yapıyorsun emin ol olanı kendin ye rahatını,sağlığını, ömrünü heba etmeden yaşa yoksa sonra inan acımıyorlar
Ayy kıyamam onlarında dikkatini çekiyor vala arada benimkide hep tepemde bi ses duysun falanKüçük elimde telefon görünce istiyor. Bende o uyuduğunda veya oynadıölnda telefona bakıyorum.
telefonu ne zaman elime alsam burayada bakıyorum bazen bakıp çıkıyorum birşey yazmıyorum öyle![]()