Ayın Üyesi Birincisi Konuğumu—> Çikocan

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.872
Çok haklısın tabiki o yüzden bizde simdi kazancımızı çar çur edip yiyoruz mal mülk almıyoruzki ilerde pişman olmayalım haha fakirliginibaskaboyutatasiyanbitter hahahaha
Ex gelinim fakirlik değil bu en güzelini yapıyorsun emin ol olanı kendin ye rahatını,sağlığını, ömrünü heba etmeden yaşa yoksa sonra inan acımıyorlar;)

Çikocan

❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Tepki
9.739
@Çikocan sana bir soru
Neden buraya gelmiyorsun nerdesin kiminlesin de bakimmmm :krizz: :krizz: :krizz: :krizz: :krizz: :krizz:
Küçük elimde telefon görünce istiyor. Bende o uyuduğunda veya oynadıölnda telefona bakıyorum.
telefonu ne zaman elime alsam burayada bakıyorum bazen bakıp çıkıyorum birşey yazmıyorum öyle:koptum: :haha:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.334
Ex gelinim fakirlik değil bu en güzelini yapıyorsun emin ol olanı kendin ye rahatını,sağlığını, ömrünü heba etmeden yaşa yoksa sonra inan acımıyorlar;)
Hic heba edemem kendime harciyorum :krizz: annem babam bana bisi bırakmadı en güzeli bes kardesiz biz iyiki kalmamis haha yoksa bizde dedigin gibi birbirmize girermiydik bilmiyorum haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.334
Küçük elimde telefon görünce istiyor. Bende o uyuduğunda veya oynadıölnda telefona bakıyorum.
telefonu ne zaman elime alsam burayada bakıyorum bazen bakıp çıkıyorum birşey yazmıyorum öyle:koptum: :haha:
Ayy kıyamam onlarında dikkatini çekiyor vala arada benimkide hep tepemde bi ses duysun falan hahahaha teyzesini arıyoruz görüntülü genelde bizde ozaman bakıyor telefona onlarla konusurken :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.334
Gösterdiğin ilgiden ve verdiğin cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyoruz konuğumuzu sevgiyle bol öpücükle ugurluyoruz :selam:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar