Ayakkabını değil topuğunu değiştir

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
64.599
Tepki
85.931
Puan
113
Konum
✩Yazar Odası✩
17928034.jpg

Ayakkabını değil topuğunu değiştir


Kanada doğumlu Fransız tasarımcı Tanya Heath’in tasarladığı “değiştirilebilir topuklu” ayakkabılar yeni bir akım başlattı.

Günün değişik saatlerdeki aktivitelerine göre ayakkabı değiştirmek zorunda kalan kadınların imdadına yetişecek uygulama ile ayakkabı yerine minik topukları taşımak yeterli.

İş yerinde, sokakta ya da akşam gideceği bir kokteyle göre gün içinde ayakkabının topuğunu değiştirmek mümkün. Bu da klasik ayakkabı seven kadınlar için hayat kurtarıcı olabiliyor.

Üç yüz dolardan başlayan modelleri büyük ilgi gören tasarımcı, “Üç ayakkabı yerine benden ‘üç topuklu tek ayakkabı’ alan kadınlar daha kârlı çıkıyor” dedi.

Ayakkabının topukları ayrıca sınırsız renk alternatifi sayesinde istenen kıyafete kombine edilebiliyor.

Hürriyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst