Ay Tutulması (Star Tv)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
ImageView.ashx

Ay Tutulması

Ay Tutulması Kader, kardeş değil; düşman olmalarını istedi

Star'da ekrana gelecek olan Ay Tutulması, birbirlerinin varlığından habersiz ikiz kız kardeşler Şebnem ve Ayla'nın aynı adama aşık olmasıyla birleşen yollarını ekrana getirecek.

'Ay Tutulması' Pazartesi 21:00'da Star'da!

Dizinin başrollerinde Naz Elmas, Nur Erkul, Kenan Ece, Laçin Ceylan ve Mesut Akusta ve Tülin Oral yer alıyor.

Doğduktan hemen sonra birbirlerinden koparılan iki kız kardeş ve özlemle onları arayan bir annenin beklenmedik bir şekilde hayatlarının birleşmesini konu alan Ay Tutulması birçok başarılı projeye imza atan D Prodüksiyon'un yapımcılığında ekrana gelecek.

Feride Kaytan'ın yönetmenliğini yapacağının dizinin senaristliğini ise Sema ve Suna Tensi üstleniyor.

[DM]video/xk7lyp_ay-tutulmasy-yakynda-star-da_shortfilms[/DM]

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
ImageView.ashx

Şuh ve intikam dolu bir kadını canlandırıyorum

Ağustos ayında televizyon ekranları dizi patlaması yaşayacak ve birbirinden ünlü İsimleri Yepyeni projelerde İzleyeceğiz. Oldukça İddialı yapımlardan biri de Star TVde yayınlanacak olan Ay Tutulması... Dizi, birbirlerinin kardeş olduğunu bilmeyen iki kadının aynı adama olan aşkını anlatiyor. En hırslı karakterlerinden Ayla'yı ise Naz Elmas canlandınyor. Naz Elmas oynadığı karakteri o kadar çok sevmiş ki yaptığımız fotoğraf çekimi sırasında Ayla gibi poz vermeye özenle dikkat etti. Naz Elmas ile Ay Tutulmasını İncelikleriyle konuştuk.

Şuh ve intikam dolu bir kadını canlandırıyorum

Uzun zamandır yeni bir projede yoktunuz. Ay Tutulmasının doğru bir proje olduğuna sizi neler inandırdı?
Bir kere D Production'm olması en önemli nedendi, ikincisi senaryomuz. Gerçekten çok inandım. Bir sürü senaryo okudum ve ara verdiğim için çok zor bir seçim oldu. Dizideki rolümü oynamaktan büyük keyif alıyorum. Hayatın kendi içinde olan durumları anlatılıyor. Dizi de iyi de olabiliyorum, kötü de olabiliyorum. En önemlisi mağdur ve arka tarafta olan bir kız olmaması. Çünkü bugüne kadar oynadığım tüm roller mağdur ve tepkisini ağlayarak dile getiren kadınlardı.

Oynadığınız dizilerden dolayı siz hep ağlayan kadın olarak anılıyorsunuz değil mi?

Aynen öyle. Dizilerde tepkisini susarak gösteren veya ağlayan karakterleri canlandırdım. Ama bu öyle bir karakter değil. Ayla ise aşkını sonuna kadar yaşayıp, gerekirse tepkisini, en tepe noktada verebilen biri. Göreceksiniz zaten hırsını ve intikamını çok yerinde gösterecek. Kötülük yapmak için yola çıkmıyor. Çok canı yandığı için yapıyor bunları. Herkes canı yandığı zaman o kadar ileri gidebilir mi? O ise ileri gidebiliyor... Tabii aşktan ve sevgiden dolayı yapıyor. Bu dizide ağlamanın dışında çok şey göreceğiz...

Ayla karakteri esas adamı elde eden mi yoksa kardeşine kaptıran mı oluyor?

Ayla ile büyük bir aşk var ortada ama sürprizlerle karşılaşacaksınız. Dizide iki hikaye izleyeceksiniz. Biri aşk biri de kardeşlik hikayesi. Bir aşk birbirlerini bilmeyen iki kardeşin tanışmasına neden oluyor. Kader kardeş değil düşman olmalarım istiyor. Mutlak kötü ya da mutlak iyi yok bu dizide. Ayla tepkisini çok belli eden ve canı yanmış bir kız.

Bu proje belli olmadan önce oyunculuk açısından kendinizi nasıl geliştirdiniz? Oyunculukla alakalı inandığım şey gözlem yapmak Bir yere oturduğum zaman ya da bir yere gittiğim zaman gözlem ve hayal gücüm ortaya çıkıyor. O yüzden oynayacağım rollerle ilgili cebime malzeme dolduruyorum. Hissiyatlı yaşadığınız zaman bir sürü birikiminiz oluyor. Aslında o süreçte ben de normal bir insan gibi yaşıyorum.

Ayla karakterinin kıyafeti, makyajı nasıl olacak?

Şuh bir kadın... iddialı bir kız olduğu için onunla ilgili çok özel bir çalışma yaptik Dudağına süreceği rujdan, takacağı takıya, giyeceği kıyafetin üstüne oturup oturmadığı, ayakkabısına kadar birebir karakteri yansıtmayı amaçladık Giydiğine önem veren, feminen ve iyi markalar giyinen, gösterişli bir kız.

Bu dizi seyirciye hangi duygulan iletirse, düzgün bir iş çıkardığınızı düşüneceksiniz?

Empati kurmasını isterim seyircinin. İzlerken kendilerini kaptırıp yaşayabilmeleri gerek. O 90 dakikanın içinde gerçekten film izlemenin keyfine varmalılar. Bu sene bir sürü dizi giriyor. Herkes çok büyük emek veriyor ve bu işler hiç kolay olmuyor.

Hangi dönemin kadınısınız?

Ben yaşadığım dönemden memnunum. Benim için şu an çok kıymetli. Bir önceyi ya da bir sonrayı düşündüğünüz zaman anlar gidiyor. Şu anda olup bitenlere şükredip anın hakkını vermek en kıymetlisi.

İzlediğiniz diziler de kıskandığınız roller oldu mu?

Şu an en isteyeceğim rolü oynuyorum. Uzun zamandır oynamak istediğim bir roldü. Son dönemde ise King's Speech, Black Swan filmlerini çok sevdim. Black Svvan'de Natalie Portman'ın dansı çok eleştirildi. Mesela ben de Nefes filminde çello çalıyordum. Onun için üç ay boyunca ders aldım ve kendim çaldım. Bir oyuncunun böyle sahnelerde kendinin oynamasını düşünüyorum. Yeni rolümde gereken hazzı hissettim. Yurt dışında beni en çok etkileyen şey oyuncular için yarattıkları atmosfer. Bir de kamera arkasını çok fazla izlerim. Onlar için oyuncu çok kıymetli ve çok değer veriyorlar. Bizim ekibimizde aynen öyle...

Setlerde kişisel bakımınıza zaman ayırıyor musunuz?

Setle birlikte yoğun çalışmaya başlıyorsunuz. Özel bir zaman ayıracak durumunuz olmuyor. Düzenli bakım da yapmaya çalışıyorsun ama sete göre. Spora gitme gibi bir program uygulanmıyor. Şu an birinci iş set. Karakterin yaşamını önceden hayal ederim Oynadığım karakterlerin dramatoloji çalışmasını çok iyi yaparım. O karakterin, ne yediğini, ne içtiğini, nasıl bir evde yaşadığını tanıdığım biriymiş gibi hayal ederim. Kızın tiki ya da sinirlendiği zaman konuşma tarzı nasıl olabilir diye düşünürüm. Bunların hepsini kurgulamak, onu yaşayan biri haline getirmek için önemli bir adım.

Vatan

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
44280_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-08-08 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”
“Kader, kardeş olmalarını değil düşman olmalarını istedi.”
Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’nın yaptığı senaryosunu Sema Tensi ile S. Aytül Tensi’nin yazdığı başrollerini Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul, Laçin Ceylan, Mesut Akusta,Tülay Günal,Mehmet Esen,Tuğçe Ersoy,İskender Bağcılar,Serdar Özer, Dicle Alkan,Ogün Kaptanoğlu,Güneş Hayat,Gamze Süner Atay,Gaye Cankaya,Cihan Bıkmaz, Nilay Cennetkuşu ve Tülin Oral’ın paylaştığı “Ay Tutulması” bu akşam Star TV’de.
1. Bölüm Özet:
Evlilik dışı ikiz kızlarını dünyaya getiren Leyla daha baştan yenik başlamıştı verdiği hayat mücadelesine. Çaresiz kadına önce hastanede ikizlerden birinin doğum sırasında öldüğü söylendi, diğerini de o terk etmek zorunda kaldı.
Ancak pes etmedi Leyla. 23 yıl sonra tekrar geri döndü kızı için. O Ayla’yı ararken zengin bir iş adamına evlatlık verilen kızı Şebnem de hayattaydı. Yıllar sonra anne ve kızlarının hayatı birleşmişti ama onlar bu gerçeğin farkında bile değildi.
Şebnem ne kadar uysal ve kırılgansa Ayla bir o kadar hırslı, istediğini elde etmek için sınır tanımayan gözü yükseklerde bir genç kızdır. Ayla, Şebnem’in öz babası zannettiği Şevket’in şirketinde çalışan yetenek vaat eden bir desinatördür.
İki kız kardeş de Kenan’a âşıktır. Fakat Şevket’in hem Ayla hem de kızı Şebnem için bambaşka planları vardır.
Çocuklarının hasreti ile yüreği yanan bir anne onları bulmak için verdiği amansız mücadele. Birlikte büyümeleri gerekirken, birbirlerine rakip hatta düşman olan ikiz kardeşlerin hikâyesi Pazartesi akşamları Star TV’de ekranlara gelecek.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ilk bölümün izledim snki böyle konu daha öncede vaardı iki kız kardeş aynı adama aşık olurlar birbirlerini bilmezler hadi bakalm

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
İki kardeş aynı adamı severse...

spacer.gif

14145251.jpg

“Ay Tutulması” geçen hafta ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

spacer.gif

Star TV’de ay tutuldu; Kenan Ece, Naz Elmas ve Nur Erkul’un başrolleri paylaştığı “Ay Tutulması” geçen hafta ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizi, birbirlerinin varlığından bile habersizken aynı adama aşık olmalarıyla yolları kesişen iki kardeşin hikayesini konu alıyor.

NUR ERKUL: ŞEBNEM GİBİ ROMANTİK DEĞİLİM

“Ay Tutulması” geçen hafta başladı. Yeni proje hakkında neler söylemek istersiniz?

- İnşallah hepimiz için hayırlı olacak. Güzel bir proje, umarım seyirci de beğenir.

Dizide nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

- Ben Şebnem rolündeyim. Şebnem 23 yaşında… Ailesinin öz çocuğu olmadığını, evlat edinildiğini bilmiyor. Maddi durumu gayet iyi, ailesine düşkün, yumuşak ve sevecen bir karakter. Aynı zamanda da romantik.

Ve bir gün Şebnem, varlığından bihaber olduğu kız kardeşiyle aynı adama aşık oluyor.

- Evet, hem de ikiz kardeşi... Ama ikisi de kardeş olduklarını bilmiyor. Doğar doğmaz ayırmışlar çünkü onları. Biri için öldü denilmiş, diğeri evlatlık verilmiş. Bu gerçeği bilmedikleri için düşman oluyorlar.

Karakteri yaratmak için üzerinde uzun uzun kafa yormuşsunuzdur. Hiç kendinizle benzeştirdiğiniz özellikleri var mı?

- Pek sayılmaz. Sadece ben de onun gibi aklıma koyduğumu, istediğimi eninde sonunda yaparım, o kadar. Asıl benzemeyen özelliklerimiz çok.

Ne gibi?

- Mesela romantizm. Şebnem’in aksine ben hiç romantik değilimdir, bu yüzden bazı sahnelerde o duyguları vermekte zorlanıyorum.

“Romantik değilim” diyorsunuz. Peki nasıl bir aşıksınız, aşkı nasıl yaşarsınız?

- Düz yaşarım. Çok doğalım ve her şeyi akışına bırakırım.
NAZ ELMAS: AYLA ÇOK PİS AŞK ACISI ÇEKİYOR

Uzun zamandır dizilerde göremiyorduk sizi. Nasıl oldu da “Ay Tutulması”na “evet” dediniz?

- Benim için önemli olan senaryoya inanmam. Sırf yapmış olmak için dizi yapmıyorum. Bu projede hem senaryo hem de karakter bana cazip geldi.

Neydi karakteri cazip kılan?

- Daha önce canlandırdıklarımdan çok farklı bir karakter. Diğerleri genelde mağdur, acısını ve sıkıntısını içine atan kadınlardı. Ayla da başlarda mağdur görünüyor ama devamında tepkileri sertleşmeye başlıyor. Hatta intikam peşinde koşuyor, ortalığı yakıp yıkıyor.

Hazır anlatmaya başlamışken devam edin, Ayla nasıl biri?

- Bir kere çok akıllı. Ne istediğini bilen, hırslı bir kadın. İntikam arayışında olsa da kötü bir karakter değil. Kötülüğünden değil, gerçekten çok sevdiği ve mağdur olduğu için yapacak bunları. Aşk uğruna...

Aşk acısı çekiyor yani...

- Hem de çok pis çekiyor! Gerçekten çok tatsız bir olay yaşıyor ve çok canı yanıyor. Sonrasında öyle kararlar alıyor ki, aşk uğruna kendini heba ediyor da diyebiliriz.

Pes etmeye niyeti yok anlaşılan...

- Asla, hiçbir durumda pes etmiyor. Öyle bir karar verip öyle bir adım atıyor ki, artık geri dönüşü yok zaten. Sevgisinden dolayı “ben” duygusunu kaybetmiş bir kadın Ayla...

Siz aşkı onun kadar tutkulu mu yaşarsınız?

- Bu çok da tercih ettiğim ya da edeceğim bir şey değil. Hatta bana çok tezat bir düşünce yapısı.

Aşk için mücadele etmez misiniz?

- Duruma göre değişir. Aşk hakkında büyük konuşmamak lazım. O ana ve yaşadığın duruma göre değişir. Ne söylesek boş!
KENAN ECE: AİLEM UĞRUNA SEVDİĞİM KADINI TERK ETTİM

“İzmir Çetesi”nin hemen ardından bu diziye başladınız. Çok hızlısınız...

- “İzmir Çetesi” bittikten hemen sonra teklif geldi. Aslında ben de biraz ara vermeyi düşünüyordum ama senaryo çok içime sinince “hayır” diyemedim.

“İzmir Çetesi”nden önce de “Samanyolu” vardı. Bir oyuncunun arada dinlenmesi, nefes alması, kendini unutturması gerekmez mi?

- Tabii ki dinlenmesi gerek. Malzeme toplamak, biraz da hayatın tadını çıkarmak için arada setin harala gürelesinden uzaklaşmak şart. Ama ben sadece iki senedir Türkiye’deyim. Yapacağım çok şey var ve henüz yorulmuş da sayılmam.

Bu durumdan memnunsunuz o halde...

- Memnunum çünkü antrenman yaptığımı farzediyorum. Seyircinin karşısına sürekli farklı kimliklerle çıkıyorum. Bana bunun için fırsat tanınıyor, ben de o fırsatı kullanıyorum. Ama bu projeden sonra ara vereceğim.

Farklı kimlikler dediniz de… “Ay Tutulması”nda canlandırdığınız karakterin adı da Kenan. Bu bir tesadüf mü?

- Evet, senaryo bana ilk geldiğinde de karakterin adı Kenan’dı. Ben herhalde sonra değiştirirler dedim ama değişmedi. İlk kez böyle bir şey başıma geliyor.

Peki nasıl biri bu Kenan?

- Kenan genç bir işadamı. Ailevi problemleri yüzünden işine, hayata daha çok asılmış, sonunda çalıştığı şirkette iyi bir konuma gelmiş. Daha çok mantığının sesini dinleyen biri. Zaman zaman aşk ve mantık arasında bocalıyor.

Son kararı ne oluyor?

- Ailesine yardım etmek uğruna mantık yolunu seçiyor. Aşık olduğu kadından ayrılıp başkasıyla evleniyor.

Ve o kadınlar aslında kardeş...

- Evet, Kenan iki kız kardeşin kesiştiği nokta oluyor. Kader, doğumda ayrılan ikizleri aynı adam ekseninde birleştiriyor.

Ama siz çapraz ateşte kalıyorsunuz?

- Aynen. Burada önemli olan konu, kardeşlerin birbirinden haberdan olmayışı. Kenan da onların kardeş olduğunu bilmiyor zaten.

Siz olsanız ne yaparsınız? Mantığın sesine mi yoksa kalbin sesine mi kulak verirsiniz?

- Genellikle olayları akışına bırakırım. Mücadele etmeden akışına bırakımak, hayata ayak uydurmak daha kolay. Bazen özel sebeplerden dolayı mantık ön plana geçebiliyor yine de...
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
44421_ay-tutulmasi.jpg

Tarih: 2011-08-15 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”

2. Bölüm Özet:
KENAN, AYLA’NIN GÖZÜ ÖNÜNDE ŞEBNEM İLE NİŞANLANIR.
AYLA İNTİKAM İÇİN HAREKETE GEÇER VE HİÇ DÜŞÜNMEDEN BÜYÜK BİR DELİLİĞE KALKIŞIR.
Ayla’nın nişana Şevket’in davetlisi olarak katılması herkes için büyük sürprizdir. Özellikle de Kenan bu duruma çok bozulur. Üstelik Şevket’in Ayla’ya olan ilgisini de kıskanmaktan kendini alamaz. Kenan o gece Ayla’nın gözleri önünde Şebnem ile nişanlanır. Şevket, Ayla’nın ilgisini çekmek için harekete geçer. Ancak kağıt üzerinde bile olsa Süreyya ile hala evlidir. Ayla ise intikam ateşi ile yanmaktadır. Kenan ile hesaplaşmak için kafasında bir plan vardır. Ve hedefine her gün biraz daha yaklaşmaktadır. Leyla ise kızını aramaya devam etmektedir. Bunun için doğumunu yaptıran doktor İsmet’in peşine düşer? Acaba aradığı yanıtları bu kez bulabilecek midir? Leyla bu umuda sımsıkı sarılır.
Ayla, Şevket ile tehlikeli bir oyuna girerken bir yandan da Kenan’ı Şebnem’den ayırmak için çareler aramaktadır. Nişanın ertesi günü Kenan’a onunla konuşmak istediğini söyleyerek otele çağırır.Nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun farkına varamayan Kenan bu buluşmayı kabul eder.
Ayla onun nişandan vazgeçeceğini düşünürken Kenan ikinci kez onu hayal kırıklığına uğratır. Daha da hırslanan Ayla, hem Kenan hem de Şebnem’den intikam almak üzere harekete geçer. Ve hiç düşünmeden büyük bir deliliğe kalkışır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
44552_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-08-22 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”
Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’nın yaptığı senaryosunu Sema Tensi ile S. Aytül Tensi’nin yazdığı başrollerini Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul, Laçin Ceylan, Mesut Akusta,Tülay Günal,Mehmet Esen,Tuğçe Ersoy,İskender Bağcılar,Serdar Özer, Dicle Alkan,Ogün Kaptanoğlu,Güneş Hayat,Gamze Süner Atay,Gaye Cankaya,Cihan Bıkmaz, Nilay Cennetkuşu ve Tülin Oral’ın paylaştığı “Ay Tutulması” bu akşam Star TV’de.
3. Bölüm Özet:
KENAN VE ŞEBNEM ALEVLER ARASINDA KALIR.
ŞEVKET SÜPRİZ BİR KARAR VEREREK HERKESİ ŞAŞIRTIR.
Evde kimsenin olmadığını zanneden Ayla büyük bir çılgınlık sonrası evi ateşe verir. Kenan ve Şebnem alevler arasında kalır. Bilmeden Ayla’nın öfkesine kurban olan Şebnem ve Kenan yangından kurtulmayı başarabilecekler mi?
Kızını aramaya devam eden Leyla, onu emanet ettiği kadına verdiği değerli kolyeyi Ayla’nın annesinin boynunda gördüğünde onun peşine düşer. Kızının yakınlarında olduğuna emin olan Leyla’nın umudu tekrar canlanmıştır. Kızının nerede olduğuna dair ip uçlarını bir araya getirmeye uğraşan yüreği evlat hasreti ile yanan Leyla, hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze gelir.
Kenan’ı evlilikten vazgeçiremeyeceğini anlayan Ayla, ise taktik değiştirir.Ancak bu yeni taktik Ayla’nın ailesi ile onu karşı karşıya getirir. Şevket ise sürpriz bir karar vererek herkesi şaşırtır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
44798_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-09-04 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

AY TUTULMASI
Yeni gününde, yeni bölümüyle!
Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’nın yaptığı senaryosunu Sema Tensi ile S. Aytül Tensi’nin yazdığı başrollerini Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul, Laçin Ceylan, Mesut Akusta, Tülay Günal,Mehmet Esen, Tuğçe Ersoy, İskender Bağcılar, Serdar Özer, Dicle Alkan, Ogün Kaptanoğlu, Güneş Hayat,Gamze Süner Atay, Gaye Cankaya, Cihan Bıkmaz, Nilay Cennetkuşu ve Tülin Oral’ın paylaştığı “Ay Tutulması” bu akşam Star TV’de.
4. Bölüm Özet:
ŞEVKET’İN EVLİLİK TEKLİFİ BOMBA ETKİSİ YARATIR.
SÜREYYA, ŞEVKET’İN BU GURUR KIRICI TUTUMUNA HİÇ BEKLENMEDİK BİR TEKLİFLE CEVAP VERİR.
DİĞER KIZININ DA HAYATTA OLDUĞUNU ÖĞRENEN LEYLA CEPHESİNDE İSE ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME YAŞANIR.
Şevket’in açıklaması ile düğünün havası tamamen değişir, Şebnem’in en mutlu günü bir anda kâbusa döner. Kenan ise büyük öfke içindedir ve Ayla’yı vazgeçirmeye çalışır. Şevket’in evlilik teklifi Ayla ile ailesini de karşı karşıya getirir. En büyük tepki ise babası Hasan’dan gelir. İki kızının da yaşadığını öğrenen Leyla bilgi almak için tekrar hastaneye gider fakat bu kez çok farklı bir tepki ile karşılaşır. Köşeye sıkışan İsmet de Şevket’i uyarmaya gider. Kadınlık gururu incinen Süreyya, vakit kaybetmeden karşı atağa geçer. Karşısına hiç beklemediği bir teklifle çıkar. Kenan’ın kayıp saatinin Ayşe’de olduğunu düşünen Ayla onunla konuşur. Ayşe suçlamayı reddedince de konuşma tartışmaya döner ve sesler yükselir. Ancak iki arkadaş yalnız değildir, bir başkası daha konuşulanları dinlemektedir. Kızlarını aramaktan vazgeçmeyen Leyla, ise takip edilmektedir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
44940_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-09-11 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”
5. Bölüm Özet:
Şevket, Doktor İsmet ile geçmişe ait sırları konuşurken Süreyya’nın habersiz gelişi ortamın gerilmesine neden olur. Süreyya, Şevket ne kadar geçiştirmeye çalışsa da kendinden bir şeyler saklandığını fark eder. Kenan yangın konusunda duyduklarına inanmakta hala güçlük çekmektedir. Ayşe ve Ayla’yı yakın takibe alır. Ayşe bunu fark eder ve Ayla’yı uyarmak ister. Ayla başına geleceklerden habersiz babasından yediği tokadı sindirmeye çalışırken bir de Kenan’ın tacizlerine maruz kalır. Leyla’ya kızlarını bulmak konusunda yardım etmek isteyen Şebnem de Doktor İsmet’in kapısını çalar. Ancak duydukları onun için üzücü olur. Şebnem ve Süreyya’nın gerçekleri öğrenmesini engellemek üzere Şevket harekete geçer. Bir an önce Leyla’yı kızının hayatından çıkarmalıdır. Yüreği yaralı anne Leyla kızlarını bulmaya çalışırken kendini, bilmeden çok büyük bir tehlike içine atmıştır. Çünkü karşısında sadece Şevket ve adamları yoktur. Geçmişinden başka kişiler de onu aramaktadır. Kenan Ayla’yı köşeye sıkıştırır ve yangın ile ilgili konuşmak ister. Her ikisi de birbirine karşı doludur, kısa sürede konuşma tartışmaya dönüşür. Üstelik kendilerini kimsenin görmediğini zanneden ikilinin hararetli tartışmasının hiç beklenmedik bir tanığı vardır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
45026_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-09-18 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”
6. Bölüm Özet:
KENAN SEVDİĞİ KADINI TERK EDİP, ŞEBNEM İLE EVLENEREK YANLIŞ BİR KARAR VERDİĞİNİ KABUL EDER. BUNU DÜZELTMEK İÇİN HAREKETE GEÇER.
ANCAK ŞEVKET KENAN’DAN BİR ADIM ÖNDEDİR.
BİR AN ÖNCE EVLENMEK İSTEYEN ŞEVKET’İN AYLA’YA BİR SÜPRİZİ VARDIR.
Her şeye rağmen birbirlerinden vazgeçemeyen Kenan ile Ayla’nın yasak aşkına Veysel uzaktan tanık olmuştur. İzlendiklerinden bihaber olan ikilinin konuşması Ayla’nın her şeyi geride bırakıp kaçma teklifine Kenan’ın bir cevap verememesi ile son bulur.
Kenan, Ayla’yı bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Göz yaşlarına ve öfkesine hakim olamayan Ayla, Şevket’i arar ve sonradan çok pişman olacağı bir hamle yapar. Aliye ise oğlu Şevket’i sıkıştırır ve yıllarca herkesten saklanan aile sırrıyla sarsılır. Bu gerçek yaşlı kadını derinden etkiler. Şebnem, Kenan ile arasındaki duvarları yıkmaya kararlıdır, pes etmez ve onu erteledikleri balayına çıkarmak için harekete geçer. Sokaklarda çaresizce dolaşan Leyla ise Sevgi’nin peşini bırakmamaya kararlıdır, onu takip eder. Kızını bulmaya çok yaklaşmıştır. Fakat her iki anne de kızından vazgeçmeye niyetli değildir.
Biri doğurduğu, diğeri de sevgisini vererek büyüttüğü kızları için tüm kozlarını paylaşırlar. Leyla’nın sır gibi gidişini araştıran Şebnem de Leyla’nın geçmişindeki sırrı öğrenmesiyle şok olur. Ayla’yı düşünmekten vazgeçemeyen Kenan yanlış bir karar verdiğini kabul eder. Bunu düzeltmek için harekete geçer. Ancak bu kararın geri dönüşü yoktur. Evlilik işlemlerine hız veren Şevket’in de Ayla’ya bir sürprizi vardır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
45160_ay-tutulmasi.jpg

Ay Tutulması

Tarih: 2011-09-25 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”
7. Bölüm Özet:
BANKA HESAPLARINI KAPATAN KENAN’A KİMSE ULAŞAMAZ.
KIZININ EVLİLİĞİNİN TEHLİKEDE OLDUĞUNU FARK EDEN ŞEVKET KENAN’IN PEŞİNE DÜŞER.
YILLARDIR ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİ KIZININ AYLA OLDUĞUNU ÖĞRENEN LEYLA ŞOKTADIR. AYLA İSE KENAN İLE BULUŞMAK ÜZERE RANDEVU YERİNE GİDER.
Kenan, nikah yüzüğünü bir not ile birlikte bırakarak evi terk eder. Kızının Ayla olduğunu öğrenen Leyla şoktadır. Üstelik kızının Şevket ile evlenecek olması onun için ikinci bir darbedir. Vazgeçirmek için cesur bir hamle yapar, Ayla ile konuşmayı dener. Kenan ile arasındaki duvarları aşamayacağını fark eden Şebnem bir karar alır; Leyla Hanım’ı kovduğu için aynı zamanda babasına karşı da çok öfkelidir. Veysel’in uyarılarına kulak asmaz, Leyla Hanım’a ulaşmaya çalışır. Şirkete gelmeyen ve nerede olduğunu kimseye de haber vermeyen Kenan, Şevket’in de gözünden kaçmaz. Ayrıca Veysel’in bir kadınla birlikte gördüğü Kenan ile ilgili yaptığı imalar da Şevket’in daha da endişelenmesine neden olur. Paris’e gitmek için hazırlıklarını tamamlayan Ayla, Kenan’ı arar ancak cevap alamaz. Kenan’ın peşine düşen Şevket yıldırım nikahını erteler. Fakat Ayla’nın başında bambaşka bir bela vardır. Kenan’ın saatinden sonra şimdi de kendi telefonu kayıptır. Üstelik içinde Kenan ile birlikte fotoğrafları vardır.
Kenan, Şebnem’i geride bırakıp gerçek aşkı Ayla ile kaçıp gidebilecek midir? Saati ve telefonu kim niçin almıştır? Bütün aileyi bir restoranda bir araya toplayan Şevket’in sürprizi nedir? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası… Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
aytutll154_4948_154.jpg

trans.gif

Ay Tutulması

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 02.10.2011 20:00

trans.gif

Kenan Şebnem’e yaptığından çok pişmandır. Karısının gönlünü almayı dener ama Şebnem bir karar almıştır. Yeni evlenen Ayla ile Şevket balayı telaşındayken, şirkette çok önemli sorun çıkar. Bu kriz Kenan ile Ayla’nın bir kez daha ters düşmelerine neden olur. Sevgi’den, Ayla’nın evlendiğini öğrenen Leyla, Şevket ile karşılaşma pahasına kızının iş yerine gider. Sevgi ise Ayla hakkında bu güne kadar bilmediği bir gerçeği öğrenir. Şevket’e olan öfkesine hakim olmakta zorlanan Hasan onu, konuşmak için buluşmaya çağırır. Hasan’ın bambaşka planları vardır; Fakat hesaplaşma planladığı gibi gelişmez ve her şey bir anda kontrolden çıkar. Aynı çatı altında yaşamaya başlayan Kenan ile Ayla ise hiç beklemedikleri bir anda çok zor bir durumla karşı karşıya kalırlar.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
severek izlediğim bir dizi..pazara alınması iyi oldu..

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.089
45361_ay-tutulmasi.jpg

Tarih: 2011-10-09 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AY TUTULMASI ”

9. Bölüm Özet:
Öfkesini kontrol edemeyen Şevket, şoktadır. Panik halde kaçar, olay yerinde yüzüğünü düşürdüğünü sonra fark eder. Sevgi ise eve gelmeyen kocası için endişelidir Ayla’dan yardım ister. Babasının haber vermeden ortadan kaybolması Ayla’yı tedirgin eder. Ayşe, Nevin’i takibe alır. Onun gizli bir takım işler çevirdiğinden emindir. Nevin boyundan büyük işlere kalkışmıştır. Peşinde bir tek Ayşe yoktur, şirkettin güvenlik elemanı da kamera kayıtlarını incelemeyi tamamlamıştır. Ayla’ya ise isimsiz bir zarf gelir, içinde Kenan ile birlikte çekilmiş fotoğrafları vardır. Tehdit bununla da kalmaz zarfın bir benzeri de Şevket’in masasındadır. Ve Ayla bu zarfı almak zorundadır. Leyla kızına daha yakın olmanın yollarını arar. Ve kendisi ile görüşmeye gelen Şebnem’den bu plana yardımcı olmasını ister. Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra yakalanmaktan hep kıl payı kurtulan Kenan ve Ayla bu kez şanslı değildir. Her şeyden bihaber olan Hayriye onları kendi evinde bulur üstelik yalnız da değildir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar