Avon ile güneş sonrası ferahlık

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Avon`un yeni Sun- After Sun serisi ile cildinizdeki güneş sonrası ferahlığı çok seveceksiniz.

avon-ile-gunes-sonrasi-ferahlik_28062010165148.jpg

AVON, güneşe maruz kalan cildinizi ferahlatmak, nemlendirmek ve cildinizde kalıcı bronzluğu sağlamak üzere özel olarak formüle edilen Avon Sun+ After Sun Serisi”ni satışa sundu. Serideki ürünlere gelince...

Avon Sun+ After Sun Aloe İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Losyonu, Aloe ve E vitamini ile zenginleştirilen nemlendirici formülü, cildi nemlendiriyor, ferahlatıyor ve doğal nem dengesine kavuşturuyor. Yapışkan his bırakmıyor.

Avon Sun+ After Sun Bronzlaşmış Ten Görünümünü Koruyucu ise güneşe maruz kalmış cildinizi serinletiyor ve nemlendiriyor. Ürün aynı zamanda cildinize hoş bir ışıltı kazandırıyor, cildin soyulmasını engelleyerek bronz görünümü koruyor.

Avon Sun+ After Sun C Vitamini İçeren, Ferahlatıcı Güneş Sonrası Spreyi ise multivitamin içeren bir nemlendirici sprey. Güneşe maruz kalmış cildi ferahlatıyor. Cildin soyulmasını engellemeye ve bronz görünümü korumaya yardım ediyor.

Özetle artık güneş sonrası cildiniz emin ellerde...

Alıntıdır!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
insan neyi alacagini sasiriyor günesten önce günesten sonra :)
ama avonun ürünlerini seviyorum.:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Güneşten sonra nemlendirici sürdüm mü yetiyor valla :icelim:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
bende nemlendirici kullaniyorum canim yoksa kremlerle bas edemeyiz valla:teselli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar