Avicenna form kapsül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Avicenna form kapsül
avice_form60.jpg


Avicenna form
Formda kalmak yalnızca fiziksel değil, ruhsal ve zihinsel sağlığı da içeren genel bir sağlıklı olma halidir. Beslenme ve fiziksel aktivite, formda kalmanın iki temel unsurlarındandır. Modern yaşam biçimi insan sağlığını sürekli olumsuz etkilemektedir. Yeşil çay, Kuşburnu, Biberiye, Mersin yaprağı, Rezene, Ahududu yaprağı, şahtere otu, Isırgan otu, Buğday kepeği, Ardıç, Altın otu, Papatya ve Civan perçemi doğal bitki bileşimi, sağlıklı ve formda bir yaşam sürdürmenize yardımcı olabilecek gerekli etken maddeleri içermektedir. Bu bitkiler, doğal içeriği ile faydalı pek çok bitkinin drog etkilerinden maksimum düzeyde faydalanmanızı sağlar ve modern yaşam alışkanlığıyla birlikte bünyede meydana gelen hasarların onarılmasına yüksek düzeyde katkıda bulunabilir. Buğday kepeği ve şahtere otu lifli içeriği sayesinde tokluk hissi verir. Böylelikle daha sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmenize katkıda bulunur. Biberiye, Mersin yaprağı, Yeşil çay, Rezene bitkilerinin içeriğindeki etken maddeler yanlış, düzensiz beslenme alışkanlıkları ve hareketsizlik sebebiyle vücutta depolanan yağların yakılmasını hızlandırabileceği ve sağlıklı bir biçimde formda kalmanıza yardımcı olabileceği ifade edilmektedir.
Avicenna form Kullanim Sekli :

Yetişkinler için günde 2-3 kez 2'şer kapsül yemeklerden yarım saat önce alınması tavsiye edilir.
 Hamile bayanların kullanmaları tavsiye edilmemektedir.
Avicenna form Içerik :

Altın otu
Mate yaprağı
Papatya
Barut Ağacı
Isırgan otu
Şahtere otu
Funda
Yeşilçay Yaprağı
Mersin Yaprağı
Biberiye
Rezene
Kiraz Sapı
Avicenna form Kapsül Uyarilar

 Ürünümüz hic bir katkı maddesi içermemektedir. Doğadan alınan renk ve kokusunu korumaktadır. Renk ve koku çeşitli fiziksel etkenlere göre değişmektedir. Bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları ürünün renk, tad ve kokusunu etkilemektedir. Ürünlerimizde yapay koku, tad ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeble ürünlerimizde standart bir koku, tad ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden farklı olabirilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir.
 Kapsüllerimizin tedariği Avrupanın önde gelen kapsül firması “CAPSUGEL” den yapılmaktadır. Kapsüllerimiz tamamen bitkisel orjinlidir. Hayvansal hic bir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir.
 Ambalaj olarak , ürünü ışıktan korunma amacıyla amber renkli, sağlığın ve doğallığın temsilcisi olan cam kullanılmaktadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst