Asli'nin special pastasi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Dun aksam gelen misafirlerime ne yapsam diye dusunurken bismillah deyip basladigim kekin son hali
attachment.php


pandispanyasi

3 yumurta
3 fincan seker
3 fincan un
3 fincan nisasta
2 yemek kasigi sivi yag
3 yemek kasigi kaynar su
3 yemek kasigi kakao
1 kabartma tozu
1 vanilin

pudingi
750 ml sut
3 kasik un
2 kasik nisasta
9 kasik seker
2 kasik labne peyniri

uzerini suslemek icin istediginiz cesit meyve

pisirdigim pandispanyayi ip yardimiyla ikiye boldup sutle isladiktan sonra puding surdum. arasina muz koyduktan sonra kekin ikinci katini doseyip onuda sutle isladim kalan pudingi de uzerine sivayi bir muddet buzdolabinda beklettim
rondomun bicagini daha once cope attigim icin findiklari havanda dovmek zorunda kaldim o yuzden siz siz olun rondonuzun bicagina sahip cikin :hihi:
uzerine kivi ve cilekle susleme yapip servise sundum
afiyet olsun...
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0845.jpg
    IMG_0845.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 126
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Çeşit çeşit meyvalardan oluşan şahane bir pasta.O misafirlerinden biri olmak isterdim :hihi:

ah kuzum seve seve kabul ederim sen buyur gel yeter ki
ozledim zaten su tikinma seanslarimizi :huhuu:
güzel cnm pastanın uyduruğumu olur görsellikte önemlide mühim olan lezzeti ne güzel yemişsinizdir:leo:-ciko.....
uyduruk derken emosum basina gectigimde ne yapsam acaba diye dusunuyodum ugrasirken boyle oldu hic bir tarif yok bu pasta uzerine oandispanyasi baska tarifin pudingi oyle suslemesi kafadan
ama tadi guzeldi ben sevdim :tskler:
eline sağlık canım,misafirlerin bayılmıştır,çok güzel görünüyor:ask:
sagol ferah ablam bayildilar mi bilmem ama aksam hepsi bitti :sevindirikasli:
Aslım pastan bir harika olmuş ellerine sağlık bitanem:huhuu::huhuu:

tesekkur ederim silaablam begenmene cok sevindim :ask:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Beğenmek ne kelime canım bayıldım zaten engüzel tarifler aklında birşey yokken ortaya çıkardığın tariflerdir senin pastanda öyle olmuş canısı:huhuu:
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
cok tesekkur ederim ablacim bu guzel yorumun icin seviyorum seni :ask:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Dun aksam gelen misafirlerime ne yapsam diye dusunurken bismillah deyip basladigim kekin son hali
attachment.php


pandispanyasi

3 yumurta
3 fincan seker
3 fincan un
3 fincan nisasta
2 yemek kasigi sivi yag
3 yemek kasigi kaynar su
3 yemek kasigi kakao
1 kabartma tozu
1 vanilin

pudingi
750 ml sut
3 kasik un
2 kasik nisasta
9 kasik seker
2 kasik labne peyniri

uzerini suslemek icin istediginiz cesit meyve

pisirdigim pandispanyayi ip yardimiyla ikiye boldup sutle isladiktan sonra puding surdum. arasina muz koyduktan sonra kekin ikinci katini doseyip onuda sutle isladim kalan pudingi de uzerine sivayi bir muddet buzdolabinda beklettim
rondomun bicagini daha once cope attigim icin findiklari havanda dovmek zorunda kaldim o yuzden siz siz olun rondonuzun bicagina sahip cikin :hihi:
uzerine kivi ve cilekle susleme yapip servise sundum
afiyet olsun...

Uyduruk derken :ne: kız bu mu uyduruk :bayil: ellerine sağlık çok yenilesi bir pasta olmuş iki üç dilime kadar gidilir valla :hihi:
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
sagolun kızlar begenmenız memnn ettı

valla nk'm dedıgım gıbı kuzum hanı bellı bır tarıfe uymadım o yuzden kafama gore attım salladım anlıycagın :tskler:
ıkı uc dılıme kadar cok rahat gıdılıyo canım ınan bana :ask:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
sagolun kızlar begenmenız memnn ettı

valla nk'm dedıgım gıbı kuzum hanı bellı bır tarıfe uymadım o yuzden kafama gore attım salladım anlıycagın :tskler:
ıkı uc dılıme kadar cok rahat gıdılıyo canım ınan bana :ask:

Hee o anlamda tamam o zaman şef'in tarifi yani ben bu pasta üzerinde kaç dilime kadar gidersiniz yarışması yapabilirim yani :hihi: meyvelerde o kadar canlı gözüküyor ki renkleri fotoğrafa çok güzel yansımış :huhuu:
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
aynen oyle kuzum Aslının specıalı:eek:
hakkaten hae baslıgı boyle yazsam ıyıymıs mavı sumbulum degıstırebılırım mı :dusun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst