Aşkın Porselen Hali

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Aşkın Porselen Hali

attachment.php


Sevgililer Günü’nde sevgilinize hazırlayacağınız romantik bir masayla 14 Şubat’ı unutulmaz bir geceye dönüştürebilirsiniz. Kütahya Porselen’in tek tek elde özel olarak üretilen Arte Bianco grubundaki parçalarla yemek masanıza romantik bir görünüm verebilirsiniz. Sınırlı sayıda üretilen tekli ve ikili ikram setlerinin fiyatları 40- 60 TL arasında değişiyor.

Trendy bir masa hazırlamak istiyorsanız, Kütahya Porselen’in renkli yüzü Naturaceram’ın farklı formlara sahip serilerinden parçalar kullanabilirsiniz. Kırmızı ve siyah renkli parçalarla şık bir akşam yemeği için uygun bir sofra düzeni kurabilirsiniz.

attachment.php


MASUMİYETİN RENGİ BEYAZ
Beyaz rengin masum ve yalın halini sofranıza yansıtmak için Mitterteich Caprice serisini tercih edebilirsiniz. Masanızı canlandırmak için kırmızı, pembe ya da siyah gibi iddalı renklerden masa örtüsü ya da peçete kullanabilirsiniz.

AŞKINIZ HEP YANINDA
Kütahya Porselen’in aşk konseptli serisinde kalp ve romantik karakterlerle süslü kupalar ön plana çıkıyor. Sevgilinize, hem ofis hem de evde rahatlıkla kullanılabileceği bir hediye arıyorsanız, bu romantik kupaları görmenizde fayda var. Kupaların fiyatları 8-20 TL arasında değişiyor.


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • kp-4.jpg
    kp-4.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
  • sevgililer_porselen_440.jpg
    sevgililer_porselen_440.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 64

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst