Aşkı En İyi Anlatan Organ Hangisi ?

alyalaras

Yeni Üye
Tepki
7
Nasıl anlatılsın ki aşk.Kolaymı o kadar;değil!!Aşk yürekte başlar beyinde biter.Kalp ile beyin aşkı meydana çıkarır Yaşayan bilir..Herkese göre aşk farkılı başlar farklılıklarla başlar..Yunusa göre başka;Kereme göre başka,hele hele Tahire göre başka değilmiki Zühreye aşkı tek taraflıydı..Demekki aşk tarafsızda..demekki aşk karşılıkta beklemeden...Göz görmesede aşık olur değilmi yürek...ve büyük usta NAZIM a bakın nasıl özetlemiş...
TAHİR OLMAKTA AYIP DEĞİL../ZÜHRE OLMAKTA;
HATTA SEVDA YÜZÜNDEN ÖLMEKTE AYIP DEĞİL!!
BÜTÜN İŞ TAHİRLE ZÜHRE OLABİLMEKTE,
YANİ <YÜREK>teeeeeeeeee.......

Çok zor aşkı anlatak ne kelimere yeter nede organlar...Nede içindeki hisleri bir bir yazmaya yeter..evet kısaca;

ANLATMAK-ta zordur;ANLAMAK-ta!!!
YAŞAMAK!!!!

Tepki
8.216
Bence en iyi eller anlatır elini tuttuğunuz an tüm vücudunuzda bambaşk bir enerji yayılır sanki:lilav:,
Fakat gözlerinde önemli bir yeri vardır.:eek:ky:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.153
-hmm tam benlik bir soru bu hemen cevap vereyim :buyrun:

öNcelikle göz diyorum ; gözler kalbin aynasıdır nasıl bir aşk oldugunu hemen ele verir -hmm

kaLp ; aşık oldugunuz kişi için ritim hızlanır ve kızarıklık olur yanaklarda bende oldugu gibi -hmm

eller ; titremeye başlar tam eli eline yaklaşagı zaman terler sıcak sıcak bi ayrı ateş olur -hmm

dudaklar ; öpmeye kalktıgında nefes alıp verişim hızlanır ve cok heycan yaparım -hmm

konuşmalar ; ona bakarken o birşey anlatırken cok güzel dinlerim ama sıra bana geldiginde durmadan kekelerim buda ona aşık oldugumu hitap eder :ask:

sarıldıgında ise ayaklarım yerden kesilir dizlerimin bagı cözülür ve onunda beni tamamen sevgisini hissetigim an fullllllllllllllllll aşık olurum :ciklet:

güzel anlattım mı bende böyle oluyo

La ben neymişim
Vaşş :D valla brava
tü tü tü 41. kere

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
619
Kesinlikle gözler 21 yildir ayni gozler ayni bakis hep karsimda seni cok seviyorum kocisim

Tepki
7
Kalp mide beyin hepsi içer de ne yapacağını şaşırmış bir şekilde ordan oraya koşuşturuyor bence :gulsemmi::gulsemmi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar