Aşk Ve Ceza-Atv

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk ve Ceza

[DM]video/xfcem6_ayk-ve-ceza-31-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]


Tarih: 2010-10-26 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

510002128618.jpg


BALDARLAR’DA HUZURSUZLUK DEVAM EDİYOR!
“Aşk ve Ceza”, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Ekim Salı akşamı atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
31. Bölüm Özeti: Yasemin’in, Bora ile Nazan’ın yakınlığından Savaş’a bahsetmesiyle çiftin gizli evliliği artık Baldarlar’ın başka bir problemi olarak gündeme gelmiştir. Şimdi Nazan’ı tek mutsuz eden şey oğlunu da yanına almak istemesidir. Acaba bunu başarabilecek midir? Savaş’ın gerçek ailesini kurtarmak için cenaze akşamı Çiçek’i bırakıp İstanbul’a gelmesi Yavuz’ un gözünden kaçmamıştır. Çiçek çok mutsuzdur evet kardeşi ölmüştür ama kafasını meşgul eden başka şeyler de vardır, belki de evliliği yolunda gitmiyordur; işte Yavuz’u kuşkulandıran bu düşünceler Savaş ile Yavuz’ u karşı karşıya getirecek midir? Yasemin, ajansta işler yolunda gitmediği gibi Nazan’ın evliliğini ortaya çıkardığı ve ailede yine sorunlara sebep olduğu için çok mutsuzdur. Beşir Ağa taziye için gittiği Ahmet Moran’ı tekrar niçin ziyaret etmiştir? Bu ziyarete Ahmet Moran nasıl karşılık verecektir? Diğer tarafta Çiçek’in istanbul’a geldiği anda boşanma davası açmayı planlayan Savaş’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk ve Ceza

[DM]video/xfh2ja_ayk-ve-ceza-dizisi-32-bolum-3-fragmany-www-atvdiziler-com_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-11-02 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

542658380221.jpg


SAVAŞ GÖZALTINDA, YASEMİN ŞOKTA!
“Aşk ve Ceza”, heyecan dolu yeni bölümüyle 2 Kasım Salı akşamı atv’de.
AŞK VE CEZA (Yeni Bölüm)
32. Bölüm Özeti:
Çiçek’ in kardeşinin acısını bağrına basıp Baldar’lara dönüşü, çok da eski gibi olmayacak. Çünkü töre gereği de olsa kocası Savaş’ın, onu en kötü gününde bırakıp sevgilisi Yasemin’ in yanına dönmesini bir türlü hazmedememiştir. Savaş hayatını yaşasın diye kendi hayatını karartmayacaktır. Bu yüzden de bir karar almıştır, Savaş’tan boşanmayacaktır. Yasemin, sevdiği adam ve oğlu ile şahane geçen beş günün ardından hülyalı ve bir o kadar da mutlu eve dönerler.
Fakat nerden bilebilirlerdi ki onları bekleyen korkunç sürprizi. Beşir Ağa’nın Ahmet Moran’dan taşımasını istediği tozun yakalanması, sevdiği kadın ve oğlunun gözleri önünde kelepçelenmesi Savaş Baldar ve aşireti için artık karanlık ve dönülmez yola girmesine sebep olacaktır. Ve Savaş Baldar gözaltındadır! Karşısında kim vardır “hiç kimse”. Büyük işadamı holding sahibi Savaş Baldar şimdi ne yapacak? Baldar’lar aşireti, bu kirli işlerden kurtulmaya çalışırken, her seferinde daha da sert olaylarla karşı karşıya getiren bu korkunç olay basına düşecek mi?
Herkes çok tedirgin, kimse ne yapacağını bilmez durumdadır… Baldar’lar tek tek sorgulanırken Nazan ve Bora’ da bu sorgudan nasibini alacak mı? Yasemin annesinin de şahit olduğu bu korkunç olay karşısında sevgilisinin yanında olabilecek mi? Yoksa Leyla bir kez daha haklı mı çıkmış olacak?
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Atv
Aşk ve Ceza


[DM]video/xfkd2o_ayk-ve-ceza-33-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 09.11.2010 20:00


651537302245.jpg

“Baldar” ismini kirli işlerden arındırmak için ailesiyle ve Moran aşiretiyle mücadele eden Savaş, şirketine ait kamyondan eroin çıkması üzerine zorlu bir sürece girmiştir. Tüm Baldar ailesi göz altına alınmış, tek tek sorgulanmıştır. Basında çıkan haberler Baldar Holding’i batmanın eşiğine getirirken yabancı ortakları Valdemarlar aralarındaki sözleşmeyi tek taraflı fesh ettiklerini açıklamıştır. Bu şok gelişme üzerine bankalar ile de başı derde giren Baldar Holding batma noktasına gelir. Savaş’ın eski dostu ve şirketin genel müdürü Hakan bu durumdan kurtulabilmeleri için var gücüyle çalışmaktadır. Öte yandan tüm ailesi serbest bırakıldığı halde hala gözaltında tutulan Savaş, ismini ve aşiretini aklayabilmek için HİÇKİMSE ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Savaş’ın gözaltına alınışı ile perişan olan Yasemin kendini sorgulamaktadır. Sürekli Savaş’tan uzaktan durması gerektiğini söyleyen annesi haklı mıdır? Savaş kimdir? Yasemin onu ne kadar tanıyordur? Ve en önemlisi: Yasemin Savaş’ın neyidir? Bu sorularla ve Savaş hakkında çıkan haberlerle bunalıma giren Yasemin bir sabah gözlerini evinden başka bir yerde açar. Ardından, aldığı yeni kararlar ile savcılığın yolunu tutar, ancak savcılıkta yüzüne tokat gibi çarpan gerçekler Yasemin’i bir kez daha derinden sarsar. Yalnızlığını ve mutsuzluğunu sessiz ve minik arkadaşı ile avunarak yenmeye çalışan Çiçek, Savaş’ın yokluğunda ağabeyi Yavuz’un ilgisinden son derece memnun olur. Mehmet dinmeyen intikam hissiyle yeni planlar yaparken, Leyla kızını tehlikeli gördüğü Savaş ve ailesinden kurtarmanın yollarını arar. Sevgi ise ajansın gidişatından endişe etmektedir, bu nedenle Yasemin’i bir an önce işlere yeniden döndürebilmenin hesaplarını yapar. Savaş’ın yokluğunda rahatça Baldarlar’ın evine girip çıkan ve onlara dostluk gösteren Yavuz gerçekte neyin peşinde? İtiraflar ve açığa çıkan sırlar ile bir kez daha sarsılan Savaş, ailesine olan güvenini sorgularken, aldığı yeni kararlar ile karşılarında yeni bir Savaş Baldar bulan aile ne yapacak? Savaş’ın gazabından korkan Şahnur, Pala’nın da istediği gibi artık işlerden elini eteğini çekebilecek mi? Savaş’ın ailesini ve adını temizlemek için, Ahmet Moran’ın ise Beşir Ağa’nın gazabından kurtulabilmek için Orhan’ı bulması gerekiyor. Peki, olayların kilit ismi Orhan nerede? Ve O’nu kim bulacak?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
askceza21.jpg


Tarih: 2010-11-30 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

AHMET MORAN – SAVAŞ - BEŞİR ÜÇGENİNDE NELER YAŞANACAK?

“Aşk ve Ceza”, Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 30 Kasım Salı akşamı atv’de.
AŞK VE CEZA

(Yeni Bölüm)
35. Bölüm Özeti:
Hem “Hiçkimse” ile yaptığı anlaşma, hem de aşiretini ve ismini aklayabilmek için, Ahmet Moran ve Beşir’e ulaşmaya çalışan Savaş’ın işi hiç de kolay değildir. Üzerine atılan çamuru bir an önce temizlemek zorundadır, çünkü Hakan’ın ve Dila’nın bütün çabalarına rağmen holdingde de işler arap saçına dönmüştür. Tüm bu sıkıntılarla mücadele ederken her fırsatta kendini oğlu Ömer ve “külkedim” dediği Yasemin’in kollarına atan Savaş, huzuru ve mutluluğu bu küçücük zaman dilimlerine sığdırmaya çalışmaktadır. Yasemin ise her koşulda Savaş’ın yanında yer almaya karar vermiştir. Bu nedenle Savaş’ın isteğine fazla itiraz edemez ve O’nun elinden tutarak Baldar’ların evine gitmeyi kabul eder. Böylelikle aileye aralarındaki aşkın kuvvetini ve birbirlerinden asla kopmayacaklarını göstermiş olacaklardır. Ancak Yasemin’in ziyareti ile Şahnur ve Çiçek cephesinde ipler iyice gerilir.
Evlat hasretine dayanamayan Nazan, Baran’a kavuşmanın yollarını ararken Bora, Baldarlar’dan para tırtıklamanın peşindedir. Nazan’ı kullanarak planlarını uygulamaya çalışır.
Pala’nın tekleyen kalbi aileye korku yaşatırken, Ahmet Moran’a bir yaklaşıp bir elinden kaçıran Savaş ve Pala, işlerin iyice gerildiği bir anda çok önemli bir koz ele geçirirler. Onlar kimin galip geleceği belli olmayan bir mücadelenin içindeyken Resul’ün getirdiği belge ile hedefine iyice yaklaşan Yavuz, Mustafa’yı etkisi altına almaya devam eder. Mustafa ise Pala ile yaptığı konuşmayı yanlış anlar ve planlarını uygulamak için doğru zamanın geldiğine emin olur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
435533005536.jpg
</IMG>
Tarih: 2010-12-07 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kardeşi Mustafa’nın Ahmet Moran’ı öldürmesi ile Savaş yeniden bir çıkmaza giriyor!

AHMET MORAN’IN ÖLÜMÜ İLE İKİ AŞİRET ARASINDAKİ KAN DAVASI YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

“Aşk ve Ceza”, Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 7 Aralık Salı akşamı atv’de.

AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)

36. Bölüm Özeti:

Uyuşturucu yüklü kamyon ve yasadışı aşk haberleri ile basında uzun süre geniş yer bulan Baldarlar bu kez cinayet haberi ile medyanın konusudur.
Kardeşi Mustafa’nın Ahmet Moran’ı öldürmesi ile yeniden bir çıkmazın içine giren Savaş bir yandan üzerlerindeki lekeyi nasıl temizleyeceklerini düşünürken bir yandan da kardeşinin katil olmasının acısı ile derinden sarsılır. Aldığı haberi Savaş ile paylaşmak için sabırsızlanan Yasemin, Mustafa’nın işlediği cinayeti duyar ve Savaş’ın zor durumunda onu yalnız bırakmak istemez. Soluğu Baldarlar’a ait evde alır.
Olaylar karşısında sakin ve soğukkanlı bir tutum sergileyen Yavuz, babalarının ölüm haberi ile deliye dönen Çiçek’i sakinleştirmeye çalışırken, Şahnur, Mustafa’nın Moranlar tarafından zarar görebileceğinden korkmaktadır.Üzüntü ve öfkenin hakim olduğu Baldar konağında davetsiz konuklar ve tehlikeli karşılaşmalar gerginliğin had safhaya çıkmasına neden olur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38749_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2010-12-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


SAVAŞ, HAYATININ EN ACI GERÇEĞİYLE YÜZLEŞİYOR…
“Aşk ve Ceza”, Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 14 Aralık Salı akşamı atv’de.

37. Bölüm Özeti:
Moranlar İstanbul’da Savaş’a, Baldarlar’sa Van’da Yavuz’a ateş açarlar. İki aşiret hızla kan davasına doğru gitmektedir. Yavuz, Baldar konağını ziyaret eder ve kanı durdurabilecek bir çözüm önerir. Gerçekten kan duracak mı, yoksa bu Yavuz’un yeni bir tuzağı mı?

Ceyda, ajansta hakimiyet kurmaya başlar. Bu, Sevgi ve Yasemin’in arkadaşlığını, belki de ortaklıklarını sarsacak sorunların başlangıcıdır. Mehmet, yeniden Yasemin’in karşısına çıkmaya hazırlanırken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

Tüm bunlar olurken, Mustafa’nın ilk cinayetinin düzmece olduğu ortaya çıkar. Avukat, bu oyunu oynayanların peşine düşer. Mustafa’nın düşürüldüğü tuzakla, Savaş’ın düşürüldüğü tuzak arasında nasıl bir bağ var?
Hiçkimse’nin Beşir’i bilerek yakalamadığını öğrenen Savaş, hayatının en acı gerçeklerinden biriyle yüzleşir…

Zor günler yaşayan Savaş ve Yasemin, aşklarından aldıkları güçle birbirlerini destekleyip teselli bulurlar. Yasemin ve Savaş, birbirlerine büyük ve müthiş sürprizler hazırlamaktadır.

Hem aşireti hem de Yasemin ve Ömer’den oluşan ailesi için her şeyi yoluna sokmaya çalışan Savaş, üstündeki iftirayı temizlemek için ölümü göze alarak yeni bir yola girer…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
askceza.jpg


Tarih: 2010-12-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

SAVAŞ VE YASEMİN İÇİN YOLUN SONU MU?

Savaş, Yasemin’e İran’a gitmek zorunda olduğunu söyleyebilecek mi? Yasemin, Savaş’ın bu ölüm yolculuğuna çıkmasına izin verecek mi? Savaş, İran’a gidecek mi? Adım adım Savaş’ı takip eden Beşir’in planı ne?
Bu zor yolculukta Savaş’ı neler bekliyor?

Nefes kesen yeni bölümüyle “Aşk ve Ceza” bu gece ATV ekranlarında...
“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 21 Aralık Salı akşamı atv’de.

38. Bölüm Özeti:
Birbirlerini delicesine seven Yasemin ve Savaş’ı yine zor günler beklemektedir. Önlerine çıkan engellerle durmadan mücadele eden bu iki insanın karşısında, şimdi vermek zorunda oldukları yeni bir sınav vardır. Hiçkimse’nin O’na verdiği yeni görevle kendini çaresiz hisseden Savaş, İran’a gitmek ve Beşir’i bulmak zorundadır. Böylece hem aile adını temizleyebilecek hem de Yasemin’le kurmayı planladıkları mutlu yuvalarına giden yoldaki tüm engelleri kaldırmış olacaktır. Ancak Savaş bu yeni haberi Yasemin’e nasıl vereceğini bilemez.
Öte yandan Yasemin 2. bebeklerinin yolda olduğu müjdesini Savaş’a verebilmek için sabırsızlanmaktadır. Gün boyunca bu mutlu haber için hazırlanıp durmuştur. Hazırladığı kutlamayla, ilk bebekleri Ömer’in müjdesini birlikte yaşayamamış olmalarının acısını çıkaracaklardır O’na göre...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
738283201308.jpg


Tarih: 2011-01-04 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

ACI HABER TEZ YAYILIYOR...BALDAR KONAĞI YASA BOĞULUYOR…
“Aşk ve Ceza”, heyecan verici yeni bölümü ve beklenmedik sürprizleriyle 4 Ocak Salı akşamı atv’de.

AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
39. Bölüm Özeti:
Savaş’ı İran’a buruk gönderdiği için vicdan azabı çeken Yasemin’in içinde kötü bir his vardır. Muhakkak Savaş’a ulaşmalı, başına bir şey gelmesinden deli gibi korktuğu için kalbini kırdığı sevdiğinin sesini duymalıdır. Ancak defalarca aramasına rağmen Savaş’a ulaşamaz.

Çünkü aynı dakikalarda -delicesine âşık olduğu, uğruna her şeyi göze aldığı kadınının da hissettiği gibi- Savaş, öz dayısı Pala tarafından vurulmuştur.
Oğlu ve yeğeni arasında bir tercihe zorlanan Pala, yerde yatan Savaş’a bakarken perişan haldedir. Olanları monitörden heyecan ve zevkle izleyen Beşir’in ise keyfine diyecek yoktur.

Kara haber kısa sürede hızla yayılmış, insanlar Baldar Konağı’na akın etmeye başlamıştır. Herkes birşeyler duymuştur, ancak kimse tam olarak ne olduğunu bilmemektedir. Van’dan gelen Abbas Ağa, Şahnur’a acı haberden bahseder. Ancak Şahnur’un ana yüreği duyduklarına inanmak istemez.

Dila’nın telefonuyla baba evine koşan Nazan burada gördükleri ile adeta yıkılmıştır. Öyle ki aylar sonra ilk kez rahatça sarılabildiği oğlu Baran’a kavuşmuş olmanın mutluluğunu dahi yaşayamaz.

Yaşananların üzüntüye boğduğu Fidan bir yandan da oğlunun ve kocasının hala ortada olmamasından dolayı çok endişelidir. Onların başına da birşey gelmiş olabileceğini düşünür ve bir kez daha Yavuz’dan yardım ister.
Sinsice planlarını uygulamaya devam eden Yavuz ailenin en büyük destekçisi pozisyonunda kendine yer bulurken, içinde acıların en büyüğünün yaşandığı Baldar Konağı, aynı adamın yokluğuyla yüreği yanan iki kadını karşı karşıya getirir.

677312044486.jpg
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39452_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-01-11 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Ömer’i öğrenen Şahnur ne yapacak? Savaş ve Pala eve dönebilecekler mi?
“Aşk ve Ceza”, heyecan dolu yeni bölümüyle 11 Ocak Salı akşamı atv’de.

(Yeni Bölüm)
40. Bölüm Özeti:

Nice engellere boyun eğmemiş, hep direnmiş, hep sevmiş bir kadın. Sevdiği adam ve ondan olan oğluyla birlikte yaşayacağı bir yuva hayal etmekten başka bir günahı olmayan bir kadın. Sevdiğini kaybettiğini sanan, oğlunun hasta olma ihtimali ile yıkılmış bir kadın; Yasemin...

Eşini ve büyük oğlunu kaybetmiş, küçük oğlunu cinayet suçlusu olarak hapse göndermiş, elinde kalan tek oğlunu da yitirdiği haberi ile yıkılmış, yaşamdan tüm umudunu kesmiş bir anne; Şahnur...
Ve bu iki kadını birbirine kopmaz bağlarla bağlayan Ömer!

Herşey bitti denilen anda Şahnur bir torunu olduğunu öğrenmiştir; Karanlık dünyasına güneş gibi doğan bu haber Şahnur’un yaşama tutunması için yeterli bir nedendir. Hem kaybettiği oğlunun kokusunu duyacağı, onun yerine koyacağı, umutlarını yeşerteceği bir torun, hem de aşiretinin gelecekteki tek lideri, ailesinin ve soyunun devamı olarak görür Ömer’i. Ve bu düşüncelerle soluğu Yasemin’in evinde alır. Şahnur’u karşısında gören Yasemin ise çok şaşkındır.
Bunlar olurken, İran’da Beşir’i tuzağa düşürüp yakalayan Savaş, Eşref ve Pala artık eve dönmeyi beklemektedirler. Ancak Hiçkimse’nin buna izin vermemesi karşısında endişelenirler. Evlerine gitmeyi planlarken bir araca bindirilerek bilmedikleri bir yere götürülmeleri akıllarına “Hiçkimse yoksa verdiği sözü tutmayacak mı?” sorusunu getirir.
Haldun’un eve dönüşü ile bayram eden Fidan, hala Pala’dan bir haber alamamıştır ve onun da Savaş gibi öldürüldüğü ihtimalini düşünerek kahrolmaktadır. Haldun kaçırılmasına dair tek kelime etmezken Fidan ve Yavuz birşeyler sakladığını düşünerek onu konuşturmaya çalışırlar.
Evladına kavuşan Nazan onu kendi yaşadığı eve götürmeye karar vermiştir, ancak işler Bora ve Baran’ın bu ilk tanışmaları için heyecanlanan Nazan’ın umduğu gibi gitmez.

Savaş’ın ölümü ile kendini evde fazlalık gibi hisseden Çiçek ile konuşan ve ona iki aşiretarasındaki tek denge olduğunu hatırlatan Yavuz bir yandan da sahte kimliği ile Yasemin veözellikle Ömer ile ilgilenmeye devam etmektedir. Ancak planlarının dışında gelişen bir durumla karşı karşıyadır; Savaş’ı yok etmek için yaklaştığı Yasemin’e olan hisleri değişmeye başlamıştır...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
435533005536.jpg

Aşk ve Ceza


Tarih: 2011-01-18 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Savaş ve Yasemin birbirlerine daha sıkı kenetleniyor...“Aşk ve Ceza”, soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle 18 Ocak Salı akşamı atv’de.

41. Bölüm Özeti:
Savaş, İran’dan döner dönmez ilk işi Yasemin’in evine koşmak olur. Giderken buruk ayrıldığı, giderse bir daha dönmemesini söyleyen Yasemin’e, işleri yoluna soktuğunu ve onsuz olamadığını söyleyecek, aşkları için bir şans daha isteyecektir.

Ancak Yasemin’in evinde hem onu hem de evdekileri büyük bir sürpriz beklemektedir. Ölüm haberi ile yıkıldıkları Savaş’ı karşılarında gören Şahnur ve Yasemin şoktadır!

Savaş da annesi Şahnur’u orada görmüş olmanın şaşkınlığını yaşar.
Baldarlar’ın konağında ise Pala’yı sağ salim karşısında gören Fidan, Savaş’ın da hayatta olduğunu öğrenince sevinçten deliye döner. Günlerce öldü zannedilerek yas tutulan Savaş ve haber alamadıkları Pala’nın dönüşü ile çok mutlu olan aile Nazan’ın da katıldığı bir aile yemeği yer. Bu yemekte Savaş tüm ailesine çok büyük bir gerçeği açıklar.
Yasemin Ömer’in hasta olma ihtimalinden Savaş’a bahsetmek için uygun zamanı beklerken Çiçek ve Savaş cephesinde ise buzlar erimektedir. Oturup konuşan iki kader kurbanı, birlikte çok önemli bir karar alırlar.
Haldun’un kaçırıldığından Pala’ya bahseden Fidan, Pala’nın tepkisi üzerine birşeylerden şüphelenmeye başlarken Bora’nın gerçek yüzünü yavaş yavaş öğrenmeye başlayan Nazan ve holdingi ele geçiremeyeceğini anlayan Bora arasında ipler gerilir.

Aşklarına ilk günki heyecanı ile dolu dizgin devam eden Savaş ve Yasemin yaşadıkları üzücü durumla baş edebilmek için birbirlerine daha sıkı kenetlenirler.

Pelin ile arasındaki yakınlaşma her geçen gün biraz daha artan Hakan, bir yandan da Lara’nın yeniden içine kapanmasının sıkıntısını yaşamaktadır. Çiçek’ten yardım isteyen Hakan, onu evine çağırır.

Tüm bunlar olurken, Çiçek’in başına gelen korkunç olay her iki aşireti alarma geçirir. Herkes şoktadır! Yavuz deliye dönerken, oğulları ile ilgili büyük haberi almak üzere olan Yasemin ve Savaş’ı bu olayla birlikte yine zor günler beklemektedir.

[DM]video/xgl0kg_ayk-ve-ceza-dizisi-41-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39956_ask-ve-ceza.jpg


Tarih: 2011-02-01 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Yasemin’in gidişinin asıl nedenini öğrenen Savaş deliye dönüyor!
Ölümsüz aşkların hikayesi “Aşk ve Ceza”, yeni bölümüyle 1 Şubat Salı akşamı atv’de.

AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
43. Bölüm Özeti:
Şahnur’un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş’la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur’un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir. Bu gerçek, ardında Savaş’a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer’i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise onu bir sürpriz beklemektedir.
Yasemin’in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce onu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin’in nerede olduğunu bilmemektedir. Savaş, bir yandan da Yavuz’un Çiçek’in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır.
Öte yandan Bora’nın yalanlarını ortaya çıkaran ve onu evden kovan Nazan, yaşadığı kötü günleri -Savaş’ın da desteğiyle- oğlunun sevgisi ile atlatmaya çalışırken yeni ve beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır.
Sinsice planları ile Çiçek’i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin’in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin’e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş’ın özlemi ile dopdoludur. Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş’ı koruduğunu düşünmesidir.
Şahnur’un Yasemin’e gidip konuştuğunu ve ona Savaş ile Çiçek’in boşanamayacağını ama Yasemin’in isterse gelip o evde ‘kuma’ olarak yaşayabileceğini söylediğini öğrenen Savaş öfkeden deliye döner...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40051_ask-ve-ceza.jpg

Tarih: 2011-02-05 TV : ATV Saat: 23:15Tür:Yerli Dizi

AŞK VE CEZA (Tekrar)
43. Bölüm Özeti:
Şahnur’un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş’la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur’un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir. Bu gerçek, ardında Savaş’a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer’i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise onu bir sürpriz beklemektedir.
Yasemin’in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce onu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin’in nerede olduğunu bilmemektedir. Savaş, bir yandan da Yavuz’un Çiçek’in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır.
Öte yandan Bora’nın yalanlarını ortaya çıkaran ve onu evden kovan Nazan, yaşadığı kötü günleri -Savaş’ın da desteğiyle- oğlunun sevgisi ile atlatmaya çalışırken yeni ve beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır.
Sinsice planları ile Çiçek’i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin’in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin’e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş’ın özlemi ile dopdoludur. Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş’ı koruduğunu düşünmesidir.
Şahnur’un Yasemin’e gidip konuştuğunu ve ona Savaş ile Çiçek’in boşanamayacağını ama Yasemin’in isterse gelip o evde ‘kuma’ olarak yaşayabileceğini söylediğini öğrenen Savaş öfkeden deliye döner...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40134_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-02-08 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Yasemin’le Çiçek karşı karşıya...Düğüm çözülmeye başlıyor mu?Heyecan dolu yeni bölümü ve şaşırtıcı gelişmeleriyle “Aşk ve Ceza”,
8 Şubat Salı akşamı atv’de.

AŞK VE CEZA (Yeni Bölüm)
44. Bölüm Özeti:

Savaş’ın hayatındaki iki kadın sonunda karşı karşıyadır; töre gereği nikâhlamak zorunda kaldığı Çiçek ve delicesine sevdiği, ancak bir türlü kavuşamadığı Yasemin.
Bu görüşmenin ardından Yasemin hem Savaş’ın yaşadığı zorlukları, mücadelesini daha iyi anlayıp ona bir kez daha âşık olmuş, hem de kavuşmalarının imkânsızlığına daha çok inanmıştır. Çiçek ise yaptığının doğruluğuna olan inancı ile huzur bulur.
Yasemin’in yokluğu ile zor günler yaşayan Savaş, Ona giden yollardaki tüm engelleri kaldırmaya çalışırken bir yandan da Yasemin’i ikna etmek ister. Yasemin ise Savaş’ın
yaşamındaki gerçekler karşısında kendisini çaresiz ve çıkmazda hissetmektedir. Oğulları için bir araya gelen sevgililer bir arada ama ayrı olmanın acısını derinden yaşarlar.
Sinsice planlarını uygulamaya devam eden Yavuz ise bir yandan Yasemin’i elde etmeye çalışırken bir yandan da Beşir’in tahtına oturabilmek için harekete geçer. Bu uğurda tehlikeli görüşmeler yapmaktan çekinmez.
Öte yandan, hem hapisteki evladı Mustafa’nın hem de torunu Ömer’in hasretini çeken Şahnur çok üzgündür. Onun durumunu fark eden Savaş bu duruma bir çözüm bulmaya karar verir.
Ağabeyinin ziyareti sırasında Ona söyledikleri ile aklı karışan Mustafa, işin içinden çıkamayınca başka birinden yardım ister. Ancak bu kişi Mustafa için kötü bir sürpriz hazırlamaktadır.
Yavuz’un yaptıklarını ortaya çıkarmak için var gücü ile mücadele eden ve şüphelerinin üzerine giden Savaş, Eşrefin getirdiği bilgilerle deliye döner. Yavuz’la hesaplaşmak için daha fazla bekleyemez ve derhal harekete geçer.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40316_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-02-15 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Savaş ve Yavuz karşı karşıya! Yasemin’e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen Yavuz, hain planlar peşinde...

Heyecan dolu yeni bölümü ve şaşırtıcı gelişmeleriyle “Aşk ve Ceza”, 15 Şubat Salı akşamı atv’de.

AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
45. Bölüm Özeti:
Yasemin’e olan aşkını itiraf eden Yavuz’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Lansmanın yapıldığı mekana giden Savaş, Yavuz ile hesaplaşmak üzere onun karşısına dikilir.
Gerçekler hızla gün yüzüne çıkarken duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Yasemin’in endişeleri de artmıştır. Savaş derhal Yasemin’in evinin etrafında güvenlik önlemleri aldırır. Bir yandan da Yavuz’un peşine düşer, ancak Yavuz çoktan sır olmuştur.
Şahnur telaş içerisindedir. Evdeki olağanüstü durumdan birşeylerin yolunda gitmediğini anlamıştır. Pala’yı sıkıştırarak işin aslını öğrenmeye çalışırken televizyonda duydukları karşısında şoka girer.
Neler olduğunu anlamaya çalışan Ceyda, Yavuz ile görüşmüştür. Ardından Yasemin ajansa gelip artık Yavuz ile beraber çalışmayacaklarını bildirir ancak Ceyda bu durumdan hoşnut olmaz. Yasemin ile tartışan Ceyda’nın aklında yeni planlar vardır.
Şahnur’un, Yasemin ve Yavuz’un birlikte çalıştıklarını öğrenince aklı iyice karışır. Savaş ve Pala’dan bilgi alamayan Şahnur, Yasemin ile konuşmaya karar verir.
Öte yandan Nazan, Bora’nın yokluğu ile zor günler yaşarken dertlerini Fidan ile paylaşır. Bora ise Nazan ile barışma planları yapmaktadır.
Yasemin’e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen Yavuz, haince planlar kurmakta ve intikam yeminleri etmektedir. Bir yandan da Beşir’in yerine oynamaya devam eder.
Sevdiğini ve oğlunu korumak için her türlü önlemi alan Savaş bir yandan da Yasemin’e asla ayrılamayacaklarını, aşklarının gücü ile herşeyin üstesinden geleceklerini anlatmaya çalışır. Yasemin ise zaten Savaş’tan daha fazla ayrı kalamayacağını çoktan anlamıştır. İkisi bu zor günleri birbirlerine ve aşklarına tutunarak aşmaya çalışırlarken onları bu kez korkunç bir olay beklemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40515_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-02-22 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Yavuz, Yasemin’in evinde! Sürpriz gelişmeleri ve heyecan dolu bölümüyle “Aşk ve Ceza”, 22 Şubat Salı akşamı atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
46. Bölüm Özeti:
Bir yandan Savaş’a beslediği düşmanlık, bir yandan Yasemin’e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen ve kapının önündeki korumaları etkisiz hale getirip Yasemin’in evine giren Yavuz’un eline, hain planlarını uygulamak için yeni bir fırsat geçmiştir ve sonuçlarının ne olacağını umursamadan bu fırsatı değerlendirir.
Yaşadıkları tüm kötü olaylarla aşklarından aldıkları güç sayesinde mücadele eden ve tek istedikleri birlikte bir yaşam olan Yasemin ve Savaş şoktadır! Bu korkunç olayla yaşamları alt üst olmuştur.
Savaş aldığı tüm güvenlik önlemlerine rağmen yaşananlardan dolayı son derece öfkelidir. Korumaların sorguya çekilmesinin ardından Yavuz’un haince planını nasıl uygulayabildiği anlaşılır.
Baldarların konağına ise merak ve endişe hakimdir. Savaş’ın aniden evden fırlayıp gitmesi ile yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu anlayan Şahnur çok korkmuştur. Birşeyler öğrenebilmek için Pala’yı zorlar ancak Pala Ona yaşanan gerçeklerden bahsedemez.
Hepsini yakından ilgilendiren yeni kararlar ve yeni zorunluluklar hem Yasemin ve Savaş için hem de Baldar konağındakiler için tüm dengelerin değişmesine neden olmaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Tarih: 2011-03-1 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Yavuz’un peşindeki Savaş, onun Yasemin’in bulunduğu yere gitmekte olduğunu öğrenince deliye dönmüştür. Ancak hiç beklenmedik bir şey olmuştur ve Savaş, Yasemin’i koruyabilmek için canını almaktan çekinmeyeceği adama can vermek zorunda kalır.

Kendini Yasemin ve Ömer’e siper ederek kurşun yağmurunun ortasına atlamaktan çekinmeyen Yavuz kanlar içindedir. Olayın şokunu atlatan ve sevdiği kadın ile oğlunun iyi olduğuna emin olan Savaş, yapması gerekeni yapar ve can düşmanını hastaneye yetiştirir. Ancak hastanede öğrenirler ki, Yavuz’un durumu sanılandan çok daha ağırdır.

Bir an oğlu ile birlikte ölümle burun buruna gelen Yasemin ise şoktadır. Baldar konağına vardıktan sonra da uzun süre kendine gelemez. Konakta ise merak ve endişe hâkimdir. Çiçek perişan halde hastaneye koşarken, Şahnur olanları anlamak için Yasemin’i soru yağmuruna tutar.

Tüm şüpheler, kısa süre önce kameraların önünde Yavuz’u yumruklayan Savaş’ın üzerinde yoğunlaşmıştır. Suçsuzluğunu ispat edebilmek için Yavuz’u kimin vurduğunu bulmaya çalışan Savaş, sorguya alınır.

Öte yandan Van'da iki aşiret arasında yine gerilim tırmanmıştır. Moran’lar hastaneye akın eder ve olayın sorumlusunu bulmaya çalışırlar.

Yavuz’un, çocuğunun annesi, uğruna her şeyi göze aldığı kadını, gözünden bile kıskandığı Yasemini’ne âşık olduğunu öğrenen Savaş allak bullaktır. Yasemin ise Savaş’ın duyduğu öfke ve üzüntü karşısında çaresizdir.

Aklındaki sorulara cevap arayan Savaş, yoğun bakım odasına girer ve ölümle pençeleşen Yavuz’un karşısına oturur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aşkkvecezaatv154.jpg

trans.gif

Aşk Ve Ceza

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.04.2011 20:00
trans.gif


Şahnur’un Yasemin’e bulunduğu teklifin ardından evde gerginlik hâkimdir. Yasemin ne anlama geldiği gayet açık olan bu teklifin şokunu yaşarken Leyla ve Şahnur arasında çıkan tartışma ve Leyla’nın evine dönmek isteyişi de olayların tuzu biberi olur. Yasemin’in yaşadığı sıkıntılar ile üzülen Savaş ona bir söz verir. Yavuz’un yanında kalan ve eve birkaç parça eşyasını almaya gelen Çiçek, Yasemin ve Savaş ile ilgili önemli haberi evin çalışanlarından duyar ve şaşırır. Aldığı kararın doğruluğuna bir kez daha inanan Çiçek, ağabeyi Yavuz’un da desteğini aldığını düşüncesi ile huzur bulur ancak Van’dan gelen üzücü haber yaşadığı kısa süreli huzurun son bulmasına neden olur. Evde Yasemin ve Savaş’ın ikinci bebeklerinin müjdesi olumlu bir hava estirirken Nazan’dan gelen haber herkesi şaşırtmıştır. Bu haber üzerine Şahnur beklenmedik bir davranış sergiler. Gerek Haldun’la yakınlaşması, gerekse kadınca cilveleri ve sinsi planları ile Pala’nın aklını çelmeye çalışan Ceyda, hazırladığı büyük sürpriz ile Pala’yı şaşırtmayı başarırken Fidan nedenini anlayamadığı bir biçimde Ceyda’dan rahatsızdır. Gelişmelerden haberdar olan Yavuz planına adım adım yaklaşmanın keyfi içindedir. Ve bunu yakın arkadaşı Cemal ile paylaşır. Yavuz’un içerideki haber kaynağı ise Baldar’lara oldukça yakın bir isimdir! Yasemin ve Savaş baş koydukları yolda umut dolu ve heyecanlıdırlar. İki sevgili holding ve aile içindeki tüm karşı çıkmalara rağmen vazgeçmemeye kararlıdır. Ancak son anda konağa gelen bir haber umutlarına gölge düşürür ve Savaş’ın hızla evden çıkıp gitmesine neden olur. .
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aşkkvecezaatv154.jpg

trans.gif

Aşk Ve Ceza

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 11.04.2011 20:00
trans.gif

Şahnur’un Yasemin’e bulunduğu teklifin ardından evde gerginlik hâkimdir. Yasemin ne anlama geldiği gayet açık olan bu teklifin şokunu yaşarken Leyla ve Şahnur arasında çıkan tartışma ve Leyla’nın evine dönmek isteyişi de olayların tuzu biberi olur. Yasemin’in yaşadığı sıkıntılar ile üzülen Savaş ona bir söz verir. Yavuz’un yanında kalan ve eve birkaç parça eşyasını almaya gelen Çiçek, Yasemin ve Savaş ile ilgili önemli haberi evin çalışanlarından duyar ve şaşırır. Aldığı kararın doğruluğuna bir kez daha inanan Çiçek, ağabeyi Yavuz’un da desteğini aldığını düşüncesi ile huzur bulur ancak Van’dan gelen üzücü haber yaşadığı kısa süreli huzurun son bulmasına neden olur. Evde Yasemin ve Savaş’ın ikinci bebeklerinin müjdesi olumlu bir hava estirirken Nazan’dan gelen haber herkesi şaşırtmıştır. Bu haber üzerine Şahnur beklenmedik bir davranış sergiler. Gerek Haldun’la yakınlaşması, gerekse kadınca cilveleri ve sinsi planları ile Pala’nın aklını çelmeye çalışan Ceyda, hazırladığı büyük sürpriz ile Pala’yı şaşırtmayı başarırken Fidan nedenini anlayamadığı bir biçimde Ceyda’dan rahatsızdır. Gelişmelerden haberdar olan Yavuz planına adım adım yaklaşmanın keyfi içindedir. Ve bunu yakın arkadaşı Cemal ile paylaşır. Yavuz’un içerideki haber kaynağı ise Baldar’lara oldukça yakın bir isimdir! Yasemin ve Savaş baş koydukları yolda umut dolu ve heyecanlıdırlar. İki sevgili holding ve aile içindeki tüm karşı çıkmalara rağmen vazgeçmemeye kararlıdır. Ancak son anda konağa gelen bir haber umutlarına gölge düşürür ve Savaş’ın hızla evden çıkıp gitmesine neden olur. .
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41693_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-04-18 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


SAVAŞ GÖZALTINDA!

Cinayetle suçlanan Savaş bu durumdan kurtulabilecek mi? Yasemin’in Çiçek’i şok eden teklifi ne?

“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 18 Nisan Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.

53. Bölüm Özeti:
Pelin’in evinde misafir olan Yasemin, Savaş’a bir türlü ulaşamamış ve bir şeylerin yolunda gitmediğini hissetmiştir. O sırada gelen haber Yasemin’i şok eder. Savaş, cinayet işlediği şüphesi ile gözaltına alınmıştır. Aynı haber Baldar konağına da bomba gibi düşer. Şahnur fenalaşırken Pala soğukkanlılığını korumaya çalışır. Bu arada Moran aşiretinin ileri gelenleri de şaşkındır. Onlara barış içinde yaşamayı teklif eden ve bunun için topraklarının bir bölümünü gözden çıkaran Savaş Baldar, Reşit ağalarını neden vurmuştur? Yavuz’un kapısını çalan Moran’lar bir cevap bulamazlar, çünkü Yavuz da en az onlar kadar şaşkındır.


Savaş’la konuşan Yasemin’in korkuları yerini cesarete bırakır. Şimdi karşılarında mücadele etmeleri gereken yeni bir kötülük vardır. El ele bunun da üstesinden geleceklerdir. Yasemin bu inançla, dimdik ayrılır Savaş’ın yanından.

Savaş ve Pala artık içlerinde bir hain olduğundan emindir. Yasemin, Savaş’ın suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmanın yollarını ararken Pala’nın evin içindeki haini arıyor olması aklında bir ışık belirmesine neden olur.

Şahnur, bu olayın ardından bir de Mustafa’nın cezasının kesinleşmesiyle bir kez daha yıkılır. Şahnur daha fazla dayanamaz ve olanların hesabını sormaya karar verir!

Öte yandan Yasemin ve Çiçek arasında ipler bir kez daha gerilir. Yasemin bu kez suskunluğunu koruyamaz ve ciddi bir tartışmanın içine girerler. Sonunda Yasemin tüm soğukkanlılığı ile Çiçek’e bir teklifte bulunur. Bu teklif Çiçek için şok edicidir!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41876_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-04-25 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Yavuz ile ilgili çok önemli belgeler ele geçiren Savaş ve Yasemin rahat bir nefes alıyor...

Yavuz, yolun sonunda mı? Nazan Bora’dan kurtulabilecek mi? Şahnur, yarım kalan işlerini tamamlayabilecek mi?

“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 25 Nisan Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
54. Bölüm Özeti:
Yasemin’in evdeki hainin İsmail olduğunu ortaya çıkarmasıyla bulunan silah, Savaş’ın suçsuzluğunu ispatlamış ve herkes rahat bir nefes almıştır. Yasemin ise çifte mutluluk yaşamaktadır. Sevdiği adam her anlamda özgürdür artık. Hem hapisten çıkmıştır, hem de evliliği sona ermiştir. Şimdi ikisi de evlenecekleri günün özlemiyle dopdolu, heyecan içinde ve mutludurlar.
İki aşiret arasında sonsuza kadar barış hayalinden vazgeçmeyen Savaş bir yandan da holdingde işleri düzeltme yoluna gider. Savaş’ın çıkması ve İsmail’in herşeyi anlatması ile zor anlar yaşayan Yavuz, işlediği cinayeti ört bas etmenin yollarını arar ve Van’dan getirttiği Burhan’a suçu üstlenmesi emrini verir.
Baldar konağı şimdi yeni bir sırra ev sahipliği yapmaktadır. Şahnur, Hasip ağa ve Kemal’e kavuşmadan yarım kalan işlerini tamamlama telaşındadır. Öte yandan Pala tam bir çıkmazdadır. Bir yandan Fidan ile arasını düzeltmeye çalışırken bir yandan da Ceyda’ya olan zaafını yenmeye çalışmaktadır.
Uzun zamandır kaçtığı gerçekle sonunda yüz yüze gelen ve Bora’nın asıl kişiliğini gören Nazan hayatına yeni bir yön vermek, yoluna Bora’sız devam etmek ister. Ancak bu onun için hiç kolay değildir. Kaybettikleri ile gözü dönen Bora’nın boş oturmaya niyeti yoktur.
Yavuz’la ilgili çok önemli belgeler ele geçiren Yasemin ve Savaş, onun için yolun sonu olduğuna inanmaktadırlar. Sonunda bu musibeti başlarından savdıklarına inanan âşıklar rahat bir nefes alır, ancak elbette Yavuz’un bir son dakika planı vardır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst