Aşk Ve Ceza-Atv

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42028_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza



Tarih: 2011-05-02 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Yavuz ve Savaş karşı karşıya...
Savaş, bu karşılaşmanın ardından huzur bulabilecek mi? Yasemin’i bekleyen büyük sürpriz ne?
“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 2 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
55. Bölüm Özeti:
Yavuz ve Savaş, olup biten onca şeyden, birbirlerine biriktirdikleri onca kin ve öfkeden sonra sonunda karşı karşıyadırlar. Savaş’ın uzun süredir beklediği bu karşılaşma, Yavuz için zor günlerin habercisidir!
Bu karşılaşmanın ardından Savaş, yeni planlarını uygulamaya koymakta vakit kaybetmez. Bir yandan holdingde bir toplantı yaparak Hakan’a Van’daki işleri hızlandırmaları gerektiğini bildirirken bir yandan da Yasemin’e artık hiçbir mutluluklarını, hiçbir planlarını ertelememelerini söyler.
Öte yandan YS Ajans, Yavuz’un istediği tazminat ile zor durumdadır. Ceyda çaresiz, işi bitirmelerini teklif eder ancak Yasemin kararlıdır, borç bir şekilde ödenecek ve neye mal olursa olsun Yavuz’la asla çalışılmayacaktır.
Pala iki ateş arasında kalmıştır. Bir yanda güzelliği ve dişiliği ile aklını başından alan Ceyda, bir yanda canından çok sevdiği ve incittiği için pişman olduğu çocuklarının anası Fidan… Ceyda ile yaşadıklarına bir son vermesi gerektiğini düşünen Pala, Ceyda’ya konuşmak istediğini söyler. Pala’nın sesinden bir terslik olduğunu anlayan Ceyda’nın ise yeni bir planı vardır elbette.
Hastalığının vücuduna etkileri her geçen gün biraz daha çoğalan Şahnur bir yandan bu durumu belli etmemeye çalışırken bir yandan da ailesi için yapması gerekenleri ihmal etmemenin mücadelesini vermektedir. Oğlu Savaş’ın son yaptıklarından sonra aşiret adına içi rahat olan Şahnur, evin içinde Pala ve Fidan arasında bir süredir devam eden gerginliği daha fazla görmezden gelemez.
Çiçek cephesinde ise üzüntü ve kızgınlık hâkimdir. Yavuz’un yaşadıklarından Baldar’ları sorumlu tutan Çiçek, ağabeyi ile görüşmesinin ardından deliye döner. Kendince, ona yapılan haksızlığı gün yüzüne çıkarmaya karar veren Çiçek aşiret ileri gelenleri ve avukatlar ile görüşür. Bu görüşmelerin sonunda Çiçek’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
Nazan’ın yaşadığı büyük dram tüm aileyi yasa boğarken, tüm bunlardan habersiz olan Savaş, Yasemin, Pelin ve Hakan, akşam dostları tarafından verilecek bir parti için hazırlanmaktadırlar. Bu partide Yasemini bekleyen büyük bir sürpriz vardır!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42201_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza



Tarih: 2011-05-09 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




İKİ AŞİRETİ SARSAN ACI HABER NE?
“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
56. Bölüm Özeti:
Yasemin ve Savaş sürpriz bir nikâhla sonunda evlenmişlerdir. Onlar mutluluklarının tadını çıkarırken, Baldar konağında hüzün vardır. Bebeğini kaybeden Nazan bir bunalımın eşiğindedir.
Yavuz’un gerçek yüzünü görmesi ile hayal kırıklığı yaşayan Çiçek ne yapacağını bilemez haldedir. Aklını toparlamak için birkaç gün uzaklaşmaya karar verir. Gittiği yerde ise ona düştüğü umutsuzluktan kurtulabilmesi için yardıma hazır bir dost beklemektedir. Yavuz, içinde bulunduğu durumdan kurtulamamanın hesabını Cemal’e sorarken bir yandan da hain yüreğinin esiri olmaya devam etmektedir. İntikam yeminleri eden Yavuz’un korkunç yeni planı hazırdır!
Hakan’ın dost kalabilme çabasını yanlış anlayan ve yeniden ümitlenen Pelin ümitlerinin boş olduğunu görmekle birlikte derin bir üzüntü yaşamaktadır. Onunla konuşmaya çalışan Hakan’ın çabaları ise sonuçsuz kalır.
Öte yandan Hakan’ın açıkladığı gerçekler karşısında şoke olan Savaş, kırgınlığını dile getirir. Şimdi, Savaş ve Hakan’ın dostlukları bir yol ağzındadır. Ya bu yolu birlikte geçecekler ya da el sıkışıp ayrı yollara gideceklerdir.
Yasemin ve Savaş doktorun muayenehanesinde bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla beklerken Baldar konağında iki anne dertleşmektedirler. Leyla ve Şahnur’u birbirine yakınlaştıran büyük bir sır vardır artık.
Savaş sonunda hedefine ulaşmış, iki aşiretin bir arada, dostça ve kardeşçe yaşaması için verdiği mücadeleyi kazanmıştır. Yıllar sonra bir ilk gerçekleşecek, Moran’lar ve Baldar’lar bir araya gelecektir. Ancak bomba etkisi yaratacak yeni haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42369_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-05-16 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


HESAPLAŞMA ZAMANI GELDİ Mİ?
“Aşk ve Ceza”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 16 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
57. Bölüm Özeti:
Baldar ve Moran aşiretlerini yıllar sonra bir araya getiren barış yemeği, mutluluk ve umut dolu bir havada devam ederken, gelen kara haber herkesi yasa boğmuştur. Yavuz firar etmiş ve Eşref’i öldürtmüştür! Beraber büyüdüğü ve kardeşi gibi sevdiği Eşref’in ölümü ile yıkılan Savaş, derhal Yavuz’u aramaya başlar.
Yavuz’un dışarı çıkmasını sağlayan Cemal, planladıkları uyuşturucu işine başlamaları için yurtdışına gitmeleri gerektiği konusunda Yavuz’a baskı yapmaktadır. Ancak Savaş’a acı verebilmenin mutluluğu ile zafer sarhoşu olan Yavuz’un, Savaş ile hesabını kapatmadan hiçbir yere gitmeye niyeti yoktur.
Savaş, Eşref’in cenazesine katılmak için Van’a gider. Yasemin eşi için endişelidir ve polisin Yavuz’a Savaş’tan önce ulaşabilmesi için dua eder.
Yavuz’un önce hapse, ardından da firari durumuna düşmesi ile AİA Holding’deki işlerin sorumluluğu Çiçek’e kalır. Bir taraftan da Hakan ile yeniden görüşmeye başlayan Çiçek, beklemediği bir anda gelen telefonla yine karmakarışık olur.
Savaş’ın yoğun çabaları sonuç vermiştir. Artık, kardeşini tuzağa düşürüp katil etmesinin, Eşref’in, Yasemin’e ve kendine yaşattığı acıların, iki aşireti birbirine düşürmüş olmanın ve işlediği cinayetlerin hesabını sormak üzere Yavuz’un karşısına dikilmeye hazırdır!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42551_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza



Tarih: 2011-05-23 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




SAVAŞ KENDİNİ TEHLİKEYE ATIYOR!
“Aşk ve Ceza”, yeni bölümüyle 23 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
58. Bölüm Özeti:
Savaş, Eşref’in ölümü ile yıkılmıştır. Yasemin ve kendisinin olduğu kadar gelecekte çocuklarının da huzur içinde yaşayabilmesi için, Yavuz meselesinin artık bir an önce hallolması gerekmektedir. Yasemin ise korku ve endişe içindedir. Savaş, Yavuz’un saklandığı evin kapısına dayanır…
Haldun okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştur. Pala ve adamları Haldun’u aramadıkları yer bırakmamış ancak ondan bir ize rastlayamamışlardır. Oğlunun başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişelenen Fidan haftalardır biriktirdiği öfkesini kontrol edemez ve herkesin içinde Ceyda olayını Pala’nın yüzüne vurur. Tüm aile şoktadır. Tabii iş ortağının bu kadar ileri gidebildiğine inanamayan Yasemin de… Öte yandan Yasemin ile duygusal bir konuşma yapan ve ondan kendisine “anne” demesini isteyen Şahnur, hastalığının ilerlemesi ile geçmişine dönük vicdan muhasebesi yapmaya başlar. Neredeyse 40 yıldır sakladığı ve kendisine bile unutturmaya çalıştığı bir gerçek, bu son zamanlarında onun yakasındadır şimdi. Bu büyük sır ile ne yapacağını düşünen Şahnur birden fenalaşır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42733_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-05-30 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


BÜYÜK SIR AÇIKLANIYOR!

“Aşk ve Ceza”, yeni bölümüyle 30 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.

AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)

59. Bölüm Özeti:
Başta Savaş ve Yasemin olmak üzere Şahnur’un hastalığını öğrenen tüm aile çok üzgündür. Şahnur ise ‘gitmeden’ yapılacak işlerini bitirebilmenin telaşındadır. Ve bu amaçla Seher Hanım’ın evine bir ziyarette bulunmuştur.
Öte yandan Yasemin, Ceyda’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte artık onunla çalışmak istememektedir. Ancak Ceyda’nın bir yere gitmeye niyeti yoktur. Buna sinirlenen Savaş konuyu çözeceğini söyler ancak Yasemin bunun kendi meselesi olduğunu söyleyerek Savaş’ı engeller.
Bir yandan da Yavuz’un peşinde olan Savaş işleri kanunlar çerçevesinde halledeceğine dair Yasemin’e söz verir. Yavuz ise hain planlarını uygulamaya devam eder. Hakan ve Çiçek gün geçtikçe gelişen ilişkilerinde mutluluğu yakalamışlarken Lara’yı bekleyen tehlikeden habersizdirler. Lara, Yavuz’un yanındadır. Birlikte çekilmiş fotoğrafları cep telefonuna mesaj olarak gelen Çiçek çıldırır.
Şahnur seneler önce sakladığı gerçekle yüz yüzedir şimdi. Hastalığının ilerlemesi ile geride hiçbir sır bırakmamak istemesi ve vicdan yükünü hafifletebilmek için, sonunda büyük gerçeği aileye açıklar. Hasip Ağa’nın bir çocuğu, Savaş’ın da bir ağabeyi vardır. Bu haber karşısında hepsi şaşırır. Bir ağabeyi olduğunu öğrenen Savaş sonunda dayanamaz ve onu görmeye gider. Ancak Savaş’ı kötü bir sürpriz beklemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aşkkvecezaatv154.jpg

trans.gif

Aşk Ve Ceza

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.06.2011 20:00

trans.gif

Yıllar sonra ortaya çıkan ağabeyini ve babasının geçmişte âşık olduğu kadını karşısında gören Savaş allak bullaktır. Onu kötü bir sürpriz bekler. Yavuz bir anda karşısına çıkar ve silahını ona doğrultur. Hasip ise kimliğinden habersiz olduğu kardeşine kahvehanede unuttuğu araba anahtarını yetiştirmek için peşinden koşar. Savaş’ın yanına ulaştığında ise şoke olur! Öte yandan, gelişmelerden habersiz bir şekilde, akşam yemeği için hazırlıklar yapılan evde, Şahnur’un hafızası ile ilgili endişeler yaşanmaktadır. Yanlışlıkla oğlu Kemal’in adını zikreden Şahnur, Fidan’ın korkmasına sebep olurken, Ona yapılan hasta muamelesine tepki duyar. Seher, Savaş’ın geçmişte delicesine sevdiği Hasip Ağa’nın oğlu olduğunu anlamıştır. Onun başına gelenlerden dolayı üzüntü duyan ve endişelenen Seher, kendi oğlunu da korumak ister ve her şeyden habersiz olan Şahnur ile konuşmaya karar verir. Ona düzenlerinin değişmesini istemediklerini ve oğluna gerçekleri anlatmayacağını söyler. Yavuz’un kendisiyle birlikte, onunkini de tehlikeye attığını düşünen Cemal ise artık ondan kurtulmak gerektiğine emindir. Ancak Yavuz, Cemal’den son bir iyilik istemektedir. Cemal bu teklifi reddeder. Yavuz ise artık başka çaresi kalmadığını düşünerek canice planını uygulamaya karar verir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43052_ask-ve-ceza.jpg

Aşk ve Ceza



Tarih: 2011-06-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




SONA DOĞRU…
“Aşk ve Ceza”, finale doğru yaklaşan yeni bölümüyle 13 Haziran Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
61. Bölüm Özeti:
Savaş, Hasip’in hesabına babalarından kalan mirastan hakkı olanı yatırır. Ancak, yanlış anlaşma yüzünden iki kardeş tartışır. Tam o sırada Savaş’ı öldürebilmek uğruna ölümü bile göze alan Yavuz ise dışarıdadır. Savaş, kardeşi Hasip’in ardından çok üzülür ve içini Yasemin’e açar. Yasemin’in desteği ile biraz olsun huzur bulan Savaş, bu konuşmanın ardından Hasip’i son bir kez görmeye karar verir. Baldar Konağı’nda hem düğün hazırlıklarının hem de Fidan ile Pala’nın barışmasının olumlu havası esmektedir. Şahnur ise birkez daha Seher’in kapısını çalar. Bu konuşmanın ardından Şahnur’un bedeni biraz daha yıpranırken ruhu çok daha huzurludur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
3806.jpg

Aşk ve Ceza

Tarih: 2011-06-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

BU KÖTÜ BİTEN BİR MASAL MI?
“Aşk ve Ceza”, merak ve heyecanla beklenen son bölümüyle 27 Haziran Pazartesi akşamı 20.00’de veda ediyor.

AŞK VE CEZA
(Final)
62. Bölüm Özeti:
Onlar aşka inandılar. Karşılarında aşılması güç engeller, zorluklar, kötülükler, karşılarında ölüm vardı. Baş eğmediler, direndiler. Gerçek sevgiyi, aşkı kaybetmemek adına birbirlerine sımsıkı tutundular. Onlar sonu kötü biten bir masalı yeniden yazmaya, mutlu sona ulaşmaya çalıştılar. Yasemin ve Savaş, Yavuz belasından kurtulup özlemini çektikleri mutlu yuvaya kavuşabilecekler mi? Aşiretler arası barış sağlanacak mı? Yoksa kötüler ve kötülük mü kazanacak? Cemal ile bağlantı halinde olan Savaş’ın, Yavuz’a ulaşabilmesi an meselesi. İki ezeli düşman kozlarını paylaşacaklar, peki bu hikâyenin galibi kim olacak?
Hafızalara kazınacak muhteşem FİNAL bölümüyle” AŞK VE CEZA” pazartesi gecesi ATV ekranlarında, kaçırmayın!

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst