Aşk Uyumunuzu Merak Ediyorsanız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Evet arkadaşlar eşiniz ile partneriniz ile uyumunuzu merak ediyorsanız..
Kendi burcunuzu ve eşinizin (sevgilinizin) burcunuzu yazın hemen uyumuna bakalım.
Şimdi ben kendi uyumum içn
Ben:aslan
Eşim: koç

ASLAN - KOÇ
Aslan ve Koç arasında uyumlu bir ilişki vardır. Her iki burç da ateş grubudur. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Koç ise zeki, girişken, neşeli ve biraz da ayran gönüllüdür. Her ikisi de hayatı dolu dolu yaşamayı sever ve özgürlüğüne düşkündür. Özellikle de Koç kısıtlanmaktan ve yönetilmekten hoşlanmaz. Eğer bu iki tip olumsuz taraflarını dizginlemeyi becerirlerse çok uyumlu olacaklardır. Özellikle Koç ikili ilişkilerde sadakat problemi vardır. Kolay kolay bağlanmaktan hoşlanmaz. Aslan ise hükmetmeyi sever. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Kolaylıkla iletişim kurabilir ve birbirlerini anlayabilirler. Uzun vadede çok uyumlu bir ilişkileri olacaktır.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Ben: Terazi
Esim:Aslan

TERAZİ - ASLAN
Terazi ve Aslan burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan burcu insanı hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Aslan burcu kişiliği ve cazibesiyle Terazi'nin fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi burcu da renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Aslan için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi burcu ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost da olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Aslan burcu, karşı tarafın bu gizemli yönünden etkilenir. Aslan erkeğinin gururu ön plana çıkarsa baskıcı bir tutum izleyebilir. Fakat Terazi burcu, Aslan'ın bu yönünü de dengeleyebilecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Aynı zamanda aralarında yoğun bir romantizm de paylaşılacaktır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişkileri olacaktır.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ben oğlakEşim salan olduğunu söylüyor.Ama ben aslan olduğuna inanmıyorum. çünkü doğduğu gün tam net değil.Onda başak belirtileri var.Aslan burçları evlilikte daha baskın olurlarmış bizde öyle değil.Sonra eşim Başağın özelliklerini taşıyor.Acaba yükseleni mi başak..Evliliğimizden beri anlayamadım soru hep kafamda ama çok araştırdım başak yaaaaa kesin.Alacağın olsun kaynana insan tarihi not almaz mı..:kurallar:

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
BEN BAŞAK
EŞİM OĞLAK bazı fıkırlerımız hiç birbirine uymuyor ben para harcamayı cok severım mesela eşimde tam tersı bu konuda bıraz anlaşamıyoruz :D:D

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
eşim:ikizler
ben:başak

BAŞAK - İKİZLER
Başak ve İkizler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak toprak grubuna ait bir burçtur. İkizler ise hava grubuna aittir. Buna rağmen bu iki tip arasında bir anlaşma söz konusudur. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. İkizler ise zeki, konuşkan, girişken, hareketli ve neşelidir. Espritüel davranışlarıyla Başak burcunu fazlasıyla etkiler. Her iki tip de hayatı doya doya yaşamaktan keyif alır. Başak ince ruhlu ve duygusaldır. Sadakat ve güven onun için vazgeçilmezdir. İkizler uçarı ve özgürlüğüne düşkün gibi görünse de sevdiği zaman çok iyi bir aşık olacaktır. Aynı zamanda sahiplenici ve kıskançtır. Fakat duygularını saklamayı iyi bilir. Başak ve İkizler birbirlerinin arzu ve isteklerine anlayış gösterdikleri taktirde ortak bir mutluluk yakalayabilirler. Seksüel açıdan her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok faal ve uyumlu bir ilişki yakalayacaklardır.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406

BAŞAK - BAŞAK
İki Başak arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Karakter özellikleri birbirine çok benzer. Her ikisi de yaşamın zevklerine ve rahatına düşkündür. Her iki tip de titiz, detaycı, dürüst ve çalışkandır. Hayatı paylaşmak konusunda oldukça keyifli bir birliktelik yaşayabilirler. Fakat bir süre sonra aralarındaki bu benzerlik ilişkiyi sıkıcı bir hale getirmeye başlayabilir.Her iki tip de duygusal ve romantiktir. Birbirlerini fazlasıyla etkilerler. Duygu ve düşüncelerini birbirlerine ifade ederken kesinlikle zorluk çekmezler. Birbirlerinin zayıf ve güçlü taraflarını iyi bilirler. Dolayısıyla aralarındaki uyum da kuvvetli olacaktır. Fakat her iki tip de negatif etkiler almışsa ilişki sıkıcı bir hale de gelebilir. Seksüel yönden birbirlerini tamamlarlar. Her iki taraf da duygusaldır. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri, onları birbirine daha da bağlar.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Ben oğlakEşim salan olduğunu söylüyor.Ama ben aslan olduğuna inanmıyorum. çünkü doğduğu gün tam net değil.Onda başak belirtileri var.Aslan burçları evlilikte daha baskın olurlarmış bizde öyle değil.Sonra eşim Başağın özelliklerini taşıyor.Acaba yükseleni mi başak..Evliliğimizden beri anlayamadım soru hep kafamda ama çok araştırdım başak yaaaaa kesin.Alacağın olsun kaynana insan tarihi not almaz mı..:kurallar:

OĞLAK - ASLAN
Oğlak ve Aslan burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan burcu insanı hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır.Tam bir güven insanıdır. Fakat Aslan burcunun gururu ön planda olduğu ve kısıtlanmaktan hoşlanmadığı için Oğlak'ı anlamakta zorluk çeker. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Aslan'ın dışa dönük ve yerinde duramayan yapısına ayak uydurmakta güçlük çekecektir. Seksüel açıdan Aslan burcu arzulu ve tutkuludur. Oğlak insanı Aslan'ın arzu ve isteklerine cevap verebilmek için karşı taraftan desteklenmek ister. Oğlak ve Aslan burçları uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Ben:yengeç
Eşim:terazi

YENGEÇ - TERAZİ
Yengeç ve Terazi burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Terazi burcu da aynı şekilde hassas ve duygusaldır, fakat duygularını olduğu gibi ifade etmekte sıkıntı çeker. Yengeç, Terazi'nin tutum ve davranışlarını anlamakta güçlük çeker. Terazi bazı tutarsız davranışlarıyla karşı tarafı şüpheciliğe iter ve aralarında iletişim problemi yaşanır. Terazi burcu ne kadar duygusal olursa olsun, Yengeç derin duygulara sahip olması imkansızdır. Yengeç'in bazı duygusal değişimlerini Terazi'nin fark etmesi zordur. Seksüel açıdan Yengeç oldukça arzulu ve tutkuludur. Yengeç'in bu yönden de Terazi ile anlaşması ve uyumlu olması zordur. Yalnız aralarında çok büyük bir aşk varsa ve önemli kişisel zıtlıklar yoksa anlaşmaları mümkün olabilir.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
BEN BAŞAK
EŞİM OĞLAK bazı fıkırlerımız hiç birbirine uymuyor ben para harcamayı cok severım mesela eşimde tam tersı bu konuda bıraz anlaşamıyoruz :D:D

BAŞAK - OĞLAK
Başak ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Oğlak duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Gerçekten sevince yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Bu iki tip hayattan beklentileri açısından birbirlerini tamamlarlar. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler; fakat Oğlak, Başak'a nazaran daha çekingendir. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olabilir.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
:gulcicek:ben yengeç eşim koç burcu uyumumuz nedir ?

İşte Uyumunuz Canım;
YENGEÇ - KOÇ
Yengeç ve Koç burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir ve ilgiden çok hoşlanır. Koç ise hareketli, zeki, dışa dönük ve özgürlüğüne düşkün bir karakter çizer. Yengeç burcunu anlamak zordur. Çünkü duygusal yönden kendini açığa vurmaktan pek hoşlanmaz. Koç ise dışa vurumcudur. Duygularını ve düşüncelerini saklamakta güçlük çeker. Eleştirmeyi sever ve bazı zamanlarda kırıcı olacağını bildiği halde fikrini söylemekten çekinmez. Yengeç ve Koç birbirlerinden çok farklıdır. Özellikle Koç, Yengeç'in derin duygusallığını anlaması ve ona hitap etmesi çok kolay değildir. Başlangıçta hareketli ve neşeli kişiliğiyle karşı tarafı etkileyecektir. Fakat ileriki zamanlarda zıtlaşmaya başlayacaklardır. Seksüel açıdan Koç burcu arzulu ve tutkuludur. Yengeç ise önceliğini duygusallık ve romantizmden yana kullanır. Eğer bu iki tip arasında yoğun bir aşk varsa durum farklı olabilir; fakat yine de ileriye dönük uyumlu bir ilişki yaşayabilmeleri oldukça güç olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar