Aşk-ı memnu moda kıyafetleri

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AŞK-I MEMNU MODASI




Aşk-ı Memnu oyuncularının birbirinden şık kıyafetleri aşkı memnu modası olarak olay yaratıyor. Oyuncuların kıyafetleri çok beğenilen ve aranan kıyafetler arasında yer alıyor.





Bihter ve Adanan’ın ilk evlilik yıldönümlerindeki kıyafetler günlerce konuşulan ve aranan bir moda trendi yarattı.





Aşk-ı Memnu dizisinin ev dekorasyonu, mobilyaları ve eşyaları da ayrı bir moda yarattı. Dizideki ev dekorasyon ürünleri ve yemek servis takımları aranan moda eşyaları oldu. Bayanların şıklığı ayrı bir güzellik olarak karşımızda. Özellikle şık ayakkabılar gözlerden kaçmıyor.





Aşk-ı Memnu dizisinin dikkat çekici ve şık kadını Firdevs Hanım’ı şık kıyafeti ve güzel takıları ile görüyoruz.





Biher’in siyah etek ve büstiyerden oluşan döpyes tarzı kıyafeti dikkat çeken moda kıyafetlerden biri oldu.





Dizinin olay yaratan bölümlerinden birinde Bihter ve Firdevs Hanım’ın elbiseleri siyahın asil ve güzel modasını sergiledi.




Peyker’in düğün fotoğrafında Peyker’in şık gelinliği yanında dizi oyuncularının birbirinden güzel abiye elbiseleri aşk-ı memnu modası olarak gündeme geldi.





Dizinin eski bölümlerinden birinde Firdevs Hanım’ın giydiği şık elbise abiye gece elbisesi modasında yerini aldı. Behlül ve Adnan Bey’in kıyafetleri ise moda erkek trendi oldu.





Aşk-ı Memnu dizisinin ilk bölümlerinde çocuksu tavırları ile gördüğümüz Nihal sonrasında genç kız trendi ile şık bir bayan oldu. Bu resimde de şık ve farklı bir kıyafeti ile görüntüleniyor.





Behlül’ün eski nişnalısı vazgeçemediği sevgilisi Bihter aynı sahnede şık ve moda kıyafetleri ile karşımızda.





Dizinin geçmiş bölümlerinden bir kesit görüyoruz. Behlül’ün Elif ile nişan fotoğrafı. Şık kıyafet ve takıları ile dikkat çeken dizinin eski oyuncularından Elif’i şık bir elbise ile görüyoruz.


Alıntıdır.

 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak


3368273481_738f5bd8b2_o.jpg


3368273077_33ae7408b4_o.jpg



{Spor salonunda ki fotografta Behlul Bihter'e iskence mi yapiyor, spor mu yapiyorlar belli degil}


Ask-i Memnu kiyafetleri yazimdan beri bana en cok gelen soru Bihter'in, Behlul'un ve Firdevs Hanim'in giydigi kiyafetlerin markalari. Bu aksam oturdum, dizinin sonunda ki sponsorlari tek tek yazdim. Diziyi internetten izledigim icin videoyu durdurup not almam kolay oldu. Ilk once Bihter'in kiyafetlerinin markalariyla basliyorum. Bihter'in pek cok elbisesi Arzu Kaprol'dan. Naked ve Closh'ta Bihter'i giydiren diger markalar. Closh Nisantasi'nda bir butik. Adresi:



Closh Nisantasi Butik



Atiye sk. No:2 Teşvikiye / İstanbul

Tel: 0212 258 57 56



3369098622_897c5bd562_o.jpg


{Bihter'in kot pantalonla kombinledigi mavi-islemeli gomlegini cok begenmistim. Nihal yine cok basarisiz}


Firdevs Hanim rolunu oynayan Nebahat Cehre duydugum kadariyla bazen kendi elbiselerini sete getirip dizide de onlari giyiyormus. Kendisine sponsor olan markalar ise Escada ve yine Closh butik.



Bu aralar kilo alarak semirmeye basladigi gozumden kacmayan Behlul'un kiyafetlerinin markalari ise DKNY jeans, G-Star Raw ve Naked.


Adnan Bey'in nereden giyindigini merak eden var mi bilmiyorum ama ben onlari da not almisken yaziyim; Boyner, Calvin Klein, Sabri Ozel ve Nacar saat.



Peyker'in giydikleriyle pek ilgilenmiyorum. Daha once de soyledigim gibi O'nun icin yapilan secimler rolune uygun bir bicimde-yani benim icin cok gosterissiz...


Bayan oyuncularin canta sponsoru; Coach.

Aksesuarlar; Damas, Ebru Danyal ve Accessories.


Ve son olarak dizide ki olaylarin neredeyse yarisinin gectigi spor salonunun adi: Corner Health Fitness.


Alıntıdır.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak





Bihter'in yukarida ki mor elbiseyi giydigi bolumu hatirlamiyorum. Sanirim sizden bu tarz sorular gelinceye kadar ben bu hatunlarin ne giydigine pekte dikkat etmiyormusum. Halbuki cok ho$ bir elbiseymis, nasilda kacirmisim...




Bu fotografta da Behlul damat, Adnan Bey'de gelinin babasi gibi gorunuyor! Bir de $u komik dans sahnesi vardi-ufhhh-sanirim dizinin en bayik sahnelerinden birisiydi. Bihter daha topuklu ayakkabilarla yurumeyi beceremiyor, nasil dansetsin?

3368273481_738f5bd8b2_o.jpg


Birde tabi kalin eyeliner'li Matmazel var... Bu aksam ki bolumde Adnan Bey'le muzik odasinda ki konusmalari neydi oyle? Kac yildir ayni evde yasiyorlar ama sohbetleri bile hala sizli-bizli/cok mesafeli....ne kadar tuhaf...




Bu kadar yorum yeter mi? Artik Firdevs hanim ve Bihter'in kullandigi makyaj malzemelerinin listesini de dizide ki bir set calisani yorum kismina "isimsiz" olarak yazar herhalde... Bir de $u haberi verip gidiyorum; yakinda Ask-i Memnu resmi sitesinde kiyafetlerin markalari vs gibi detaylar yer alacakmis...

Kaynak:Salıncakta iki kişi
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst