Aşk herşeyi affeder mi?

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
Hakareti,iftirayı,yalanı,cinsel veya değil her türlü aldatılmayı,keriz yerine koyulmayı,dayağı AŞK AFFETMEZ.Ben yazarken bile gerilirken bunları düşününce,bu aşk nasıl affetsin.Büyükte konuşmamak gerekir ama karakterle ilgili bir mesele.Ama Allah bunları özellikle aldatılmayı düşmanımın bile başına vermesin ,çok korkuyorum aldatılmaktan...

korkma canım niye korkuyorsunki sen eşine aşıksın seviyorsun çok da iyi davranıyorsun fedakarsın bi kusurun yok kalkıp o adam seni aldatırsa bu onun kusuru ve o korksun senin gibi birini kaybetmekten kendine güven bence

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Eşimin hayatımı paylaştığım insanın başka bi kadını derin duygularla düşünmesini kaldıramam biliyorum.. Sanırım affedemiyceğim tek şey bu olur... Rabbim yaşatmasın büyük konuşmaktan da herzaman çok korkmuşumdur.

Bide bide bidee aileme saygısızlık da çok gücüme gider.

H

Hera

Misafir
Ben affetmem af etmek Allaha mahsusutur bu kelimeyi kendime yakıştırmıyorum şöyle diyeyim başka bir ten yada başka gözler baktıysa kalbini heycanlandırdıysa o Kadın yada böyle bir laf dedikodu dahi olsa ömür boyu bensiz kalmaya mahkumdur kocam olmaktan men ederim :1: Çok fenayım demi napayım elimde değil :hihi: soğurum ki zaten hemde gözümden düşer aciz adam napayım öle herifi beee öle derler ya :cokkomik:

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
aldatılmak her kadının affedemeyeceği ve unutamayacağı bir durum allah kimseye vermesin verdiklerinede sabır versin eskisinden daha iyi bi eş vererek acısını dindirsin

H

Hera

Misafir
aşkımı alır Yre Atarım Affedermi ne bu yaaa Aşk bu ne Affı Yoluma Bakarım haydi sanada güle güle derim hadeeeeeeeeeee

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Affetmeyin tabiki niye affediyosunuzki sonra affettim diye pişman olmakta var.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.371
Yok daha neler affetmez tabiki o kadar da 3 oda 1 salon değilimdir :ko

Tepki
197
İnsan aşıkken galiba karşısındakinin hatalarını, kusurlarını görmemezlikten geliyor. Herhalde kalp, mantığa yenik düşüyor ama işte sorun bu gerçekten buna yenik düşmemek gerekir...

içinden çıkılmaz bi soru bence. inanmak istediğini sana söylüyosa sevdiğin affetmeye meylin vardır.çnkü duymak istediğin odur. doğru ya da yanlış mı kısmını düşünmezsn. bi de şu var. Allah bile; bana ortak koşmadığınız müddetçe günahlarınızın büyüğünü küçüğünü tevbe ettiğinzde affederim diyosa...biz mi kendimizi çok önemsiyoruz anlamıyorum ki,biz neden affedemiyoruz. :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar