Artık yokum

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Artık yokum

Muhteşem Yüzyıl'dan yaprak dökümü devam ediyor. Fenomen dizide bir isim daha 'ben yokum' dedi...

attachment.php

“Muhteşem Yüzyıl”ın Valide Sultan’ı Nebahat Çehre, sezon finalinde diziden ayrılacağını açıkladı.

"Son senem artık yokum"
“Valide Sultan sezon sonunda ölüyor. Aslına bakarsanız tarihsel örgüye göre uzun bile yaşadı. Çocuklar doğdu, büyüdü, o hâlâ hayatta. Zaten daha önce ölmesi gerekirdi” diyen Çehre, bu finalin ardından bir sür dinlenmek istediğini de sözlerine ekledi: “Yedi senedir durmaksızın çalışıyorum. O nedenle yeni proje tekliflerini geri çevirmeye başladım. Üç dört ay tatil yapacağım.”Bu arada Çehre ile birlikte Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit de diziye veda etmeye hazırlanıyor. Malkoçoğlu için bu akşam ekrana gelecek bölümde idam kararı çıkacak. Ancak kararın uygulanıp uygulanmayacağı bir sonraki bölümde kesinlik kazanacak.

Gül Ağa'da yok
Daha önce de Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Gül Ağa' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Engin Günaydın dizi ile yaptığı anlaşmanın 8 bölüm sonra bittiğini ve ayrılacağını açıklamıştı.

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 735016_detay.jpg
    735016_detay.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 82
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bakalim sonu ne olacak, gerci izledigim bir dizi degil.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Dizide Yaprak dökümü başladı desenize Burak Özçivit'in ayrılmasına en çok kızım üzülecek bir kişiyide çok kızdıracak Cüneyt Arkın'ı böyle bir suçla idam ettirilirse malkoçoğlu magazin haberleri ardı ardına Cüneyt Arkın'ın haberleriyle dolar :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

H

Hera

Misafir
E çok bile yaşadı öLmesi gerekince ayrıLacak mecburen bu sebepLe şaşırmadım

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Zaten bu sezon çıkacaktı benmi yanlış hatırlıyorum acaba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar