Artık Çocuklarınızı TurkcellNum8 ile Takip Edebileceksiniz!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Turkcell dünyada ilk olarak çocuklar için tasarladığı kol saati şeklindeki TurkcellNum8’i piyasaya sürdü artık çocuğunuzu takip edebileceksiniz.

5dszgh.jpg

Çocuğunuzun nerede olduğunu merak ediyorsanız, TurkcellNum8 ile artık içiniz rahat. Turkcell`in dünyada ilk olarak çocuklar için tasarladığı kol saati şeklindeki TurkcellNum8 ebeveynlere çocuklarını takip edebilme fırsatı sağlıyor. TurkcellNum8, çocuklarının yerini SMS veya e-posta ile ebeveynlerine bildirebiliyor. Kesilemeyen ve çıkartılamayan bir çelik kayışa sahip olan TurkcellNum8, GPS özelliği gösteriyor. ayrıca harita üzerinde anlık izleme yapabilmelerine de olanak tanıyor. Çocukları, tanımlanan güvenli alanın dışına çıktığında SMS veya e-posta ile uyarılan ebeveynler güvenlik kilidi ile saati çıkartabiliyorlarken, saat kontrol dışı bir şekilde çıkartılırsa, bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorlar.

Alıntıdır!

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
haberlerde izlemiştim..ben küçücük saati durutamıyorum oğlumun kolunda..bunu asla takmaz..bir de kötü niyetli bir insan kaçırmayı düşünse,bunu çıkarıp atar...ne kadar işe yarar,tartışılır.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Ondan sonra da guvenmedıgımız cocuklarımızdan saygı gormeyı mı bekleyecegız?

Cıkartılamayan celık kayısmıs pehh.Hıc begenmedım hıc de uygun gelmedı.Aksıne cocuklar ıcın rencıde edıcı bı bulus:kizdim:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
çıkartıldığında uyarması güzel biri çıkarmaya çalışsa haber veriyo çok ii
bu çocuk için değil çevreden gelebilecek kötü olaylar için tasarlanmış bence
çocuğu niye rencide etsin anne baba olmak zor heleki çevreye güven olmuyor artık ben beğendim cep telefonu yasak olan okul vb ortamlarda çok uygun allah çocuklarımızı kötü insanlardan korusun

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ben çok beğendim.:eek:

Özellikle böyle bir zamanda ve cep telefonunun yasak olduğu yerlerde gerçekten pratik bir uygulama..:eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Iyıde bırısı cıkarmaya calıssa haberın olmus ne fayda.Anında goruntu yok kı kolunda varkende pekala yapacak cocuk yapar her ıstedıgını.

Çocukları, tanımlanan güvenli alanın dışına çıktığında SMS veya e-posta ile uyarılan ebeveynler güvenlik kilidi ile saati çıkartabiliyorlarken, saat kontrol dışı bir şekilde çıkartılırsa, bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorlar.

Alan tanımlıyacaz cıkmayacak cıkarsa uyaracak.E zaten cıkmaması gereken yerı sozle soylemısımdır nıye bıde ustune bunu takıpda ben soyledım ama sen yınede cıkarsın mesajı vereyım kı?

Bana gore degıl yınelıyorum hıc sevmedım

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
haklısn kedıjık ama bu zmaanda boyle bır sey ıhtıyac var :(
ben cocugum olursa ona telfeon almayı duusnuyorum su sadece anne babasını arıyabılen mobıl ızleme olanagı olan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar