Arkadaşlık Haftanız Kutlu Olsun

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Kötü karakterli bir genç varmış. Bir gün babası ona çivilerle dolu bir torba vermiş. ' arkadaşların ile tartışıp kavga ettiğin zaman her sefer bu tahta perdeye bir çivi çak' demiş. Genç, birinciilk günde tahta perdeye 37 çivi çakmış. Sonraki haftalarda kendi kendine kontrol etmeye çalışmış ve geçen her günde daha az çivi çakmış. Nihayet bir gün gelmiş ki hiç çivi çakmamış. Babasına gidip söylemiş. Babası onu yeniden tahta perdenin önüne götürmüş. Gence bugünden başlayarak tartışmayıp kavga etmediğin her gün için tahta perdelerden bir çivi çıkart (sök)' demiş. Günler geçmiş. Bir gün gelmiş ki her çivi çıkarılmış. Babası ona 'aferin iyi davrandın ama bu tahta perdeye dikkatli bak. Artık çok delik var. Artık geçmişteki gibi güzel olmayacak' demiş. Arkadaşlarla tartışıp kavga edildiği zaman kötü kelimeler söylenilir. Her kötü kelime bir yara(delik)bırakır. Arkadaşına bin defa kendisini affettiğini söyleyebilirsin ama bu delik aynen kalacak(kapanmayacak). Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür yüreklendirir sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur seni dinler sana yüreğini açar' demiş. Bu hafta arkadaşlık haftasıdır. Bütün arkadaşların haftası kutlu olsun.
 

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim.

Nekadar özür dilensede asla hiç birşey eskisi gibi olmuyor açılan yara hep kalıyo, belki kabuk bağlıyo ama hep izi orda kalıyo, o yüzden söylenilen sözler yapılan hareketlere çok dikkat etmemiz gerekiyor.Kaybedilen yerine gelmiyor çünkü.
 

ece

Daimi Üye
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
474
Tepki
367
Puan
63
Konum
FRANSA
Babanin oglunu yola getirmek icin kullandigi yontem super
cok dogru bir soz her aci soz bir yara aciyor ama ne ozur ne de bir baska bir sey bu yarayi kapatabiliyor ama sevgi yasainca gercekten butun yaralar unutuluyor
aradaslik haftasinda her arkadasima kucak dolusu sevgiler
Hepinizi opuyorum
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst