Argan yağı!!

Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
33
Tepki
31
Puan
18
Yaş
42
Konum
istanbul
Argan Yağı yağ asitleri (omega asitleri) antioksidanlar ve yenileyici özelliği olan E vitamini gibi eşsiz bir içeriğe sahip olduğu için, yaşlanmayı geciktirici olarak uluslararası bir ün kazanmıştır. Argan Yağının içindeki maddeler hem tek başlarına hem de işbirliği yaparak cildin sağlığını tekrar kazanmasına, gençleşmesine ve dermatolojik hastalıkların doğal olarak iyileşmesine yardımcı olur.


ARGAN YAĞININ CİLDE FAYDASI
Fasın sıvı altını olarak isimlendirilen "Argan Yağı" üzerinde son yıllarda yapılan çalışmalar ortaya koymuştur ki, argan yağının saça ve cilde olan faydaları inanılmaz derecede çoktur. Argan yağı dünyada sadece Fas'ın güney batısında yetişen argan ağacının meyvesinden elde edilen mucizevi bir yağdır. Argan yağı, antik çağlardan bu yana Faslılar tarafından kozmetik ve sayısız şifa kaynağı olarak kullanılan, 100% doğal, katkısız, eşsiz bir yağdır. Argan yağı, Argan ağacının meyvesinde bulunan çekirdeklerden çıkarılmaktadır.
Argan yağının cilde sağladığı faydalardan bazıları:
* Argan yağı cilt hücrelerini yenileyici özelliği bulunduğundan dolayı, güneş, hava kirliliği, stres ve sigara gibi nedenlerden dolayı cildin erken yaşlanmasını engeller.
* Argan yağı aynı zamanda cildin doğla pH nı geri kazanmasına yardım eder.
* Kırışıkllıkların azaltılmasına ve cildin yumuşamasına yardımcı olur.
* Akne, egzama ve sivilce kızarıklarının azaltılmasında çok faydalıdır.
* Zeytin yağından daha zengin yağ asitleri ve E vitamini içerir. Salatalar ve yemek yapımında kullanılabilir.
* Argan yağı tırnaklara uygulandığında, tırnakların güçlenmesine yardımcı olur.
* Çatlakları önlemede Argan yağı çok etkili bir özelliğe sahiptir. Özellikle hamilelik nedeniyle oluşan çatlakların giderilmesinde kullanılabilir.
 
OP
Nilsu1981
Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
33
Tepki
31
Puan
18
Yaş
42
Konum
istanbul
çok pahalımıdır acaba ?

%100 saf argan yağı fiyatı çoğu insana göre pahalı gelebilir fakat çıkarılması oldukça zor olan bir yağ ve sadece Fasın güney batısında bulunan argan ağacı meyvesinden çıkarılıyor. 100 kilo kadar meyveden 1 litre yağ çıkıyor. faydalarını fiyata göre kıyasladığımızda kesinlikle hakeden bir ürün.piyasada argan yağı diye zeytin yağı veya başka yağların karışımını satan bir çok marka var bunlar oldukça ucuza veriyor fakat saf argan yağı değil. aldığınız yerin ecocert sertifikası olmasına dikkat edin. Salonda Biz resimde olan ürünü kullanıyoruz 8 ml 50 ml ve 100 ml seçenekleri mevcut fiyat olarak 50 ml 59 tl , 100 ml 89 tl
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
%100 saf argan yağı fiyatı çoğu insana göre pahalı gelebilir fakat çıkarılması oldukça zor olan bir yağ ve sadece Fasın güney batısında bulunan argan ağacı meyvesinden çıkarılıyor. 100 kilo kadar meyveden 1 litre yağ çıkıyor.:sok::sok:
Eğer 100 kilodan bir kilo yağ çıkıyorsa söylediğiniz fiyat bile az yani
Paylaşımın için teşekkürler canım:elif:
 
OP
Nilsu1981
Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
33
Tepki
31
Puan
18
Yaş
42
Konum
istanbul
evet cnm hatta biraz daha ayrıntı vermem gerekirse bu yağ ordaki yaşayan yerli halkın geçim kaynağı çekirdekleri eski yöntemlerle elle kırıyorlar oldukça zahmetli ben teşekkür ederim.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst