Hee anladım ayy ben özel ders veriyolar ya ondan sandım ilkÖzel çocuklara veriliyor onlara uygun kurumlar oluyor ya
Otizm veya başka sıkıntısı olanlar
Hee anladım ayy ben özel ders veriyolar ya ondan sandım ilkÖzel çocuklara veriliyor onlara uygun kurumlar oluyor ya
Otizm veya başka sıkıntısı olanlar
@pembeaura gelince detaylı anlatırHee anladım ayy ben özel ders veriyolar ya ondan sandım ilk
He siteden gitmismi ben online görünce burda sandım@pembeaura gelince detaylı anlatır
1 saate kadar online gözükülüyor belkide burdadırHe siteden gitmismi ben online görünce burda sandım
Özel eğitim öğretmenliğiÖzel egitim ne oluyor
Çok güzel inşAllah meslegini erbabiyla yaparsın canımÖzel eğitim öğretmenliğiotizm, zihinsel ve görme engelliler gibi özel çocuklara öğretmenlik
Evet gerçekten de çok zor bir meslek ama bence öğretmenlik en değerli mesleğimizÇok güzel inşAllah meslegini erbabiyla yaparsın canımçok zor çünkü, benimde ilgilendiğim gelişim geriliği olan bi çocuk vardı, çok zordu onu egitimlere götürüyordum okuldaki dersleriyle ilgileniyordum
Hayırlısı sen nerden düştün buraya yavrum etiket yaptım onu gördünmüEvet gerçekten de çok zor bir meslek ama bence öğretmenlik en değerli mesleğimiz
Hayırlısı sen nerden düştün buraya yavrum etiket yaptım onu gördünmü
Bende ikizler burcuyum bi merakla düştüm bu siteye aman yarabbi 16 yıl olacak burdayımsitenizi bir kitap ararken çok tesadüfi keşfettim. İkizler burcu meraklıyla hemen üye oldum

Ya ne güzel hangi kitap merak ettimsitenizi bir kitap ararken çok tesadüfi keşfettim. İkizler burcu meraklıyla hemen üye oldum
Aşkı memnu halit ziya uşaklıgilYa ne güzel hangi kitap merak ettim

Aşkı memnu halit ziya uşaklıgil

Delüüüü senin hormonlar sapıttı

günlük dozumu aldım ben gidiyorum 
Ben de bir bilsem hangi kitap olduğunuYa ne güzel hangi kitap merak ettim
Ne olacak bu ikizler burcunun meraklılığı ve çok konuşması bilmiyorumBende ikizler burcuyum bi merakla düştüm bu siteye aman yarabbi 16 yıl olacak burdayım
Hiç bilgim yok ama bi bakındım şöyle kadın davranışları erkeklere göre hormonel farklılarınıBen de bir bilsem hangi kitap olduğunu
Kitabın adı kadın beyni miydi psikolojisi miydi hiç hatırlamıyorum yazarını
Ne olacak bu ikizler burcunun meraklılığı ve çok konuşması bilmiyorum
Ee kadın piskolojisi burada düzeltilir diyerekten siteye giriş yaptın doğru anladıysamBen de bir bilsem hangi kitap olduğunu
Kitabın adı kadın beyni miydi psikolojisi miydi hiç hatırlamıyorum yazarını

Evet kitap yabancıydı çeviri yapılmıştı. Haklısınız ben bir de sahafcılara bakayım.Hiç bilgim yok ama bi bakındım şöyle kadın davranışları erkeklere göre hormonel farklılarını
Anlatıyor sanırım
Yabancı kitap çeviri yapılmış
Belki sahaflarda vardır hiç baktın mu
Birde 2. El kitap satışı yapanlar oluyor