Aramıza hoşgeldiniz BAL PETEKLERİM

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.360
ayy demek sizinde ikizleriniz var..allah bağışlasın..
siz zor günleri atlatmışsızın artık :)
darısı bize inşallah..

Evet canım benimde ikizlerim var zor zamanları atlattımmıııı ımmmmmmmmmmmm evet atlattım gibi ama inan büyüdüklerinde işin daha da zorlanıyo bunu tecrübelerimden söylüyorum büyüdüklerinde birde anlaşamıyolarsa tıpkı benimkiler gibi işin gerçektende zor oluyor biri nekadar sakinse bir diğeride okadar haylaz ve yaramaz çünkü benimkilerin:kptmya:

BAL PETEKLERİM

Aktif Üye
Tepki
99
Evet canım benimde ikizlerim var zor zamanları atlattımmıııı ımmmmmmmmmmmm evet atlattım gibi ama inan büyüdüklerinde işin daha da zorlanıyo bunu tecrübelerimden söylüyorum büyüdüklerinde birde anlaşamıyolarsa tıpkı benimkiler gibi işin gerçektende zor oluyor biri nekadar sakinse bir diğeride okadar haylaz ve yaramaz çünkü benimkilerin:kptmya:

ayy desene zor günler beni bekliyor :)benimkilerde bazen anlaşamıyorlar..
bir kaç ay öncesine kadar birbirlerini ısırma huyları vardı..ikisininde her yerleri mosmordu...ama ayrı da kalamıyorlar....birbirlerini görmeyince arıyorlar hemen..
benim kızımın birisi çok hareketli kıpır kıpır, diğeride aksine ağır :) ama yaramazlıkta ikisininde maşallahları var birbirlerinden hiç geri kamıyorlar yani :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar