Apollon Tapınağı'ndan film müzikleri yükseldi!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
581213955228.jpg


Apollon Tapınağı'ndan film müzikleri yükseldi!


Dünyaca ünlü flüt sanatçısı Massimo Mercelli ile Oscar ödüllü piyanist ve besteci Luis Bacalov ikilisi Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Apollon Tapınağı'nda sevilen film müziklerini sanatseverler için seslendirdi.

Avrupa Festivaller Birliği (EFA) yönetim kurulu üyeleri arasında da yer alan dünyaca ünlü flütist Massimo Marcelli ve sinema filmlerinin müzik kompozitörlüğünü de yapan ünlü piyanist Luis Bacalov; Apollon Tapınağı'nda verdikleri konserde, sanatseverleri film müziklerinde bir yolculuğa çıkarttı.

Andre Jaunet ve Maxence Larrieu ile flüt okuyan, henüz 9 yaşındayken Venedik Teatro la Fenice'de ilk konserini veren Massimo Marcelli; Francesco Cilea, Concorso Internazionale Giornate Müzikali ve Concorso Internazionale di Stresa ödüllerinin sahibi. Buenos Airesli dünyaca ünlü piyanist-besteci Luis Bacalov ise; İtalyan yapımı "Il Postino" filmi ile 1996 yılında "En İyi Müzik" dalında kazandığı Oscar ödülünün yanı sıra, iki BAFTA ödülüne layık görülen başarılı bir müzik kompozitörü.

Bu yıl Side Belediyesi tarafından 12.'si düzenlenen, 2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği'ne kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; 25 Ağustos - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Side Antik Tiyatrosu'nda ve Apollon Tapınağı'nda ücretsiz olarak düzenleniyor.

Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst