Anneden şok itiraf

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
Anneden şok itiraf

Adli Tıp raporu korkunç gerçeği ortaya çıkardı...


565709_detay.jpg




8 yaşındaki bir erkek öğrenciye tuvalette tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan İstanbul’daki bir ilköğretim okulunun 55 yaşındaki temizlik görevlisinin suçsuzluğunu belgeleyen adli tıp raporu, korkunç bir gerçeği ise gün ışığına çıkardı. Küçük çocukta 3 ayrı kişinin DNA’sı tespit edilince, yaşlı adam tahliye edildi. Ve vicdanına yenilen anne H.G. konuştu: “Oğluma 3 yaşından itibaren dedesi, dayısı ve dayısının bir arkadaşı tecavüz ediyordu

Sedef ŞENKAL DEMİR -AHT

İSTANBUL’da bir ilköğretim okulunun temizlik görevlisi 55 yaşındaki S.C., 8 yaşındaki bir erkek öğrenciye ders arasında gittiği tuvalette tecavüz ettiği iddiasıyla, geçtiğimiz yıl 27 Aralık günü tutuklandı. Tutuklandığı sırada linç girişimine demaruz kalan temizlikçinin suçsuzluğu 10 ay sonra gelen Adli Tıp Kurumu raporu ile ortaya çıktı. Raporda 8 yaşındaki çocuktan alınan örneklerde 3 ayrı kişinin DNA’sı olduğu, ancak bunlardan hiçbirinin S.C.’ye ait olmadığı belirtildi.

ANNE, VİCDANINA YENİK DÜŞTÜ
Mahkeme 10 ay cezaevinde kalan S.C.’yi tahliye etti. Daha önce temizlik işçisini suçlayan anne H.G. ise daha fazla vicdan azabına dayanamayarak sanığın avukatı Kadir Kartal’ı aradı. Anne avukata, “OğlumE.’ye 3 yaşından beri babamR.G., erkek kardeşimM.G. ve onun arkadaşı S.G. tecavüz ediyordu. Bu olaya son verebilmek için Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyette bulundum” dediği ve soruşturmanın da 4 aydır sürdüğünü belirttiği öğrenildi. Annenin ihbarıyla yakalanan 3 şüpheliyi Beyoğlu Cumhuriyet Savcısı Hasan Esen, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Ancakmahkeme “Raporla tespitli değil” diyerek serbest bıraktı.

TEMİZLİKÇİ TAHLİYE OLDU
Dede R.G., dayıM.G., dayının arkadaşı S.G. ve olaydan haberdar olmasına rağmen susan anneanne hakkında soruşturmayı 4 aydır sürdüren savcılık, şüphelilerden aldığı DNA örneklerini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Tutuklu temizlik görevlisinin avukatı Kadir Kartal, önceki gün İstanbul 3. Ağır CezaMahkemesi’ndeki duruşmadamahkeme heyetine soruşturmadan bahsetti. Heyet hemen soruşturma dosyasının örneğini Beyoğlu Adliyesi’nden isterken, gelen Adli Tıp raporunda da DNA’sı çıkmayan yaşlı temizlikçiyi tahliye etti.

‘TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ’
Sanık avukatı Kadir Kartal, tahliye olanmüvekkilinin beraat etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, “Şimdi bu iğrenç suçlamayla cezaevinde geçen 10 ayın hesabını kimverecek. Beraat halinde yüklü bir tazminat davası açacağız” dedi. Bu arada babası ve annesi yıllar önce ayrılan ve annesinin ihbarının ardından aileden alınan 8 yaşındaki E.E., önce Sosyal Hizmetler Bahçelievler, daha sonra ise Eyüp Çocuk Yuvası’na gönderildi.
 

nazoeren

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.611
Tepki
2.261
Puan
113
Konum
...
nasıl yani yaa,bu gerçek mi-kizginnasıl yapar bir dede,bir dayı bunu?bunu bile bile o anne nasıl göz yumar!!!anneanne nasıl susar böyle iğrenç bir şey karşısında?8 yaşındaki bir çocuğa bunlar nasıl yaşatılır yaa???İDAM GELMELİ!!!hıncımı alamıyorum,allah belanızı versin..şu sanal alemde de bela okutuyorsunuz yaa:alsana:
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
3 yasindan beri babasi, kardesi ve kardesinin arkadasi tecavüz etmis. Anne bunu biliyor ve göz yumuyor. Nasil birsey bu ya. Birde sucsuz insani sucluyor. :alsana:
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
ailece kanı bozukmuş bunların -kizginne diyeceğimi bilemiyorum :ilknur:
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
olaya neresinden bahsat dehşet ya....3 yaşından beri bi çocuk tecavüze uğruyo en yakınları tarafından anne de susuyo üstüne suçsuz birinin günahına giriyo.....şimdi o çocuk ne olacak...nasıl bi psikoloji içindedir neler yaşamıştır Allah bilir...aklım almıyo.....diğer adam da pisi pisine 10 ay yattı hem de iğrenç bi suçtan.....bence bu olayın en büyük suçlusu anne:mendil::mendil:
 

cigdemel

Daimi Üye
Katılım
8 Ekim 2010
Mesajlar
564
Tepki
418
Puan
63
Konum
İstanbul
Rabbim sen bizim sonumuzu hayır eyle, bu nasıl bir ailedir 3 yaşından beri ne demek yaa :sinir:
nasıl analıktır bu arkadaş vallaha şaka gibi ya neler duyacağız neler göreceğiz Yarabbim.....
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bugün bi yerde okudum dinlediğim bi dj face ine yazmış...bi dinleyicisi de onu arayıp söylemiş....bu pis yaratığa babasıyla abisi sana ev veririz sesini çıkartmazsan demişler bu da tamam demiş sonra ev verilmeyince şikayetçi olmuş....vicdanı sızladığından filan değil yani...:mendil:
 

elis

Daimi Üye
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4.752
Tepki
4.883
Puan
113
Yaş
44
Konum
burdan:)
ne vicdani yaa,vicdani olan bi kisi boyle biseye musade edermi,,,3sene sesini cikarma,sonra vicdan de,,,olcak ismi,,,hepsini dogramak lazim,,,
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Anne dediğin çocuğunu kollayan bağrına basandır doğurmakla anne olunmuyor öyle olsa bu olaylar olmaz.Bu olaydakilere ailede diyemeyeceğim insanda bunlar insanlıktan çıkmış.:
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
aileymiş allah bintürlü belalarını versin ilk başta annenin annelere kurban olsun sessiz kaldığı için lanet olsun tepenizden tırnağınıza kadar aman allahım olacak şeymi ya tansiyonum çıktı nasıl bir anneymişki kendi çocuğunu ailesine yem yapıyor birde yetmez gibi kardeşinin arkadaşıda kullanmış inşaallah ilk başta anne tutuklanır-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst