Amerika'lılardan sütçülere mesajlar

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Amerikalilarin her sabah siparişlerini kapilarina getiren sutculere biraktiklari notlardan derlenmiştir, hepsinin gercek oldugu iddiası mevcuttur:

" Sayin sutcu.. benim bi bebegim oldu, lutfen bi tane daha istiyorum"
" Lutfen artik bize sut birakmayin.. icmekten başka işe yaramiyor.."
" Sutcu lutfen cikarken bahce kapisini kapatmayi unutma.. yoksa kuşlar iceri gelip sut şişelerinin kapaklarini gagaliyolar.."
" Dunku notu yanliş birakmişim kusura bakma, 1 yumurta + 12 şişe sut diil tam tersi olacakti"
" Lutfen geldiginiz zaman kapiyi bi calar misiniz, sizinle goruşmem gerekiyor.. televizyonum bozuk oldugu icin dun Yalan Ruzgari`ni seyredemedim siz seyrettiyseniz neler oldugunu bana anlatir misiniz?"
" Sut şişelerini biraktiktan sonra yatak odamin camini tiklatsana... dun sabah tesadufen pencereden gordum seni, popon muhteşem..."
" Kizim milkshake istiyor.. siz mi yapip getirirsiniz ben kendim mi yapmaliyim?"
" Bebegimiz icin sut gerekiyor.. babasindan bu konuda bi hayir yok"
" Lutfen yarindan itibaren bana gun aşiri 2 şişe sut birakin, 3 gunde bir de tek şişe sut birakin, ama Perşembe ve Cumartesi haric cunku onlar sut icmek
istemedigim gunler.."
" Arka kapi acik.. sutu buzdolabina koy, cekmeceden parani al, lutfen paranin ustunu bozuk ver akşam bingo oyniycaz.."
" Lutfen bugun icin sut birakmayin.. bugun derken yarini kastediyorum cunku ben bu notu dun yazdim... yoksa bugun mu?"
" Sutu birakmaya geldiginizde lutfen ocaktaki yemegin altini sondurun, kopegi dişari cikartin, gazeteyi iceri alin.. Not: sut istemiyorum"
" Sut istemiyoruz.. 14 numaraya da sut birakma cunku sevgilisi dun gece kadini testereyle dogradi...ben biliyodum zaten adamin manyak oldugunu, bakişlari bile bi tuhafti.."
:dil::dil::dil:

C

canan.dere

Misafir
Lutfen bugun icin sut birakmayin.. bugun derken yarini kastediyorum cunku ben bu notu dun yazdim... yoksa bugun mu?"

bu cok komkmiş yaa :D:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar