Duyuruyu Kapat
Hanimefendi: kadınlara özel bir şekilde sağlık, giyim, beslenme, diyet ve benzeri kısaca her konuda destek veriyor. Türkiye'de tek kaynak olma yolunda hızla ilerleyen Hanimefendi.com, üyeler dışında ziyaretçilere açık yapısıyla da paylaşım mantığının hakkını vermeye çalışıyor. Siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ücretsiz kayıt olabilir ve aramıza katılabilirsiniz. Sensiz bir kişi eksiğiz... :)
Duyuruyu Kapat
Instagram 180T
Facebook 10K
Twitter 138T

Alman Pastasi+Zeytinli Pogaca+Elmalı Çörek+Simit Çörek+Sakallı Poğaça (Ayni Tariften)

Konu, '''Hamur İşi''' kısmında nk83 tarafından paylaşıldı.

  1. Şekerpare

    Şekerpare Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    14.498
    Beğeniler:
    20.504
    alman pastasına bayıldımm :1:
     
    SILA ve nk83 bunu beğendi.
  2. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063

    [​IMG]

    Yukarıdaki zeytinli poğaçanın içine pırasalı
    sivribiberli lor konmuş hali (hamuru aynı mayalı hamur) şeklinde de oynama
    yapmıştım hamuru biraz açıp sağdan ve soldan kesik
    atılıyor karşılıklı olarak kapatılıyor...
     
    Şekerpare bunu beğendi.
  3. kedijik

    kedijik Daimi Üye

    Kayıt:
    9 Aralık 2009
    Mesajlar:
    9.606
    Beğeniler:
    11.920
    Pratik zeka ürünü
    Ellerlne fikrine sağlık
     
    nk83 bunu beğendi.
  4. Aslı Oktay

    Aslı Oktay Daimi Üye

    Kayıt:
    30 Haziran 2011
    Mesajlar:
    13.725
    Beğeniler:
    20.209
    ahanda ıste bu tarıf nk'm harıkasın kuzum ya ben bunu bıraz bol yapıp carsamba gunku mısafırlerım ıcınde dondurucuya atarım nasıl olur :evet:
     
  5. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063
    :eek:pucuk:

    Ben hiç dondurucuya atmadım sonradan tadında bir farklılık oluyor mu Aslı :cay:
     
    Aslı Oktay bunu beğendi.
  6. Aslı Oktay

    Aslı Oktay Daimi Üye

    Kayıt:
    30 Haziran 2011
    Mesajlar:
    13.725
    Beğeniler:
    20.209
    yok canım olmuyor ben defalarca dondurucuyla hasır nesır olmus bırıyım bu konuda :nk:
     
    nk83 bunu beğendi.
  7. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063
    İyimiş o zaman :eek:
     
  8. Şekerpare

    Şekerpare Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    14.498
    Beğeniler:
    20.504
    Süpersin

    Bende aynı tariften değişik şekiller üreterek aynı fırına koyup pişiriyorum.Sonra hangisini daha çok bğenirsem sık sık o şekli yapıyorum :)
     
    nk83 bunu beğendi.
  9. bitter_im

    bitter_im Admin

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    63.968
    Beğeniler:
    52.427
    Sakallı poğça dedigin şu lorlu olanmı oluyor :acep:
    Ellerine saglık bacımmm :huhuu::balkopugu:
     
    nk83 bunu beğendi.
  10. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063
    En ortadaki maydanozlu olan

    Çok sağol bacım
     
    bitter_im bunu beğendi.
  11. nazlibug

    nazlibug Yeni Üye

    Kayıt:
    15 Eylül 2015
    Mesajlar:
    13
    Beğeniler:
    10
    çook iştah açıcı duruyo.. olsada yesek :selam: bende fotosunu çektim telime yapıcam bir ara hamurişi gününde ehehe -alkis:sevindirikasli:
     
    nk83 bunu beğendi.
  12. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063
    Bu hamur çok amaçlı :D istediğiniz şekle girer o yüzden de çok kurtarıcıdır :nk: