Allahin adaleti!

uzak

Yeni Üye
Katılım
16 Temmuz 2011
Mesajlar
4
Tepki
8
Puan
3
Yaş
34
Konum
münchen
Merhaba bayanlar!
ben gecen ay su yaziyi yazmistim
"Merhaba bayanlar,

haftalardir hergün agliyorum... perisan bir haldeyim. Konusucak kimsem yok ama nasihatta ihtiyacim var. Lütfen bilgilerinizi, dini ve mantik, benlen paylasin.

Olay su: Sen bir adamla, 29 yasinda, amerikada beraberdim... benim üniversitem icin geri dönmem gerekti. söylemesi ayiptir, benimle iliskiye girmek istiyordu... ben ona söylemistim, genc kizligimi ama zor yapti ve bende onu kaybetmekden korkdugum icin izin verdim... cok pismanim... bana söz vermisti, yanima gelecekti,... plan benim okulumu bitirip geri gönünce yine beraber olucaktik...
yaklasik 4 hafta önce konustuk ve bana yeni bir kiz arkadasi oldugunu söyledi ve gelemicegini... artik benlen konusamicagini...
dünya basima yikildi... yapicagim hic birsey yok, tek Allahima yalvariyorum bana bir yol görtersin diye... Kimseylen konusamiyorum... Hergün agliyorum... dua ediyorum... eyer onda hakkim varsa helal etmedigimi ve yeni arkadasliginin onun icin hayirli olmamasini... Sizce ben mazlummuyum yoksa hersey benim aptalligimmi? "

dedigim gibi haftalarca agladim bu aksama kadar. Simdi bir sey ögrendim. meyer suan beraber oldugu kiz onu aldatiyormus...Size yemin ederim, edilen duaniz hic bir sekilde kaybolmuyor. eyer bir zaman duaniz kabul olmazsa SAKIN ümizsizlige kapilmayin!! Yüce Rabbim herseyi görüyor! ondan korkun ve cok tövbe edin emirlerini yerine getirin! O süpesiz yaptigimiz herseyi görüyor! Hepinize saglikli ve bol Allah askli bir hayat diliyorum!
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Uzak bunu nasıl öğrendin?
bu başına geldi pişmanım diye sana dönerse kabul edermisin.Bana sorarsan kabul etme derim,böyle bir adamdan iyi koca olmayacağını söyleyebilirim sana.::durbun:
 
N

Nelly

Misafir
artık kimse böyle şeylere önem vermiyo ama senin önemsemen çok güzel bir şey çünkü artık türkiyedeki herkes yapıyo böyle şeyler. bence çok kafana takma kendini üzme
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
Yaşın genç bir hata yapmışsın.....
Ama bu senin sınavın ya geçer ya kalırsın...
Hiç bişey bitmemiş bence herşey senin için yeni başlıyor...
O kadar çok tanıdığım var ki senin durumunda olan Hayat halen devam ediyor...Sakın ümitsizliğe kapılıp çaresizliğe sokma kendini...
Hayır ve şerde Allahtandır.
Seni bu halinle kabul edecek bir prens çıkacaktır Allahtan herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah...
 
Katılım
21 Temmuz 2011
Mesajlar
39
Tepki
12
Puan
8
Konum
avrupa
senin tek suçun bu adamı kaybetmemek için yapmak istemediğin birşeyi yapman ama suçunu tartışacak değiliz olmuş bitmiş geçmiş olsun..
ne olursa olsun kendini böyle biri için kahretme mutlu olmaya çalış senin mutlu olman ona batar zaten, kalbin temizmiş ki ahın yanına kalmadı bundan sonra kendin için neler yapabileceğini düşün herşey gönlünce olsun..
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
bu kadar intikam bence yeterli değil
bekleyelim belki adamın başına daha da korkunç şeyler gelir:huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst