Allah başka dert vermesin ama...

M

madesam

Misafir
kızlar benim derdim evdeki bardak tabaklarla normalde hiç bir şey kırmayan ben bir ayda iki bardak bir tabak iki kase son olarak da sabah porselen demliğin kapağını kırmış bulunmaktayım.. maddi olarak üzülmüyorum ama bunlar benim elimden kaymıyo resmen uçuyo sanki kırılcakları varmış da ben vesile oluyormuşum gibi:) adım sakara çıktı:( bir de perşembe günü beni köpek kovaladı ve stresten her yerimde fındık büyüklüğünde kaşıntılı benekler çıktı gece kaşınmaktan uyku yok gündüz kaşınmaktan iş yapamıyorum kaç kere duşa girdiğimi sayamıyorum şimdi bir tane daha çıktığını farketmiş bulunmaktayım:( buna iyi gelecek bişi bilen var mı tuzlu su ve kolonya dışında az sonra eczaneye gidecem ve ilaçla merhem alıcam durumum çok komik:) yirmi otuz yerim aynı anda kaşınıyor:) neyse sorum şu ben neden her şeyi kırmaya başladım kaşıntılarıma bir çare medetttttt

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
böyle bir şeyin sebebi olurmu bilmem madesam
yani aniden mutfağı kırıp dökmenin:cee

bende hiç kırkmam hiç kırmam bir başlayıncada bayağı bir seriyi bitirirm:hihi:
su bardaklarını mesela hiç kırmam uzun süre kullanırım bir kırmaya başlayınca biter:hihi:

kaşıntıların için dr. görün diyecem bugün haftasonu
geçmiş olsun

OP
M

madesam

Misafir
böyle bir şeyin sebebi olurmu bilmem madesam
yani aniden mutfağı kırıp dökmenin:cee

bende hiç kırkmam hiç kırmam bir başlayıncada bayağı bir seriyi bitirirm:hihi:
su bardaklarını mesela hiç kırmam uzun süre kullanırım bir kırmaya başlayınca biter:hihi:

kaşıntıların için dr. görün diyecem bugün haftasonu
geçmiş olsun

arıyorum valla normal değil ya benim psikolojim bozuldu onu bunu kırıyorum ya da cana geleceğine mala geliyor:) keşke öle olsa.. kırdığım şeylerin maddi değeri yok ama evin her yerine camlar saçılıyor ya ağlayasım geliyor inan.. kurşun mu döktürsem napsam:acep:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
sen bilirsin ama ben hiç kurşun döktürmek falan gibi şeylere inanmam

bu bir dönemdir madesam geçer bekle...

OP
M

madesam

Misafir
kurşun işin şakası tabi ki:) ama şimdi de yeni açtığım çorabımı kaçırdım.. ne demiş barış manço: insanın ters gitmeye görsün işi.. muhallebi yerken kırılır dişi...

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
bende geçen sene wc yi domastoslen yıkayınca terlikleride yıkadım durulamadan ayaklarıma giydim en son ayaklarımı yıkadım birkaç saat sonra uyuz gibi kaşınmaya başladım vücudumun her tarafı kızarıp kabarmıştı resmen, doktora gidip serum yedim aşırı alerji reaksiyonu oluşmuş domastostan dolayı...kıss okuyunca bu aklıma geldi..
kurşun murşun döktürme bunlar batıl inançlar sen en iyisi evde bol bol ayetel kürsi felak nas oku..

OP
M

madesam

Misafir
bende geçen sene wc yi domastoslen yıkayınca terlikleride yıkadım durulamadan ayaklarıma giydim en son ayaklarımı yıkadım birkaç saat sonra uyuz gibi kaşınmaya başladım vücudumun her tarafı kızarıp kabarmıştı resmen, doktora gidip serum yedim aşırı alerji reaksiyonu oluşmuş domastostan dolayı...kıss okuyunca bu aklıma geldi..
kurşun murşun döktürme bunlar batıl inançlar sen en iyisi evde bol bol ayetel kürsi felak nas oku..

döktürmem canım ya batıl olduğunu biliyorum da sinirlerim boşaldı artık hepsini kırcam oturup bi daha kırdım ettim sıkıntısı yaşamayacam:) plastik bardak tabak kullanmaya başlayayım bari bulaşık derdi de olmaz:)

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
kuzum sakarlik deme ya insanin bazen oluyo oyle zamanlari elinden kayiveriyo insanin bazen bende de olur ama onem verme gecer
su kasinti meselesinde de doktora git canim alerjiktir buyuk ihtimalle ama doktora gorunmende fayda var

OP
M

madesam

Misafir
kuzum sakarlik deme ya insanin bazen oluyo oyle zamanlari elinden kayiveriyo insanin bazen bende de olur ama onem verme gecer
su kasinti meselesinde de doktora git canim alerjiktir buyuk ihtimalle ama doktora gorunmende fayda var

sağol bitanem yaa.. ya aslım neden arka arkaya gidiyor anlamıyorum ayda bir tane olsa takmayacağım geçmezse doktora giderim mutlaka ama haftasonuna denk geldi işte ben şans yok:) kaşınmaktan ölüyorum:)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
tatlım tuzlu su ve kolonyayla olacak iş yok bence.bianönce doktora git kremini al ve o kaşıntılarından kurtul.

sakarlık konusunda tavsiye edebilecek bişey bilmiyorum :hihi: az daha dikkat :hihi:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Madesam bu sakarlık tuttumu tutar sonuçta geçici bir durum kaşıntıda öyle ben bunu yazana kadar geçmiştir işallah:huhuu:

OP
M

madesam

Misafir
Madesam bu sakarlık tuttumu tutar sonuçta geçici bir durum kaşıntıda öyle ben bunu yazana kadar geçmiştir işallah:huhuu:

sakarlık konusunda bugün şimdilik iyiyim ama alerjilerim kollarıma da sıçradı eşim bu kadar da uyuz olduğunu bilmiyordum dedi:)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Madesam bende kırardım gençken ama artık kırmıyorum yaşlandım.Çay bardakları tükenirdi çoğunlukla.

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Bende aslıya katılıyoruım bazı dönemleroluyor herşey arka arkaya geliyor.
O yüzden canım çok takılma anı doya doya yaşaaa....
Öpüyorum seni kocamann...

OP
M

madesam

Misafir
Bende aslıya katılıyoruım bazı dönemleroluyor herşey arka arkaya geliyor.
O yüzden canım çok takılma anı doya doya yaşaaa....
Öpüyorum seni kocamann...

sağol kuşumm anı kaşınarak yaşıyorum bu aralar ama keşke daha fazla kolum olsaydı diyorum yetişemiyorum hepsine yaaa

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
:)canım ya trajı komik Geçmiş olsun öncelikle:lilav:

Nazara inanırım...ama kurşun olayına girme istersen..
Kaşıntı o bendede var kronik :sinifsinif:hemen kaşınırım benim kullandığım bir tablet var ama doktora gitmelisin eminim uygun olanını o bilip verecektir neden kaynaklıysa umarım geçicidir..Rabbim bizi nazarlardan korusun:panter:

OP
M

madesam

Misafir
:)canım ya trajı komik Geçmiş olsun öncelikle:lilav:

Nazara inanırım...ama kurşun olayına girme istersen..
Kaşıntı o bendede var kronik :sinifsinif:hemen kaşınırım benim kullandığım bir tablet var ama doktora gitmelisin eminim uygun olanını o bilip verecektir neden kaynaklıysa umarım geçicidir..Rabbim bizi nazarlardan korusun:panter:

sağol canım özel uğraşları sonucu koca eskişehirde müsait bir doktor bulamadım ara ara helak oldum neyse bakalım zarla zorla üçe randevu buldum randevu saatini bekliyorum

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bende öyleyim canım bir kere kırdımmı devamı geliyor
ve bana gelin kalktı evi yıktı diyorlar:kahkaha:
vücudunda çıkanlar için bişi diyemicem ama strestendir heralde.
dr gideceksin bir git bakalım ne dicek allah şifa versin canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar