Alev kiti & Flame Nedir?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
images


Alev kiti yada flame thrower lar tamamıyle egzos ucuna bir buji veya atesleyici baglanarak birde sprey tarzı bir enjektorlle benzını yakkıp egzos gazıyla dısarı atan bir sistem egzos icindeki izolasyonu eritmek dısında ve camurlugu cokta bir zararı olan birsey degil ..


Cihazımız devreye sokuldugunda aracınızın ateslemesini kısa bir sure için keserek eksoza cig(yanmamıs)benzin veya lpg atmanızı saglar.Eksoza atılmıs cig yakıtı cihazımız sayesinde atesleyerek eksozunuzdan alev cıkması saglanır.Bu uygulamanın aracınıza herhangi bi zararı yoktur.Yeni model araclarda katlizör bulunur.Katalizörün gorevi eksoza cig yakıt atılmasını engeller,dogal olarak aracta katalizör varsa iptal edilmesi gerekir.Aksi taktirde alev alamaz
sınız.Ayrıca yeni model araclarda motor devir sınırlama vardır,yani aracınızın motor devri belirli bi seviyenin ustune cıkamaz,atesleme sistemini keser.Halk arasında bu elektrik kesme diye bilinir.bizim cihazımızın yaptıgıda budur.


Montaj:

Montajı oldukca basittir.Elektrik sisteminde koruma olmayan yani aracınız yuksek devirlerde elektrik kesmiyorsa kitimizdeki cıkıs sayesinde aracınıza elektrik kestirmeniz gerekecektir.
Aracınız elektrik kesiyor ise bu cıkısı kullanmanıza gerek yoktur.Sadece eksoz son susturucusun hemen arkasına bujiyi takmak.Ve uygun yere butonumuzu takmak yeterlidir.

Araclarda olması gereken ozellikler

*aracın son susturucusu performans/abart/öten eksoz olmalıdır(normal eksoz oldugu taktirde cıkan alevi goremessiniz)
*aracınızda katalizör bulunmaması gerekir varsa iptal ettirebilirsiniz.aracınıza herhangi bi zararı yoktur.eksoz gazlarının çevreye verdigi zarardan dolayı bunu en aza indirmek için kullanılan bi sistemdir.(katalizör oldugu takdirde eksoza cig yakıt gelmesi engellenir)
*aracınız dizel olmamalıdır,benzinli veya lpg li araclara uygundur...

Alıntıdır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst