- #3.421
Abla biz marketten hazır alıp pişiriyoruz ya da dışardan hazır alıyoruzBizde kışın yeriz çoğunluk ama o gün torun istedi yaptık biraz kilimanin önünde yoksa sıcakta çok iyi olmuyor hamuru zor oluyor

Abla biz marketten hazır alıp pişiriyoruz ya da dışardan hazır alıyoruzBizde kışın yeriz çoğunluk ama o gün torun istedi yaptık biraz kilimanin önünde yoksa sıcakta çok iyi olmuyor hamuru zor oluyor
Bende evde yapıyorsun sandımAbla biz marketten hazır alıp pişiriyoruz ya da dışardan hazır alıyoruzhiç yapmayı denemedim vallah
yok yav nerde o beceri, anca işe geliyoruz işteBende evde yapıyorsun sandım
Ne bileyim kız tepkin sanki evde yapıyorsun gibi geldi banayok yav nerde o beceri, anca işe geliyoruz iştebaşka bişeye zaman kalmıyor
Ne bileyim kız tepkin sanki evde yapıyorsun gibi geldi bana
Tembel hazır yapıyormuşAbla biz marketten hazır alıp pişiriyoruz ya da dışardan hazır alıyoruzhiç yapmayı denemedim vallah
Bnde bilmiyorumVallah biz hazır yemiyoruz evde kendimiz yapıyoruz
çalışıyooozzz napalıımm 9 saat çalışıyorumTembel hazır yapıyormuş
Bnde bilmiyorum
Anca restoranlarda yersek
Kız çok kolay ama aşamasıBnde bilmiyorum
Anca restoranlarda yersek
Hamurunu bilmim birde oymayıKız çok kolay ama aşaması
Çok iç hazırla hamurunu yoğur doldur ve haşla yada kızart
Iç kolay zaten açmak zor bilmeyenHamurunu bilmim birde oymayı
İçi yaparımda
Evet aparatları var onlar nasıl abla hiç denedin miIç kolay zaten açmak zor bilmeyen
Aparat olarak et makinasi var bende ama genelde bizlerde el açılır seni dediğin nasıl birşey bilmiyorumEvet aparatları var onlar nasıl abla hiç denedin mi
Böyle içli köfte şeklinde kolayca şekil veriliyor ama ben hiç denemedimAparat olarak et makinasi var bende ama genelde bizlerde el açılır seni dediğin nasıl birşey bilmiyorum
Ben onu bilmiyorumBöyle içli köfte şeklinde kolayca şekil veriliyor ama ben hiç denemedim
Plastik şekil veriyor oyma işlemi varya onu yapıyorAparat olarak et makinasi var bende ama genelde bizlerde el açılır seni dediğin nasıl birşey bilmiyorum