Elif_Eylul
Daimi Üye
Çarşaf böregi isteO nasıl bişi beya
Çarşaf böregi isteO nasıl bişi beya
Yani sizde açmalı meşhur ya ondan şey ettimKendi de açar, hazır yufka da alır o an ki işine bağlı. Ama şimdi temizlik yemek falan hazır yufka alır
OoooyyyyyyyyÇarşaf böregi iste
evet evet normal de öyle yapar da şu an yapacak çok işi olacak bi de tek, yufka aldırtırYani sizde açmalı meşhur ya ondan şey ettim
Bnce sadece ev halkına açsın diğerlerine hazır yeterevet evet normal de öyle yapar da şu an yapacak çok işi olacak bi de tek, yufka aldırtır
Bnm yerime de yeAaa güzel oluyor valla![]()
ya benim hiç öyle börekle işim yoktu nasıl göçmenim hayretBnce sadece ev halkına açsın diğerlerine hazır yeter
a101 de var hep oranın kötü mü acabaBnde baklava yufkası bulursam börek yapmak için alcam
Bime baktım bayrama yakın gelir dedi
Eee içinde olunca çok normalya benim hiç öyle börekle işim yoktu nasıl göçmenim hayretvaoovv oo falan demem yani böreğe
Oraya bakmadım okul çıkışı oraya bakayıma101 de var hep oranın kötü mü acaba
Benimkinler begenmedi onla böregiBnde baklava yufkası bulursam börek yapmak için alcam
Bime baktım bayrama yakın gelir dedi
Yaparsam yerimBnm yerime de ye
Yapma ya bn bi kere adaba böreği gibi yapmıştım sevmişlerdiBenimkinler begenmedi onla böregi
ohh sizin baklavalar yeterEee içinde olunca çok normal
Bizde hamur işi kültürü yoktur mesela et ağırlıklı ve salata türleri
Bi hamur işi tırnak pide, baklava
Yufkada koku varmisYapma ya bn bi kere adaba böreği gibi yapmıştım sevmişlerdi
Bozukmuymuş yaniYufkada koku varmis
Cins kızım benimkinler,bozuk olurmu,harcli kiymali yaptim hemde,kol böreği gibi,kuruymus falanBozukmuymuş yani
Ne kokusu harç filan sürülüyor
anneme desek senin toton kokuyor derCins kızım benimkinler,bozuk olurmu,harcli kiymali yaptim hemde,kol böreği gibi,kuruymus falan