ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Bu arada bende kuskusu bilmiyordum öğrenmiş oldum
karşıma çıkarsa alayım

Bi dene gör Bnde önyargılıydım çok beğendimyok onu yiyemem yaa
Denerim canım.olmadı kediler yerBi dene gör Bnde önyargılıydım çok beğendim
Hic böyle düşünmedimKız bence makarna ve kızartama demiş iki kere yazınca makarna kızartma bence öyle
Hee erişteyi diyirsin olabilirTavada börek gibi yapıyorlar ya onun gibi olabilir
Aaaa cok ilgincMakarnayı haşlayıp kızartıyonkız kaç gümdür yemek yemiyor doğru düzgün istedi yaotım bende kalori bombası
Fırında yaptım baya yaptım çünkü, 2-3 gün yeriz artıkFırındamı
Ayferdemi
Ciddi misin Karadeniz’de çok yapıyorlarAaaa cok ilginc
Ben sade tereyağlı yapıyorum
bende bilmiyordum öğrendimBu arada bende kuskusu bilmiyordum öğrenmiş oldumkarşıma çıkarsa alayım
Bizde erişteyle yapılır ama haslanmaz ki aynı kuru yufka gibi yaparızCiddi misin Karadeniz’de çok yapıyorlar
Nasıl yani hiç su konulmuyor muBizde erişteyle yapılır ama haslanmaz ki aynı kuru yufka gibi yaparız
Nasıl yani hiç su konulmuyor mu
Tadını bilmediğim birşeyi canım çekti
Minik makarna işte kız ahhah ben çektirerek yapıyorum. En son kapatmama yakın tereyağ atıyorum birazda çok güzel oluyorTadını bilmediğim birşeyi canım çekti
Ben kara buğdayı öyle yapıyom. Nerden bulurumki ben bunuMinik makarna işte kız ahhah ben çektirerek yapıyorum. En son kapatmama yakın tereyağ atıyorum birazda çok güzel oluyor
Genelde ya büyük marketlerde oluyorBen kara buğdayı öyle yapıyom. Nerden bulurumki ben bunu![]()
![]()
![]()
Çıkınca bakarım artık seneyeGenelde ya büyük marketlerde oluyor
Vardır kız büyük marketlerinizde dikkatli bakmamışsındırÇıkınca bakarım artık seneye