Elif_Eylul
Daimi Üye
Afiyet olsun ablaBu akşam iftardaydık tavuk kanata vardı izgara yanında salata ve fırında pişmiş yeşil biber ayran

Afiyet olsun ablaBu akşam iftardaydık tavuk kanata vardı izgara yanında salata ve fırında pişmiş yeşil biber ayran
halk geleneğine göre, çocuk sünnet edilirken genellikle sünnet giderlerini üzerine alan, sünnet sırasında çocuğun elini kolunu tutan, onun korkusunu gidermeye çalışan, daha sonra çocuk üzerinde babaya yakın bir hak sahibi olan kimseOoo afiyet olsun ablaaa, kivre ne oluyor?
çikolatalıysa yerimAdamı da yemezsin be![]()
he kirve yani biz de ondan yokhalk geleneğine göre, çocuk sünnet edilirken genellikle sünnet giderlerini üzerine alan, sünnet sırasında çocuğun elini kolunu tutan, onun korkusunu gidermeye çalışan, daha sonra çocuk üzerinde babaya yakın bir hak sahibi olan kimse
HeeSen biliyorsun
@mügüPirinci haşlamadan önce tuzlu suda bekletiyoruz , kaynayan suya tuz atılıyor, yıkadığımız pirinçleri ekliyoruz haşlanıyor makarna gibi pirinçler hafif yumuşayınca çok değil sert olacak suyunu süzüyoruz . Sonra çok hafif ısıda üzerine yağ az miktarda su demlemeye bırskılıyor.bizim yörede safranda atılır pilava
Afiyet olsun canımTaze fasulye akşamdan
Domates soslu sucuk
Pizza
Salata
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun, her gün tatlı yapıyor musunuzSemizotu yemeği
Menemen
Mantı
Çorba yapıcam bakalim ne
Tatlıda yapabilirim ama ne
Sagol canimAfiyet olsun, her gün tatlı yapıyor musunuz
ben bir tek annemlere kv lere giderken onlara yaptımSagol canim