- #1.681
Afiyet olsun ablaKızlar lahana sarması yapılmadı başka güne kaldı biz evi toplamaya gittik evi tadilat yaptıracağız kızım et sote şehriyeli pirinç pilavı ve çorba yapmıştı yanında ayran ve limonata vardı

Afiyet olsun ablaKızlar lahana sarması yapılmadı başka güne kaldı biz evi toplamaya gittik evi tadilat yaptıracağız kızım et sote şehriyeli pirinç pilavı ve çorba yapmıştı yanında ayran ve limonata vardı
Afiyet olsun canımBu akşam halamın yaptıkları
Mercimek çorbası
Kurufasülye
Pilav
Su böreği
Ispanaklı börek
Ekşimikli biber
Sucuklu paça
Baklava
Bakalım yarın ne yapılacak![]()
Sucuklu paça nasıl bişi sizin yöreden miBu akşam halamın yaptıkları
Mercimek çorbası
Kurufasülye
Pilav
Su böreği
Ispanaklı börek
Ekşimikli biber
Sucuklu paça
Baklava
Bakalım yarın ne yapılacak![]()
Arnavutlara has bişey paça deniyor bazı yerlerde kaşa deniyor sirkeli mirkeli değişik bişeySucuklu paça nasıl bişi sizin yöreden mi
Afiyet olsun
Benim keyfim yok üşütmüşüm azıcık banada yapın hayrınaHakkaten akşama ne yemek var yaaa
TemamSaol canımsende menü yaz
Kafadanmı yoksa aşadanmı üşüttünBenim keyfim yok üşütmüşüm azıcık banada yapın hayrına![]()
Hee ne yapcaz tek yayla çorbası yaptım dünden 1 enginar varHakkaten akşama ne yemek var yaaa
Afiyet olsunKızlar lahana sarması yapılmadı başka güne kaldı biz evi toplamaya gittik evi tadilat yaptıracağız kızım et sote şehriyeli pirinç pilavı ve çorba yapmıştı yanında ayran ve limonata vardı
Temam
Bugünkü menüm Bitto ne yaparsa artık bana![]()
Kafayı söylemiyorum o bende doğuştanKafadanmı yoksa aşadanmı üşüttün
Ben yaparsam sana veririm
Yapma ya çok geçmiş olsunKafayı söylemiyorum o bende doğuştan![]()
![]()
Boğazın şiş sabahtan beride titriyorum yatdım da biraz düzəldim. ilaçda yok evde eşim birazdan alıp gelicek
Aklima gelmiyor benimdeHee ne yapcaz tek yayla çorbası yaptım dünden 1 enginar var
Sağol canımYapma ya çok geçmiş olsun
Bahcede çalısmaktan,geçmiş olsun canımKafayı söylemiyorum o bende doğuştan![]()
![]()
Boğazın şiş sabahtan beride titriyorum yatdım da biraz düzəldim. ilaçda yok evde eşim birazdan alıp gelicek
Aklıma mercimek çorbası,kizartma geldiAklınıza gelenleri yazın ama kolay ve çabuk olanlardan![]()
Teşekkür ederim canımBahcede çalısmaktan,geçmiş olsun canım
Oruç varmi peki