Afiyet olsun canımBu akşam
Mercimek çorbası
Beğendili köfte
Sarımsaklı ekmek
Eeee misafir taş kökümü yicek kızBu akşam hiç bişey yokmisafir gelcek yemek yapmaya da yemeye de vaktim olmıcak
kahveye gelcekler yemeğe değilEeee misafir taş kökümü yicek kız
Iyi ozaman yaa git şoka al cikokahveye gelcekler yemeğe değilkahve yanında kurabiye çiko falan
kuzenim ben kurabiye falan alcam dedi bende çiko allırım tamamIyi ozaman yaa git şoka al ciko
Negüzel kuzen banada gelsinkuzenim ben kurabiye falan alcam dedi bende çiko allırım tamam
kuzenim her zaman yanımda canım oNegüzel kuzen banada gelsin
Eee sende hayrına bi kek çırpkuzenim her zaman yanımda canım o
evi temizlicemEee sende hayrına bi kek çırp![]()
Ee o zmn doğru demişevi temizlicemgeç belli oldu
kuzenime dedim de gerek yok dedi . Çalışmayanlara gidiyoruz kaldırıp bi yerlerini bişey ikram etmiyorlar sen çalışıyorsun dedi yapma
ZengoEe o zmn doğru demiş
Sal robotu sende toz al ohh miss
aynen öyle yapıcam, tuvaleti lavaboları temizlerim. bulaşık makinem yıkanmıştı onu boşaltırım. Boş olunca mutfak hep tertemiz oluyor . çarşafları falan akşamdan makineye atmıştım deterjanı aldırıp bir gece beklettim onları yıkayıp asarım. Eşimin geceden bıraktıgı dağınıklığı toplarımEe o zmn doğru demiş
Sal robotu sende toz al ohh miss
he bi de 3 ip çamaşır var onları toplayıp katlamam lazımaynen öyle yapıcam, tuvaleti lavaboları temizlerim. bulaşık makinem yıkanmıştı onu boşaltırım. Boş olunca mutfak hep tertemiz oluyor . çarşafları falan akşamdan makineye atmıştım deterjanı aldırıp bir gece beklettim onları yıkayıp asarım. Eşimin geceden bıraktıgı dağınıklığı toplarımneyse çok işim yokmuş
Bu akşam
Mercimek çorbası
Beğendili köfte
Sarımsaklı ekmek
Dün
Bakla
Makarna
Yogurt
Afiyet olsunKarnıyarık
Pilav
Cacık