Elif_Eylul
Daimi Üye
Afiyet olsun canımtarhanalı mercimek çorbası
Rüyamda etli bezelye yapıyordum bugün onu yapım diyorum
Pilav var
Salata

Afiyet olsun canımtarhanalı mercimek çorbası
Pilav var
Salata
Afiyet olsun abla hepsini senmi yicen yoksam hastasinAaşama
Ispanak
Yoğurtlu havuç
Mercimek köftesi
Spagetti makarna
Ben yemesemde oğlum var torun bende filiz onlar yesin ister arada bende kaynarım bal tutan parmağını yalar dimiAfiyet olsun abla hepsini senmi yicen yoksam hastasin
Eee aaşama yimekler hazır sıra anane torun süslenip dışarı çıkmakta
Soya soslu mantar
Köfte
Bulgur pilavi
Salata
tarhanalı mercimek çorbası
Pilav var
Salata
Afiyet olsun herkeseAaşama
Ispanak
Yoğurtlu havuç
Mercimek köftesi
Spagetti makarna
Kabağı sana yasaklıyorumKabak spagetti
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk
Allah senden çok merciİyi gezmeler
Soya Yi tavukta kullanıyorum hep..mantarda da denicem hep görüyorum sizde ... afiyet olsun şimdidenSoya soslu mantar
Köfte
Bulgur pilavi
Salata
Gitsin ödemlerKabak spagetti
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk
Kabak spagetti
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk
Afiyet olsun kızlarBenim akşama lahana sarması var..daha da parmağımı kipirtacak halim yokyogurtla artık yicekler..ben de peynir ekmek gibi kuru biseyler yerim.. afiyet olsun hanımefendiler
Ben yapiyorum cokguzel oluyor deneSoya Yi tavukta kullanıyorum hep..mantarda da denicem hep görüyorum sizde ... afiyet olsun şimdiden
Afiyet olsun canımKabak spagetti
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk
Afiyet olsun canımmBenim akşama lahana sarması var..daha da parmağımı kipirtacak halim yokyogurtla artık yicekler..ben de peynir ekmek gibi kuru biseyler yerim.. afiyet olsun hanımefendiler
Afiyet olsun canımFırında kaşarlı patates (dün börek yaptım onun harcı arttı birazkaşar koyup fırınlarım dedim
Ben bu günlere gelecek kız mıydım
bekarken elimi bişey sürmezdim
)
tavuk sote
kuskus
salata
Aaa epeydir yemiyorum deme öyle özledim. HahaKabağı sana yasaklıyorumkabakları bitirdin
Yo niye var yarın regl olcam galiba şişti ellerim karnımGitsin ödemlersen de yoktur gerçi diymi