MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Eşim dışarıda yiyor genelde pazartesi günleri kuru fasulye pilav oluyor çalışanların menüsüAfiyet olsun canımm, bizimde bugün firma menüsü sanırım ya da nohut :krizz
Eşim dışarıda yiyor genelde pazartesi günleri kuru fasulye pilav oluyor çalışanların menüsüAfiyet olsun canımm, bizimde bugün firma menüsü sanırım ya da nohut :krizz
evet maalesef, eskiden ben de yeter bıktım deyip dışardan yerdim ama şimdi dışarısı sağlıksız diye ne çıksa yiyorumEşim dışarıda yiyor genelde pazartesi günleri kuru fasulye pilav oluyor çalışanların menüsü
Bence de öyle daha mantıklı dışarıda ne sartlarda pistigini bilmiyoruz. Biz haftada bir ya eve söyleriz ya da gider yeriz pide,döner a da karışık ızgara falan.evet maalesef, eskiden ben de yeter bıktım deyip dışardan yerdim ama şimdi dışarısı sağlıksız diye ne çıksa yiyorumen azından kimin yaptığını ne şartlarda yapıldığını görüyorum
aynen arada olur, bir dönem artık haftada 3-4 oluyorduBence de öyle daha mantıklı dışarıda ne sartlarda pistigini bilmiyoruz. Biz haftada bir ya eve söyleriz ya da gider yeriz pide,döner a da karışık ızgara falan.
Afiyet olsun canımKuru fasulye, pilav ve salata yapcam
Sağol canımAfiyet olsun canım
Aman o hep oluyor illa biri taş koyuyoraynen arada olur, bir dönem artık haftada 3-4 oluyorduyoldan çıkaran arkadaşlarda olunca
Ahaaa pişti olduk yaKuru fasulye, pilav ve salata yapcam
afiyet olsun canımmKuru fasülye
Pirinç Pilav (6 ay sonunda pilav yicek ev halkı )
Ispanak kavurma
Salata
Afiyet olsun canımKuru fasülye
Pirinç Pilav (6 ay sonunda pilav yicek ev halkı )
Ispanak kavurma
Salata
Ilk önce ben istedimAksama tekim biri bana yemeginden bir tabak veriversin
Sen direk yemek yapsın demişsin ben yaptığından bir tabakcık istiyorumIlk önce ben istedim
evde ne varsa değerlendircem çöpe gitmesin yazıkAksama yemek ne var
Ozaman fahriye sagolsunevde ne varsa değerlendircem çöpe gitmesin yazık
hamburger ekmeği kaldı 2 tane onları ikiye bölüp minik pizza yaparımOzaman fahriye sagolsun![]()