Bnde zeytinyağlı etli dolma sarma yaparken taze nane soğan Reyhan maydanoz sarımsak domates biber koyarım yazın güzel lezzet veriyor minik doğrayacanYaa çalıştığım villada nene vardi kadinin nenesi
Elinde etlidolma sarardi ama 1yapragi 3e bölüpte minicik olurdu,icinde dereotu ve maydanoz az pirinçli,tereyağ koyup pisirirdi enfes olurdu
Biber dolmasına yakışıyor da sarmaları annemde yapsa yemezdimYaa çalıştığım villada nene vardi kadinin nenesi
Elinde etlidolma sarardi ama 1yapragi 3e bölüpte minicik olurdu,icinde dereotu ve maydanoz az pirinçli,tereyağ koyup pisirirdi enfes olurdu
Kavurup ekmek arası yanına ayran offffKıymayı niye güzelce köfte yapıp yemiyoz![]()
![]()
![]()
Hehehehehh yarın tavuk yapam bariKavurup ekmek arası yanına ayran offff
@Bitttoooo bana yapsana sevabına ben çok severimHeee bi yapımda parmaklarını yersin
Sen bendensinKavurup ekmek arası yanına ayran offff
Tokat üsülü bilmim ki@Bitttoooo bana yapsana sevabına ben çok severimbide tokatlıların yaptığı var öyle yapan varmı aranızda etli ve hafif sulu pişirirler
Baklalı yemedim hiç ama etli ve sulusunu yedim okulda dernek başkanlığı yaparken hademenin eşi yapardı birde muska gibi üçgen sarardı onlarıTokat üsülü bilmim ki
Onlar baklalıda yapıyor sanırım.
Yurdumun yemekleri ne güzel vallaBaklalı yemedim hiç ama etli ve sulusunu yedim okulda dernek başkanlığı yaparken hademenin eşi yapardı birde muska gibi üçgen sarardı onları
Sen nerelisin?Yurdumun yemekleri ne güzel valla
Yeşil altın diyarıSen nerelisin?
Keske param olsa gezsem heryörenin yemeklerini tatmak istiyorumYurdumun yemekleri ne güzel valla
Kuru fasulye bulgur pilavı yayla çorbası
Akşama makarna kıymalı yanında salata havuclu meze yapacağım ayran herkese afiyet ❤
Hepinize afiyet olsunKuru fasulye
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Yogurt
Ay bende yaa özelikle Antep'e gitmek istiyorumKeske param olsa gezsem heryörenin yemeklerini tatmak istiyorum
Bendeee istiyorum yaAy bende yaa özelikle Antep'e gitmek istiyorum
Neyse canım bizde tarifleri denerik napalımBendeee istiyorum ya
Afiyet olsun canımAyferde karışık sebze ( patates, havuç, kabak)
Makarna
Yoğurt
Teşekkür ederiimAfiyet olsun canım