Akrep Yeni̇ayı: Kri̇zden Dönüşüm Başlıyor!

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Aynen ama evimize aldığımız şeylere de dikkat etmemiz lazım. Pirinç, bulgur vs. Bakiyatlar, et, balık tavuk vs. Paketlilere bile dikkat edin.
Pirinç ve bulgur un böceklenmemesi için ambarlarda ilaç atıyorlar içine, attıkları ilaç çok tehlikeliymiş. Sıcak suda tuzla bekletmeden pişirmeyin sakın:( ben öyle yapıyorum.
Bir de onlar var doğru. Ben biraz pimpirikliyimdir şüphe edersem yemem azıcık koksun etsin bırakırım tarihini görmeden yemem falan gıcıklıklarım işe yarıyor bu dönem ama işte olacaksa da oluyor

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Bir de onlar var doğru. Ben biraz pimpirikliyimdir şüphe edersem yemem azıcık koksun etsin bırakırım tarihini görmeden yemem falan gıcıklıklarım işe yarıyor bu dönem ama işte olacaksa da oluyor
İşte o enerji şuan daha yoğun. Başka zaman yersin birşey olmaz, başka bir yediğinle o zehri tolere edersin belki, şanslısındır etkilemez. Ama şuan ki gökyüzü koşulları bu etkileri desteklediği için etki etme gücü daha fazladır.

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Öldü mü ya ben en son entübe edildi haberini görmüştüm
O böcek ailesinin çocuğunu dışarı çıkartmaya çalışırken ki çaresizliği yüreğimi yaktı. Sen kalk Almanya dan memleketine gel seni böcek gibi kendi vatanında zehirlesinler. Olacak iş değil, cidden sinirlerim bozuldu izlerken. Kadere bak:(

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
İşte o enerji şuan daha yoğun. Başka zaman yersin birşey olmaz, başka bir yediğinle o zehri tolere edersin belki, şanslısındır etkilemez. Ama şuan ki gökyüzü koşulları bu etkileri desteklediği için etki etme gücü daha fazladır.
Bu etki ne zamana kadar sürecek?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar