Akıl almaz bir taciz hikayesi!

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
richard-duffy.jpg

Akıl almaz bir taciz hikayesi!

Gece yarısı hiç tanımadığı çiftin evine girdi, onların yatak odasına doğru ilerledi, ve...


İngiltere'de yaşanan olayda, 32 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Richard Duffy, akıl almaz bir tacize imza attı ve altı yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sabaha karşı saat beşte sarhoş haldeki Duffy, hiç tanımadığı bir çiftin evinin kapısını zorladı. Kapının kilitli olmadığını farkedince, gizlice eve giren Duffy, çiftin yatak odasına yöneldi.
Yatakta uyuyan kadını gören evli ve bir çocuk babası Duffy, yanındaki erkek arkadaşını hiç düşünmeden kadının yanına gitti ve boynuyla yanaklarını öpmeye başladı.
Erkek arkadaşının kendisini öptüğünü düşünen kadın, ilk başta durumu fark edemedi, ancak Duffy'nin konuşmasıyla dehşete kapıldı.
Sevgilisinin çığlıklarıyla uyanan erkek arkadaşı Duffy'nin peşine düşse de, beden eğitimi öğretmeni evden çıkarak izini kaybettirmeyi başardı.
Kadının yanağını öperken bıraktığı DNA'sıyla kimliği tespit edilen Duffy'nin, 1998 yılında bir saldırı suçlamasıyla zaten polis veri tabanında kaydının olduğu ortaya çıktı.
Görev yaptığı okulda, meslektaşlarının gözü önünde tutuklanan Duffy, çıkarıldığı mahkemece altı yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Duffy'nin isminin cinsel suçlular listesinde hayatı boyunca yer almasına karar veren Yargıç Anthony Hammond, açıkladığı cezayı "Kariyerin mahvoldu, ismin lekelendi ve tüm bunları düşünmek için çok vaktin olacak." cümlesiyle tamamladı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst