Ah Moda Vah Moda!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
[FONT=verdana,geneva]
zuhal-topal1.jpg


[FONT=verdana,geneva]

[FONT=verdana,geneva]Geniş Aile dizisinin oyuncularının ortak özelliği rüküşlük olsa gerek… Yeşim Ceren Bozoğlu’nun korkunç elbisesinden sonra Zuhal Topal Ayna Ayna’da!

[FONT=verdana,geneva]Göz tırmalayan yeşil renkli elbisesi, yakası ve belindeki taş işlemeleri yetmezmiş gibi eteğinde püskülleriyle Zuhal Topal; rüküş tanımının içini dolduruyor. Ayağındaki yüksek topuklu ayakkabılar özel davetler değil, günlük hayatta kullanım için uygun. Zuhal Topal yeterince renkli olmadığını düşünmüş ki altın rengi bir çanta da kullanmış.

[FONT=verdana,geneva]
zuhal-topal2.jpg



[FONT=verdana,geneva]Tahmin ediyorum ki Zuhal Topal dizi çekimleri sırasında boş vakitlerini moda dergisi karıştırarak değerlendiriyor. Dergide yeşilin trendi, yüksek topuklu ayakkabıların moda olduğunu duymuş, hiç düşünmeden üzerine geçirmiş.


[FONT=verdana,geneva]Bu arada Zuhal Topal’ın bu kıyafetler İsmail Cem Televizyon Ödülleri törenine katıldığını belirtmek isterim.


[FONT=verdana,geneva]Arzu Karabulut
Yüksek Topuklar – Moda Editörü
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
özellikle ayakkabılar çok uyumsuz olmuş bari çantasına uygun ayakkabı gıyseymiş:sigara:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.487
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Ben elbisesini beğendim açıkcası; ama ayakkabı olmamış:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst