Affedilen erkek yeniden aldatırmı?

M

mira

Misafir
Sorarım size;

Her zaman güçlü, yakışıklı ve erkek olduğunu hissettirmeli,

Onunla bir çocukmuş gibi her zaman ilgilenmeli,

Seks ortamını taze tutmak için fantazili ortamlar yaratmalı,

Ailesi, çevresi, kendisini eleştirmekten vazgeçmeli,

vesaire vesaire vesaire......

Diyelim kadın tüm bunları başarıyla yaptı. Sizce erkek aldatmazmı yani şimdi?

Belirli bir yaşa gelmiş, kariyer sahibi, cebinde parası, altında arabası, esprili, giyimiyle mükemmel, karizmatik bir erkeğin aldatmaması mümkün mü? Hele ki uzun süreli bir evlilikte veya evlilik şart mı yani ilişkide.

Bence evlenmeden uzun ilişkiler yaşamış erkekler de aldatabilir. Olay uzun süreli olmasında mı yatıyor yoksa?

Tamam bunun bir de karşı tarafı var. Yani birlikte aldattığı kişi olan kadın da var. Yani kadın da aldatıyor.

Ama gene de sorarım size; gururlu, şerefli, kendine saygısı olan kadınların yani aldatmayan kadınların suçu ne?

Her gün mükemmel olmak mümkün mü yani? Ya da aman kocam aldatmasın diye mükemmel olmaya çalışmak kadını yıpratmayacak mı? Lütfen söyleyin bana 10 yılı aşkın ilişkilerde aldatmayan erkek var mı? Hiç bununla ilgili araştırma yaptınız mı? Bir kere erkek aldatmışsa gene aldatır mı sizce?

Onu iyi temsil ediyorum. Ya! Gene yapar mı sizce?

OP
G

guzelcem

Misafir
güzelceme katılıyorum kesinlikle yapar
bana katıldığınız için çok çok teşekkür ediyorum irkek milleti nefislerinden kaynaklanıyor nede olsa.:kizdim::kizdim::kizdim:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
aldatan erkekler hep eşlerinin ilsizliğinden bilmem şunundan bunundan yakınıyolar o yüzden aldattıklarını ima ediyolar ama bayanlar açısından bakıldığında bi çok bayanın eşini aldatması için bi çok sbep var ama bi çoğuda aldatmıyor. bence ilişkiye özen göstermeli tamam ama aldatmanın bunula ilgisi olduğunu düşünmüyorum. bunlar olayın küçük bir boyutunu oluşturuyo ve çoğu zamanda işin kılıfı olarak kullanılıyor. maalesef toplumumuz aldatan erkeği hoş gördüğü için erkekler aldatmakta bir sakınca görmüyor. hatta bunu böbürlenerek arkadaş ortamlarında dile getirebiliyor. benim kişisel fikrim ise elinden geldiğince evine eşine özenini gösterirsin gerisi ise Allah a kalmış bişeydir O'na dua eder "eşimi doğru yoldan ayırma Rabbim" dersin.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
yaparda diyemem
yapmazda diyemem
kisiden kisiye deyisir bence
yani icinde varsa korkmaksizin alirmaksizin yine yapar huylu huyundan vazgecmez
yok hatasindan der cikarttiysa eger
esinin kiymetini bilir

nilhasret

Aktif Üye
Tepki
185
aldatilan erkek affedildigini bildigi :kizdim:icin yine aldatir ..ama bu sefer daha tedbirli olabilir
belki belirli bir sure aldatmayi unutur esiyle ilgilenir vs...
sonra gizliden yapma ihtimali daha coktur
aldatan erkek once kendini aldatiyor aslinda iyi bir seyler yaptini zannediyor :kizdim:
aldatan erkege bence :(:(affetmeden once cok iyi sartlar ve tedbirler konulmali bir dahaki sefere olursa eger (ins olmaz ) donemeyecegini bilsin ..............

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
kim bilebilirki hayatta hiç bişeyin kesinliği yok bazısı pişkindir yakalanır yine yapar bazısıda öyle pişmandırki asla yapmaz ama biz 4 4lükte olsak şartlar maddi durum ilişkimizin durumu erkekleri bu gibi yanlışlara itebiliyor ya sanal yada gerçekte aldatılabiliyoruz alah kimseye yaşatmasın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kişiden kişiye değişir bu allah kimseyi yoldan çıkartmasın binbir zorlukla kurulan yuvaları erkelerin nefsi yüzünden yıkmasınnn

eftelya

Aktif Üye
Tepki
123
100 ERKEKDEN 99 U KESİN OLARAK YENİDEN ALDATIR NASIL OLSA EVDEKİ BİR YERE GİDEMEZ YA ANNESİ BABASI İSTEMEZ YADA GİDECEK YERİ YOKTUR ÇOCUKLARINDAN VAZ GEÇEMEZ KADININ GİTMEMESİ İÇİN BİR ÇOK SEBEB VAR BUNU BİLEN ERKEK TE ALDATIR BİDAHA ALDATIR

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
bencede aldatır.boşuna dememişler alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor:kizdim:

OP
G

guzelcem

Misafir
aldatan irkeklerin vücudunu baştan aşağı kızgın yağı döküp etkisiz hale getirceksiniz bak bir daha yaparmı:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:

OP
G

guzelcem

Misafir
hahahahahha koptum vallahi :sigara: sıkıysa yapsın hahahhahaha

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
ciddi bir konuda güldürdünüz alemsiniz kızlar:)) Allah insanları şaşırtmasın diyeyim..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Her zaman güçlü, yakışıklı ve erkek olduğunu hissettirmeli,

Onunla bir çocukmuş gibi her zaman ilgilenmeli,

Seks ortamını taze tutmak için fantazili ortamlar yaratmalı,

Ailesi, çevresi, kendisini eleştirmekten vazgeçmeli,

vesaire vesaire vesaire......

Diyelim kadın tüm bunları başarıyla yaptı. Sizce erkek aldatmazmı yani şimdi?

Bu ılk paragrafa katılmam mumkun degıl.Ne yanı hayatımı onu ıdare etmekle mı gecırıcem?
Tam tersını dusunerek yazıyorum...
Her zaman guzel becerıklı oldugumu hıssettırmıyor
Sureklı ılgı gostermıyor
Seks ortamı fantazıden mahrum dolayısıyla taze degıl
Ailemı cevremı benı zaman zaman elestırıyor

Eee bu duruma gore aldatmalımıyım?

Hayat telası denen sey bıcoguna cogu zaman zaten engel oluyor ınsan hayatında.

Aldatmadakı sebepler bunlar degıl kı tamamen ego.Eger affedersen de yıne yapar yıne yapar...

Esler arasında sevgıden once kuvvetlı bır saygı varsa ne bu bahsedılenlerı bekler egoıstce ne de aldatır...

OP
G

guzelcem

Misafir
eşler arasında saygı da olsa samimi söylüyorum bu sefer de kadınlar irkekleri itiyor aldatmaya bu devirde kadınlardan korkulur, tabii irkeğin içinde varsa saygıyıda ayaklar altına alır yapar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar