Adım Adım Ombre Uygulaması!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
aBl9nB.jpg
Y5Qndj.jpg


1.Ombre uygulamasından önce.
2.Ombre uygulaması özel Ombre fırçasıyla modele kolaylıkla uygulanıyor.
8Eaq6k.jpg


3.Ombre uygulamasından sonra.
DkYzOl.jpg


Bu yazın en takip edilesi ana-akım saç trendi, şüphesiz Ombre'li ışıl ışıl saçlar. Bu trend saçlarında modayı yansıtıp, güneşin etkisini saçlara taşıyor hem de bunu saçlara hiçbir işlem uygulanmış hissi ve görüntüsü vermeden yapıyor! Sen de iç geçiriyor ama denemeye cesaret edemiyorsanız, yazımıza göz atabilir, kararını verebilirsiniz.
Renk geçİşlerİyle kendİne IşIltI kat!

1) Saçlarınızı ortadan ikiye ayırın ve güzelce tarayın. Ombre paketinden çıkan eldivenleri takın. Boya karışımını hazırlayın ve Ombre tarağına boyayı uygulayın.

2) Bu tarak sayesinde yaratmak istediğimiz yumuşak renk geçişlerini kendimiz kontrol edebiliyoruz. Bu yüzden Ombre uygulamasından çekinmemize hiç gerek yok. Tarağa döktüğünüz boyayı, saçlarınızın arkasından başlayarak ve önlerine doğru tarayarak saçlarınıza uygulayın. Kulak ya da çene hizasından başlamanızı tavsiye ederiz.

3) Renk uzmanımız, Ombreyi saçında en az 30 dakika bekletmeni öneriyor ve ekliyor: "Sonuç, sizin taban saç renginize ve boyanın saçta kalma süresine bağlıdır." Ombreyi saçlarına yukarıdan aşağıya doğru tarama hareketleriyle yedirin ve bekleyin.

4) Kutuda yazan bekleme süresini geçmemeye özen gösterin. Saçlarınızda en iyi etkiyi yakalamak için, boyama işlemi sonrası kullanımı için kutudan çıkan özel şampuanla yıkamayı unutmayın.

Not: Boya işleminden sonra besleyici yağlardan faydalanmak isteyebilirsiniz. Bu noktada L'Oréal Mucizevi Yağ tam da ihtiyacın olan ürün! Havuz kenarında da yeni saç rengini korumak için ideal.

Ombreli saçlar; her renge, her stile, her kombinasyona pırıltı katacak. Bu güzel yaz günlerinde hafif bronzlaşmış bir ten, mini bir kot şort, beyaz t-shirt ile çok yakışacak!
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 4.jpg
    4.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 36

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst