Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnmkini değişmiş gözüküyor ama aynıGene neyi degistirdin beeee yaaa offf
Bnde küstüm
Birlikte küselim

Bnmkini değişmiş gözüküyor ama aynıGene neyi degistirdin beeee yaaa offf

Gel küselimBnmkini değişmiş gözüküyor ama aynı
Bnde küstüm
Birlikte küselim
Kız ben anlamadım hamile kalmiş kız sinan’dan melek mi kızı?Bu a.b.i bence afraya aşık olcak öyle görünüyor
Behran afranın ablasına tecavüz etmemis,ablası ve sevgilisi birlikte olmuslar sanırım,behranda tecavuz etti diye kızım babasina söyleyip öldürdüyor
Melek kenanın kardeşi kızKız ben anlamadım hamile kalmiş kız sinan’dan melek mi kızı?
Kız işte ablası gebeymişş görmedin mi ? Melek dizine yattıgında geçmişe gidiyorAblası yaşadiklarindan sonra konuşamiyor,anlatamiyor ama anlıyor herseyi
Ama hâlaa çözemedim karmaşık bir mafya dizisi vuran vurana
Yattiğını gördüm sonra armut soymaya kalktım aKız işte ablası gebeymişş görmedin mi ? Melek dizine yattıgında geçmişe gidiyor

Armut daha önemliYattiğını gördüm sonra armut soymaya kalktım a

Çoçugumun boğazı sonuçta aArmut daha önemli

Anayım bn ana deÇoçugumun boğazı sonuçta a

Tüm dizileri izlemiyoruz bikeremTüm dizileri izlemek zorunda mısınızzz leen
Aaaa kargalar kısır kalırTüm dizileri izlemek zorunda mısınızzz leen
maşallahları var hatunlarınAyy bizde tam izlemiyoruz @Elif_Eylul armut soyuyor ben kızla oglanla cebelleşiyorum dimi kızAaaa kargalar kısır kalır
İzlenmezse
Bn 1 diziyi bile tam izleyemiyommaşallahları var hatunların
Hee nevardı izlesekTüm dizileri izlemek zorunda mısınızzz leen
Hee vallaAyy bizde tam izlemiyoruz @Elif_Eylul armut soyuyor ben kızla oglanla cebelleşiyorum dimi kız
Hee vallaarmut soyarken kim kimin kızı anlamayan ben
armut soymazken anlamayan ben 
Benim pek dizi kapasitem yok 5 sene hiç izlemediğim olmuştu uzak şehire bakayım dedim o da senin karın benim karıma dönünce bu sefer taşacak bu diziye bakayım dedim orada kaldım. Orası da aynı gibi karım da karım modu 
Salı günleri ama rüya gibi var galiba ogündeAkşammıydı kız o dizi bakmadım benBenim pek dizi kapasitem yok 5 sene hiç izlemediğim olmuştu uzak şehire bakayım dedim o da senin karın benim karıma dönünce bu sefer taşacak bu diziye bakayım dedim orada kaldım. Orası da aynı gibi karım da karım modu