Ay bu hafta kocam bakıyordu bana da diyor ki gel izleyelim. İlk sezon ben bayıla bayıla izliyordum da şimdi yok ya gitmiyor Aşırı saçmaladı.Onu izleme o gece sinyal gitsin bitince hemen gelsin
Ay bu hafta kocam bakıyordu bana da diyor ki gel izleyelim. İlk sezon ben bayıla bayıla izliyordum da şimdi yok ya gitmiyor Aşırı saçmaladı.Onu izleme o gece sinyal gitsin bitince hemen gelsin
Neye kız uzak şehiremiAy bu hafta kocam bakıyordu bana da diyor ki gel izleyelim. İlk sezon ben bayıla bayıla izliyordum da şimdi yok ya gitmiyor Aşırı saçmaladı.
Behran mıdır nedir yaa onunla afra yalı çapkınında baba kız degilmyidi?Yuhhhsizinde deniziniz taşsın
nolmuş kıza 
Evet ilk sezon daha güzeldi şimdi boranı getirdiler falanNeye kız uzak şehiremi
Bende orasını görmedim bu adamın kardeşi ile birlikteymiş galiba kızın ablası o da tecavüz edecekti sanki dahasını bende görmedimBehran mıdır nedir yaa onunla afra yalı çapkınında baba kız degilmyidi?
Birde behran mı mavinura ticaviz etmiş nolmuş gösterdmi orasını anlamadımnolmuş kıza
Evet biyere samanlık gibi mi nedir depoBende orasını görmedim bu adamın kardeşi ile birlikteymiş galiba kızın ablası o da tecavüz edecekti sanki dahasını bende görmedim
bilemedim öyle biyere kapattı kızı işte herkese şapur şupur bana gelince yarabbi sükür 

Bende oraya kadar izledim anlamadım valla ben dizden hiç bir şey. İnsanların Hepsi eskiden birbirlerine ile bağlı bakalım ne olacak A.B.İ nin açılımı ne acabaEvet biyere samanlık gibi mi nedir depobilemedim öyle biyere kapattı kızı işte herkese şapur şupur bana gelince yarabbi sükür
Evet sacmaladı ama izliyoz işte aAy bu hafta kocam bakıyordu bana da diyor ki gel izleyelim. İlk sezon ben bayıla bayıla izliyordum da şimdi yok ya gitmiyor Aşırı saçmaladı.
siz izlemeyin hıhBende orasını görmedim bu adamın kardeşi ile birlikteymiş galiba kızın ablası o da tecavüz edecekti sanki dahasını bende görmedim
Afranin ablasina tecavüz edip baskasını etmis gibi gösterdi babasida gidip sucsuz insani öldürdü valla ben öyle anladim aEvet biyere samanlık gibi mi nedir depobilemedim öyle biyere kapattı kızı işte herkese şapur şupur bana gelince yarabbi sükür

Açılımı afnanın büyük ihaneti aBende oraya kadar izledim anlamadım valla ben dizden hiç bir şey. İnsanların Hepsi eskiden birbirlerine ile bağlı bakalım ne olacak A.B.İ nin açılımı ne acaba

Oda olabilir aHaha
Ailem Bal İçinde

Evet sacmaladı ama izliyoz işte asiz izlemeyin hıh
Haha
Ailem Bal İçinde
Katılıyorum sana bu sefer
Gene neyi degistirdin beeee yaaa offf
Yok kim ben miiiğGene neyi degistirdin beeee yaaa offf
Yok ben hıhhhh küsssssYok kim ben miiiğ