İstediğim konu düşünmem lazımPazar günü sürprizistediğin özel bir konu var mı? Bu yılı bir atlatsam hayırlısıyla sonra merak ettiklerini çekebilirim
Teşekkür ederimÇok gecmis olsun

İstediğim konu düşünmem lazımPazar günü sürprizistediğin özel bir konu var mı? Bu yılı bir atlatsam hayırlısıyla sonra merak ettiklerini çekebilirim
Teşekkür ederimÇok gecmis olsun

Güzel şeyler düşünüyorum beğeneceğini düşünüyorumİstediğim konu düşünmem lazımGerçi sen o anın gökyüzü konularını bilip ona göre çekiyorsun ya herkesi bir yerden yakalıyor kafana göre çek biz her türlü dinleriz
Teşekkür ederim
Neptün balık gönül gözü demek zaten, çoğu insan in sezgileri bu dönemde yükseldi. ve sen Neptün Neptün karesi yaşıyorsun bu kare tetiklemiş olabilirSagol canim
Gönül gözü gibi birseymi a
Allah bu balığı benden alsın baskasina versin aNeptün balık gönül gözü demek zaten, çoğu insan in sezgileri bu dönemde yükseldi. ve sen Neptün Neptün karesi yaşıyorsun bu kare tetiklemiş olabilir

HaAllah bu balığı benden alsın baskasina versin a
ha 
kopuyorum şuan 

Kız Neptün balıkta senin Neptün ün balık değilAllah bu balığı benden alsın baskasina versin a

Hayy bu neptünün aKız Neptün balıkta senin Neptün ün balık değil![]()
![]()

HaHayy bu neptünün a
Nerde olcagina karar versin ozaman a
ha 

Olur söylerim NeptüneHayy bu neptünün a
Nerde olcagina karar versin ozaman a

Teşekkür ederim selamıda var dersen aOlur söylerim Neptüne![]()
![]()
![]()
![]()

Allah iyiliğini versin gül gül öldümTeşekkür ederim selamıda var dersen a

ama sana küstü sanki 

Ayyyy sesli güldümAllah iyiliğini versin gül gül öldüm![]()
Ben neptünle konuştum ocakta balıktan gidiyorum üzülmesin dediama sana küstü sanki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kız koç a girecekAyyyy sesli güldüm![]()
![]()
![]()
Sagolsun gitsin nereye istiyorsa
Küssünde gelmesin a

Şükürler olsunAllah iyiliğini versin gül gül öldüm![]()
Ben neptünle konuştum ocakta balıktan gidiyorum üzülmesin dediama sana küstü sanki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isterse boğaya girsin aKız koç a girecek![]()
![]()

Vıyyyyy başıma başıma gelenler senin ağzin ne söylirrrrr astrolojiiiii aheeeyyyyy aheeeyyyyyKız koç a girecek![]()
![]()
Yılbaşı özel horary baksana bize :şımarannkemojisi:Güzel şeyler düşünüyorum beğeneceğini düşünüyorum
o an sitedekileri kapsayan anın haritası genel bir konu üzerinde Ay dışarda deli deli gülüyorum millet delirdi zannedecekIsterse boğaya girsin a
Ama bogaya girerse kocamada girer olmaz![]()

Bana da gelmesin kapalıyız 2026'daKız koç a girecek![]()
![]()