Öncelikle konuk olmayı kabul ettiğin için teşekkürler
Bir sakıncası yoksa önce adınızı alalım :sirin: Eylül =)
Kaç Yaşındasın? 17 Yasindayim
Okul yada iş durumun nedir? Lise 3 Ogrencisiyim
Evli Misin?
Malesef =)
Evliysen çocuk varmı?
Çocuk varsa kaç tane?
Nerelisin? Baba Tarafi Edirne Anne Tarafi Ankara
Nerede Yaşıyorsun? İstanbulda
Konuk Olmakla Ilgili Ne Düşünüyorsun? Cok Eglenceli Gececek Ama Simdiden Korktum Ne Bu Sorular =)
Hobilerin:Kesinlikle Film Ve Müzik
Fobilerin
ek Bi Fobim Yok Sadece Gelen Haksızlıklara Sessiz Kalamıyorum =)
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? Türk Dizisi Seyretmiyorum Chuck Seyrederdim Onuda Bitirdim Suan The Walking Dead Despare Housewives i Takip Ediyorum
Tuttuğun takım? Tutmuyorum
En büyük takıntın nedir? Simetri =)
Giyim tarzın nasıldır? Gün İcindeki Halime Gore Degisiyor Sporda Olabiliyor Klasikte =)
En istikrarlı olduğun konu nedir? Hakkımı Sonuna Kadar Aramam Ne Pahasina Olursa Olsun =)
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? Asla Asla Dememeyi Ogrendim Hayatta
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi? V For Vandettanin Hic Birsahnesini Unutmam Valerianin Mektubu Kısmı Beni Cok Etkılemisti
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun?
Hersey Mutlu Edebilir En Kücük Sey Bile =)
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? Lise 1
En sevdiğin smile hangisi?
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? Para Sans
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? Eylül İsmimden Geliyor Sonbahari Cok Severim Zaten V ise V For Vandetta'dan Geliyor
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler? Suana Kadar Her Üye Dikkkatimi Cekti Hatirladiklarimi Yazabilirim Maavera Nk83 Aslı Oktay Hülya Ayser* elif20 NilayG Bitter_im Adini Unuttugum Varsa Simdiden Ozur Dilerim =)
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? Peygamber Sabri Var Sende Derler Ya Bendede Var Sanirim
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ? Kitap Yazamam Sanirim
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün?Hayatta Hep Mutlu Kalmakta Cok İyiyimdir Pes Etmem. Zayif Yanim Herkesi İyi Biri Sanmamdi Ama Sanirim Bunuda Aştım =)
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun? Bisikletimle Cok Oynadigimi Hatirliyorum.
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? Kiyafet Giyim Tarzi Sorular Sorulmazsa Cok Makbule Gecer Demistim =)
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? Eeeiisyaaaan =)
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Her Olaya Mantikli Bakabilmemi Seviyorum Her Adimini Düsünürürüm. Begenmedigim Yonum Herkese Herseyi Anlatmak Olabilir =)
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? Acık Yesili Severim Kahverengiyi PEk Sevdigim Soylenemez
En sevdiğin söz ne? Caresizseniz Care Sizsiniz
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? Kulagima Güzel Gelen Her Müzigi Dinlerim Yabancı Agırlıklı Dinliyorum.Rihanna Linkin Park Eminem Katty Perry Hilary Duff Gibi İsimleri Dinlerim.Türk Müzigi Olarak Emre Aydin Ve Grup84 'ün Müziklerini Severim
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? Asla Yalvarmam
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? Silerdim
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden? Hemen Hemen Herbolumu Takip Etmeye Calısıyorum Ama Zamanimi Genelde Online mesajlaşma arşivi'nde Harciyorum
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? :sarki:Son Günlerin Vazgecilmezi Rihanna Unfaithful Kulagima Hos Geliyor =)
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?Yerimde Duramamki =)
En beğendiğin aktör/aktrist? Bir Sinema Sever Olarak Sanirim En Sevdigim Aktor Sudur Diyemeyecegim Bir Cok Sevdigim Aktor Var
Sen ve eşin yada sevgilin hangi aktrist ve aktör olurdunuz? Ben Yvonne Strahovski Tabiki Oda Dogal Olarak Zachary Levi
Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? Sessizlik Benim Olayimdir =) Cok Sessiz Oldugumu Soylerler Gerektiginde Konusurum =)
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? Hataya Ve Kisiye Gore Degisebiliyor
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun
) neler görüyorsun? Daha O Kadar Sey Yasamadim Dur Bakalım Onumde Uzun Bir Yol Var =)
Bugünlerde en çok duyduğun söz? Paran Varmi Knk
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Bilemiyorum.
En çok neye sinirlenirsin?
Saygisizliga
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?Soguk ve Yagmurlu Birgünde Sahilde Sicak Cikolata Esligiyle Gezmek
En sevdiğin söz nedir? Seni Seviyorum
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ? Yalan Soylemiyorum Her Zaman Acık Sozlu Ve Soguk Kanlı Bi Sekilde Dogruyu Soylerim
Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi?
Kolumdan Zorla Cekistirirler Ama İnat Deilmi Oturcam Ben
Lakabın varmı? Hyr
Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın
Herkesi Alırdım Bir Tatil Yapardim Hytm Fenami
Duygusalmısınız,mantıklımı? Her İkiside Var Bende =)
Cesurmusun korkakmı? Cesurum.
Günlük tutar mısın? Hyr
Hangi mevsimi seversin? Neden? Sonbahar. Biraz Soguk Biraz Yalnizlik =)
Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı? Muhabbet Kusu Besliyorum Her Hayvani Severim =)
Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden
) Digerlerini Okumaya Korkuyorum Bunlari Bile Zor Cevapladim =) Her Soru Harikaydi Tesekkürler =)
En sevdiğin bayan ve erkek ismi? Katharine ve Jack
Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? Cips ve Cikolata Vazgecilmezdir
Sence "sen" nasıl bir insansın? Bilemiyorum Kendi Halınde İste Siz Soyleyin Ben Nasıl Biriyim =)
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Maneviyat'a Cok Onem Veririm
Benzetildiğin biri varmı? Kim? Esgeçelim =)
Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Aşk:Hayatta Her İnsanin Yasamasi Gereken Harika Bir Duygu
Sevgi:Cogu Sorunun Anahtari
Güven:Güvenmek Bambaska Birsey Benim İcin Kendime Güvencim Sonsuz Peki Ya Digerlerine Bilemiyorum.
Evlilik:Yalnizlık Allaha Mahsustur Sart =)
Dostluk: Fedakarlıktir Dostluk Karsiliksiz Sevgidir Güvenmektir Belkide
Para: En Cok İstedigim Seylerden Birisi Ama Kendisinden Nefret Ederim
Çocuk:Mutluluk Fedakarlik Hayatin Herseyindir Cocuk
Yalan:Bir İnsanin Yapabilecegi En Kotu Hata
Ölüm: Herkesi Korkutur Bu Kavram Kacinilmaz.
Hayat: 1 Kere Yasabilecegim Bir Sey İYi Mutlu Olmaya Bakarim =)