6.Hissinize Güvenir misiniz?Başınızdan geçen bir anınız var mı?

6.Hissinize Güvenir misiniz?Başınızdan geçen bir anınız var mı?

• Evet güvenirim..

Kullanılan: 19 70,4%
  • Hayır güvenmiyorum..

Kullanılan: 3 11,1%
  • Bilmiyorum,kararsızım..

Kullanılan: 5 18,5%

• Kullanılan toplam oy
    27

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Hani bazen olur ya içimizdeki sesi dinleriz ve bir şeyi erteler yada yapmaktan vazgeçeriz..sonrasında da iyiki içimdeki sesi dinlemişim deriz..İşte o anlarda!!!
6.Hissinize Güvenir misiniz?Başınızdan geçen bir anınız var mı arkadaşlar?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Bilmiyorum. Arada güvendiğim olur; ama aklıma gelen bir anım yok açıkcası.

böcegimm

Daimi Üye
Tepki
284
güwenirim.küçük bi örnek...tehlikeli bi iş yapıcağım zaman wazgeçmek istersem başıma bi iş gelir mutlaka ,,ama korkmadan yaparsam karlı çıkan hep ben olurum -zebani

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim 6. hissim genelde baçkalarının başına gelebilecekler konusunda işliyo yani sen bunu yapıyosun ama bak gör şöyle olacak oluyo kendimde çok işlemiyo:)

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
guvenmem 6.hıssım yoktur cunku ama arada bazı seyler tutar mesela gecne gun arkadasımı ruyamda gordum arabasını satmıs aradım sok oldu ruyana nasıl malum oldı dıye:D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.360
Evet 6.hissime güvenirim içime birşey doğsa yada o an aklımdan evet şöyle olcak desem bu oluyo mesela daha akşam Türkiye ve Sırp'ların basket maçını izlerken yeniliyorduk eşim sinirlendi ve tamam kapatalım bu maçı biz alamayız dedi ben de hayır kapatma biz öne geçicez ve geçtiğimiz gibide bir sayı farkla bile olsa finale çıkıcaz dedim ve oldu eşim sana inanamıyorum dedi bunun gibi birçok olay başımdan geçiyor özellikle ailemle ve akrabalarımla ilgili gördüğüm rüyalar da hep çıkar bu yüzden ben inanıyorum 6.hissimin kuvvetli olduğuna

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.091
Çok güvenirim en basiti bir anda derbeder bir şekilde oturuyorsam içimden bir ses git giyin saçını başını toparla der ama yorgunluktan yere yapışmışımdır mesela ve hazırlandıktan kısa bir süre sonra muhakkak önemli biri yada birileri gelir ve iyiki yayılmamışım derim :) yada ilk defa gördüğüm biri bende anlam veremediğim bir şekilde rahatsızlık uyandırmışsa kesin ilerde bir problem yaşarım o insanla aslında çok şeker gözüküyordur hiç bir defosu yoktur ama his işte...

Rüyalarımda birebir çıkar çok rahatsız edici olabiliyor bazen...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benim birde böyle bir olay var.
örnegin carsida falan uzaktan birini görsem ve bir arkadasima falan benzetsem sonra onun olmadigini anladiktan kisa bir süre sonra gercekten o kisiyi görürüm
yada örnegin icimden derimki camasir mkinesi yada baska birsey coktandir bozulmadi en kisa zamanda bozulur:sinifsinif:

Tepki
914
abim kpss tercihi yapacaktı ..bana seç bi il yazacağım dedi ..tercihleri arasında olmayan aklından geçmeyen bir il vardı ..burayı yaz ..burayı kazanacaksın dedim ....yazdı ve kazandı ...kazanırsam dile benden ne dilersen demişti ama daha dileyemedim :kptmya:

dayımın oğlunun öss tercihini bilmiyordum hiç ...şu üniversite şu bölümü kazanacaksın dedim ...orayı kazandı ...

arkadaşlarımın kpss de atanıp atanmayacaklarını atanacaklarsa nereye atanacaklarnı hep bilmişimdir ...
eşimin kpss tercihini ben yaptırdım ..kazanacağı yeri de ilk tercihe yazdırdım ..biliyordum orayı kazanacağını ..kazandı da ..

ailede hasta olacak ölecek olanları rüyamda görmüşümdür önceden ...

kardeşimin eşinin askeriye tayininin nereye çıkacağını bilmiştim mesela ...
bu bilme olaylarımda herhangi bir il v.s. bilgim yoktu ..sadece içimde hissederek bilirim ...

yakında medyumluk yapsam mı ne ii para kırarım heee...

:kptmya:

hislerim aşrı kuvvetlidir ...
bir şeye şöyle dersem öyle olur ya da öyledir yani söylemesi ayıp :)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
abim kpss tercihi yapacaktı ..bana seç bi il yazacağım dedi ..tercihleri arasında olmayan aklından geçmeyen bir il vardı ..burayı yaz ..burayı kazanacaksın dedim ....yazdı ve kazandı ...kazanırsam dile benden ne dilersen demişti ama daha dileyemedim :kptmya:

dayımın oğlunun öss tercihini bilmiyordum hiç ...şu üniversite şu bölümü kazanacaksın dedim ...orayı kazandı ...

arkadaşlarımın kpss de atanıp atanmayacaklarını atanacaklarsa nereye atanacaklarnı hep bilmişimdir ...
eşimin kpss tercihini ben yaptırdım ..kazanacağı yeri de ilk tercihe yazdırdım ..biliyordum orayı kazanacağını ..kazandı da ..

ailede hasta olacak ölecek olanları rüyamda görmüşümdür önceden ...

kardeşimin eşinin askeriye tayininin nereye çıkacağını bilmiştim mesela ...
bu bilme olaylarımda herhangi bir il v.s. bilgim yoktu ..sadece içimde hissederek bilirim ...

yakında medyumluk yapsam mı ne ii para kırarım heee...

:kptmya:

hislerim aşrı kuvvetlidir ...
bir şeye şöyle dersem öyle olur ya da öyledir yani söylemesi ayıp :)

:sok:sok:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar