5 Aralık İki̇zler Dolunayı: Üslubun Ki̇mli̇ği̇n Olacak!: O Cümleleri Sakın Söyleme

Tepki
1.301
5 ARALIK İKİZLER BURCU DOLUNAYI enerjisi, bizi iletişim konusunda büyük bir sınava sokuyor. Hayatınızın gidişatını değiştirecek o cümleleri ağzınızdan kaçırmamaya DİKKAT EDİN!
Short videosundaki o kritik üslup hatasını öğrenin ve bu hafta kimliğiniz olacak üsluba yatırım yapın. Bu Dolunay'da hangi burçların iletişimi risk altında? İşte 5 Aralık haftası için kritik astrolojik uyarılar.

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.301
Aa! Koç yok mu çok şaşırdım :neey: Dün anlamsız bir gerginlik vardı bende o yüzden listede kesin çıkarım sanmıştım :cokkomik:
O merkür den kaynaklıdır canım benim :) şu ara herkes dikkatli olmalı bu burçlar 2 katı dikkatli olmalı ama senin de ikizler de gezegenlerin var :)

Bu arada evde kampa girdim. Sana çok güzel sürprizlerim var :D

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
152.508
5 ARALIK İKİZLER BURCU DOLUNAYI enerjisi, bizi iletişim konusunda büyük bir sınava sokuyor. Hayatınızın gidişatını değiştirecek o cümleleri ağzınızdan kaçırmamaya DİKKAT EDİN!
Short videosundaki o kritik üslup hatasını öğrenin ve bu hafta kimliğiniz olacak üsluba yatırım yapın. Bu Dolunay'da hangi burçların iletişimi risk altında? İşte 5 Aralık haftası için kritik astrolojik uyarılar.

:vurunbeni: :mendil:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.301
Hamsi özellkile tavada güzel olur:krizz:
Ama ben balinayim (vücut bakimindan) ahaha
Aşkolsun öyle deme :) balina nadir bir balık, heryerde bulunmaz, hamsiler heryerde :D hahahaha

İşin şakası kendine haksızlık etme bak hep güzel şeyler yakıştır kendine. Sen bir kraliçesin Ana kraliçe böyle düşünmen lazım:selam:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
152.508
Aşkolsun öyle deme :) balina nadir bir balık, heryerde bulunmaz, hamsiler heryerde :D hahahaha

İşin şakası kendine haksızlık etme bak hep güzel şeyler yakıştır kendine. Sen bir kraliçesin Ana kraliçe böyle düşünmen lazım:selam:
Ayy çok güldüm doğru nadir bulunur balina ahaha :kanka:

Kraliçe benmi ahaha

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.934
O merkür den kaynaklıdır canım benim :) şu ara herkes dikkatli olmalı bu burçlar 2 katı dikkatli olmalı ama senin de ikizler de gezegenlerin var :)

Bu arada evde kampa girdim. Sana çok güzel sürprizlerim var :D
Devrelerimi yaktı valla nedenini de anlayamadım neye sinirlendim ben şu an ya ortada bir şey de yok dedim kendi kendime haha Neyse geçti atarım bugün iyiyim tekrarına da hazırım bir terslik hissettiğim anda kendimi neşeli şarkılara vereceğim :cokkomik:

Sürpriz mi :heyecan: Şimdi ne diyeceğim adı üstünde sürpriz söylenir mi diyeceksin diye tutuyorum çenemi :gülsemmi:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.357

Ne zaman bu balık rahatlacak :saskin::saskin:
Gelen vuruyor giden vuruyor ya da tavada ya ızgaradayız :mendil::mendil::mendil::cirla::cirla:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar